Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 22:42

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Marek_Piotrowski napisał(a):
Obrazek
Zero odpowiedzi na zaczepki. Odpowiadam tylko na temat wątku.

Wt cze 28, 2016 20:56
Zobacz profil WWW
Post Re: Uchodzcy a Kosciół
Kabotyn. Gdyby naprawdę nie chciał odpowiadać na "zaczepki", toby milczał i nie postował.

No przepraszam, jestem tylko słabym człowiekiem.

Wt cze 28, 2016 21:08

Obrazek
Zero odpowiedzi na zaczepki. Odpowiadam tylko na temat wątku.

Wt cze 28, 2016 21:46
Zobacz profil WWW
Łk 18,9-14

Wt cze 28, 2016 22:05
Odpowiedzialam ci z linkami do twoich wypowiedzi. Ale widac moderacja uznala linki do twoich wlasnych wyoowiedzi za niemerytoryczne i moj wpis usunela.

Śr cze 29, 2016 7:03
Kael napisał(a):
Odpowiedzialam ci z linkami do twoich wypowiedzi. Ale widac moderacja uznala linki do twoich wlasnych wyoowiedzi za niemerytoryczne i moj wpis usunela.

Wpis "pieniący się nienawistnicy" jest cool, wpisy przez innych nadają się jedynie do usunięcia......niemerytoryczne :badgrin:

Śr cze 29, 2016 8:40
Alus napisał(a):
Wpis "pieniący się nienawistnicy" jest cool, wpisy przez innych nadają się jedynie do usunięcia......niemerytoryczne

Z braku merytorycznych argumentów nie da się inaczej walczyć z niepoprawnymi politycznie pieniącymi się nienawistnikami, więc to jest wyjście :D.

Śr cze 29, 2016 11:23
Moderator

Teraz to akurat ja usunąłem te posty, bo dyskusja zeszła na temat co kto powiedział i za co kogo ma, a nie na temat wątku.
Wzajemne uwagi najlepiej w wątku Wzajemne Uwagi. Bo ostatnie gdzie bym nie zajrzał, widzę Wasze przepychanki.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Śr cze 29, 2016 12:45
Ogolnie masz racje. Tu jednak Marek zadal mi pytanie i czekal na odpowiedz.
Moja ostatnia zreszta do niego.

Śr cze 29, 2016 13:01
Soul33 napisał(a):
Teraz to akurat ja usunąłem te posty, bo dyskusja zeszła na temat co kto powiedział i za co kogo ma, a nie na temat wątku.
Wzajemne uwagi najlepiej w wątku Wzajemne Uwagi. Bo ostatnie gdzie bym nie zajrzał, widzę Wasze przepychanki.

Owszem zeszła....ale realnie w czym było gorsze gity "palant" od Marka "pieniący nienawistnicy"?

Śr cze 29, 2016 15:50
Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Przy tym poziomie agresji jaki w tych dyskusjach prezentujesz, w sytuacji gdy każdy brak zgody z tym co napisałaś owocuje personalnym atakiem, a nawet "brawo" za coś, co napisałaś dobrze, spotyka się z Twoją gniewną reakcją, rzeczywiście dyskusja nie ma najmniejszego sensu.

No jasne. Wszystko co nie jest po Twojej myśli jest agresją. To Twoje brawo, zważywszy, że dobrze wiesz iż nie jestem teologicznym osłem, zabrzmiało jak pochwała ucznia szkoły specjalnej. Wybacz, ale na to zgody nie ma.
W przeciwieństwie do Ciebie umiem przyznać się do błędu. Pamiętam jak zwróciłeś mi uwagę, że popełniłam błąd sugerując, że Jezus po wniebowstąpieniu jest duchem. Podziękowałam Ci za sprostowanie. Ty natomiast uważasz się za najwyższy autorytet i nigdy nie przyznasz się do błędu, bo to nie uchodzi. Najłatwiej jest bronić się przez atak sugerując agresję. Ja po prostu mówię to co myślę, co już raz napisałam. Przyjmij to do wiadomości, a nie będzie między nami zgrzytów personalnych.

Pt lip 01, 2016 20:44
Cytuj:
W przeciwieństwie do Ciebie umiem przyznać się do błędu. Pamiętam jak zwróciłeś mi uwagę, że popełniłam błąd sugerując, że Jezus po wniebowstąpieniu jest duchem. Podziękowałam Ci za sprostowanie. Ty natomiast uważasz się za najwyższy autorytet i nigdy nie przyznasz się do błędu, bo to nie uchodzi. Najłatwiej jest bronić się przez atak sugerując agresję. Ja po prostu mówię to co myślę, co już raz napisałam. Przyjmij to do wiadomości, a nie będzie między nami zgrzytów personalnych.

Nie za Mojej kadencji córko.....

PS. stary dowcip z czasów PRL, mogę przytoczyć jeśli nie znasz.

So lip 02, 2016 8:02
Rzuciłem okiem na kilka ostatnich wpisów w temacie PIS wraca do władzy.
Dobrze zrobiłem. Teraz dokładnie wiem, kto jest, a kto nie jest chrześcijaninem spośród tam dyskutujących.
Będzie mi łatwiej rozumieć co ludzie sobą reprezentują pisząc w innych tematach.

N lip 03, 2016 5:03
veros napisał(a):
Rzuciłem okiem na kilka ostatnich wpisów w temacie PIS wraca do władzy.
Dobrze zrobiłem. Teraz dokładnie wiem, kto jest, a kto nie jest chrześcijaninem spośród tam dyskutujących.
Będzie mi łatwiej rozumieć co ludzie sobą reprezentują pisząc w innych tematach.

Czyli posiadasz nadnaturalne zdolności rozeznania.....niektórych duchownych przez dziesiątki lat szerokie gremia duchownych, z Watykanem włącznie, nie rozeznały iż ci nie mają nic wspólnego z chrześcijaństwem.

N lip 03, 2016 8:03
Nie zauważyłem tam żadnych duchownych, jeszcze niechrześcijańskich. Alus, nie konfabuluj.

Po prostu w dyskusji na tematy neutralne ludzie pokazują swoje prawdziwe przekonania, wartości, jakie cenią, niczego nie udając. I w tym temacie to widać.

N lip 03, 2016 8:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 498  Następna strona