Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 12, 2025 11:34

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 12 ] 
 Nepal 
Autor Wiadomość

Post Nepal
Czy Światowe Dni Młodzieży są potrzebne w przyszłym roku,czy nie lepiej by było gdyby wysłać te pieniadze, na pomoc dla Nepalu?Czy mozliwe jest radosne świetowanie i zarabianie na religii,gdy tysiące osób pozostało bez dachu nad głową w Nepalu?Czy kościół katolicki jest odpowiedzialny,i czy wie coś na temat miłosierdzia i pomocy bliżnim?temat do rożważania w zagonionym egoistycznym świecie

Cz kwi 30, 2015 19:07
Moderator

Post Re: Nepal
Na początek przeczytaj: Mt 26,9

Na przyszłość:
- Uzasadnij, że ŚDM są "zarabianiem na religii",
- Kościół katolicki piszemy wielką literą.
- i po trzecie: http://pl.radiovaticana.va/news/2015/04 ... mi/1140001

Jakieś jeszcze bicie piany?

Cz kwi 30, 2015 19:20
Zobacz profil WWW

chwila tylko sie napije kawy....Tylko dlaczego jak byłem w Łagiewnikach na świecie miłosierdzia 12 kwietnia tego roku,to Dziwisz mówił o miłosierdziu wobec bliżniego,czy to nie tyczy sie Nepalu i tego co Bóg nakazuje?czy tańcowanie wprzyszłym roku na błoniach krakowskich ma zapobiec smutnemu wydarzeniu jakim jest Nepal i śmierć4 tysiąca ludzi,czy kościół katolicki używa słowa EGOIZM I PYCHA?To Bogu bardziej chodzi o jednoczenie sie chrześcjan przy skarbonce konkordatu katolickiego,a nie zależy mu na miłości i pomocy bliżniemu?tak czy nie?czy tego co uczy kościół nie wolno powtarzać publicznie?>?Dalej mówił też Dziwisz wiele na temat aborcji,czyli zapobieganiu zabijania życia nowonarodzonych,a wtakim razie kto pomoże tym co cierpią po trzesieniu ziemi w Nepalu,słuchacie i macie zatkane uszy ,czy słuchacie katolicy i sie stosujecie do słów Boga?słuchacie z watą w uszach???

Cz kwi 30, 2015 19:37

Nie zmuszaj mnie moderator do pisania dużą literą,to twój kościół nie mój,mój kościół katolicki sie stosuje do słów Boga!

Cz kwi 30, 2015 19:38
Moderator

A przeczytałeś, co napisałem, czy tylko się zaperzasz?

Cz kwi 30, 2015 19:39
Zobacz profil WWW

Czy tańcował ktoś kiedyś na pogrzebie?to takie nieodpowiedzialne ,czy miłe Bogu?obłuda,z jednej strony smutek i żal zdrugiej nagonka kościoła katolickiego i konkordatu do radości i świetowania,ŚDM BEZ DOCHODU?

Cz kwi 30, 2015 19:44

moderator nie musisz czytać moich postów,bo ja nie czytam twoich,dlatego jestem wolny człowieku

Cz kwi 30, 2015 19:45
Moderator

Pytania i uwagi do moderacji piszemy w odpowiednim dziale.

Teraz ad rem.
Napisałem Ci, że Kościół katolicki zbiera fundusze na ofiary trzęsienia ziemi w Nepalu.
Nie przeczytałeś?

Codziennie ludzie giną. Czy z tego powodu mamy być codziennie w żałobie? Także i za rok przywlekać żałobę za wydarzenie sprzed kilku dni?

ps.
Jeśli ten temat będzie dalej rozwijał się w tym kierunku to zostanie z żalem wysłany w kosmos.

Cz kwi 30, 2015 19:49
Zobacz profil WWW

A co ty człowieku mi łaske robisz?wolny jestem od wchodzenia moderatorom do duszy.Bedzie temat to bedzie,nie bedzie ŚDM KRAKÓW 2016 ,to świat stanie sie lepszy .Jeśli pomogliście jednemu z mych braci...?no właśnie teorie kościelne ,szybko na zegarek,minęła godzina i na obiad do domu,w kościele był był.A co do forum i tak wiem ze są pod wpływem konkordatu kościoła katolickiego zwanej dalej skarbonką watykańską.I nie strasz mnie moderator,rób co chcesz

Cz kwi 30, 2015 20:05

Czy Światowe Dni Młodzieży są potrzebne w przyszłym roku,czy nie lepiej by było gdyby wysłać te pieniadze, na pomoc dla Nepalu?Czy mozliwe jest radosne świetowanie i zarabianie na religii,gdy tysiące osób pozostało bez dachu nad głową w Nepalu?Czy kościół katolicki jest odpowiedzialny,i czy wie coś na temat miłosierdzia i pomocy bliżnim?temat do rożważania w zagonionym egoistycznym świecie.ODPOWIADAM, NIE SĄ POTRZEBNE

Cz kwi 30, 2015 20:08

A bo to ludzie innej wiary buddyści anie katolicy,robimy podziały na lepszych i gorszych?

Cz kwi 30, 2015 20:28
Moderator

Przykro mi. Nie rozmawiasz tylko perorujesz.
Temat zamykam.

Cz kwi 30, 2015 20:57
Zobacz profil WWW
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 12 ]