|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
SPOTKANIE CZATOWNIKÓW - 14.08.2006 Częstochowa
Autor |
Wiadomość |
zielona_mrowka
|
SPOTKANIE CZATOWNIKÓW - 14.08.2006 Częstochowa
Witajcie moi mili,
wykorzystując czas wakacyjny mam przyjemność poinformować, że w 14.08.2006 w Częstochowie grupka zapaleńców czatowych organizuje nieoficjalny i spontaniczny zlot czatowników.
Spotykamy się w poniedziałek o godz. 11 na placu przed katedrą św. Rodziny (ul. Katedralna, 5min piechotą od dworca PKP) w Częstochowie.
Spotkanie ma charakter towarzysko-zapoznawczy
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
So lip 29, 2006 10:37 |
|
|
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
dodam od siebie...
...że jest to spotkanie absolutnie spontaniczne. ot tak by się zobaczyć i trochę poznać w realnej rzeczywistości.
z ewentualnych planowych punktów, mogą być wspólne lody, za które jednak każdy płaci sam . zresztą, zrobimy co nam się będzie podobało
a spotkanie przed Katedrą dlatego, że jak przewidujemy, okolice Jasnej Góry choć bardziej znane wielu, będą zapełnione pielgrzymami i trudno byłoby nam znaleźć w tłumie widoczne z daleka miejsce spotkania.
chętni! zgłaszać się
P.S. Przed dworcem PKP w Cz-wie są duże plany miasta, na których każdy z łatwością odnajdzie możliwość dotarcia do Katedry, a poza tym "koniec języka za przewodnika"
|
So lip 29, 2006 12:21 |
|
|
bejot
|
prosiaki jestescie
niby to forum katolickie, ale nie wiem czy wielu tutejszych ma az tak mocno Jezusa w sercu coby bilokacje miec opanowana..
a juz ja widze ten przejazd calej grupy rekolekcyjnej spod Wrzesni do Czestochowy.. a ksiaze prowadzacy jakze sie ucieszy
Pozdrawiam Was nielubiaco i bawcie sie dobrze
_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
So lip 29, 2006 12:44 |
|
|
|
|
zielona_mrowka
|
bo nie wzyscy na te rekolekcje mogą dojechać poza tym rekolekcje są oficjalne i spotkanie jest jak najbardziej nieoficjalne
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
|
So lip 29, 2006 21:09 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
zapodaję zatem krótki, oraz w miarę przejrzysty opis dojścia do Katedry od dworca PKP:
1.wyjść z dworca na stronę ul. Piłsudskiego (nie na ul. Wolności!; to strona przeciwna do frontu dworca).
2.skierować sie w lewo, albo w prawo i przejść kawałek główną ulicą (Piłsudskiego).
3.skręcić w pierwszą napotkaną ulicę; jesli z dworca wyszło się w prawo, to ulica w lewo, a jesli w lewo, to ulica w prawo (tam ulice odchodzą tylko w jedna stronę). po tym manewrze iść do końca tą ulicą, aż się dojdzie do prostopadłej
4.wychodzi się i... już trudno nie zauważyć Katedry
P.S. czekamy od godz. 11 do godz. 11:50. o 12:00 będziemy w Katedrze by odmówić Anioł Pański
|
Wt sie 01, 2006 8:56 |
|
|
|
|
Awa
|
Pewnie całkiem łatwo tam trafic ale....ten opis:):):):)
|
Wt sie 01, 2006 18:01 |
|
|
jo_tka
|
Ja bym powiedziała: idź jakkolwiek, byle dalej od torów i nie odchodź za daleko na boki Taki mam wniosek z opisu
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Wt sie 01, 2006 18:39 |
|
|
zielona_mrowka
|
Wszak jak wiadomo wszem i wobec Księciunio ma dar opowiadania
Z zapożyczonej mapki przez google:
|
Wt sie 01, 2006 21:34 |
|
|
jo_tka
|
Należy dodać - jeśli zobaczysz budynek dworca to ZAWRACAJ :D
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Śr sie 02, 2006 7:10 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
...
|
Śr sie 02, 2006 9:05 |
|
|
zielona_mrowka
|
hehe i tak myślę że połowa ludzi się zgubi zanim nas znajdzie
|
Śr sie 02, 2006 9:07 |
|
|
elka
|
Cytuj: chętni! zgłaszać się
hehehehe jak do tej pory to z chętnych widać tylko księciunia i zieloną mrówkę :P no i bejot, ale ona dopiero zaczyna ćwiczyc bilokacje i nie wiadomo czy będzie we właściwym miejscu :D
:D:D:D:D
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
Śr sie 02, 2006 10:37 |
|
|
zielona_mrowka
|
Hehe Elka nie jest aż tak źle, ludzie zgłaszają się na czacie ja nie wiem czy oni się wstydzą forum w każdym razie na pewno będzie więcej niż 2,5 osoby (to pół to Bejot bo nie zakładam, żeby ona opanowała tak dobrze tą bilokację żeby zjawić się u nas w całości )
|
Śr sie 02, 2006 12:13 |
|
|
anek
|
Ja się nie wstydzę I raczej dotrę na to spotkanie, ale jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji Wszystko na dobrej drodze. Księciunio - super mapka, ale wiesz... Kobiety i mapy... Może być śmiesznie to znaczy - kobiety nie umieją czytać z mapy. Ale po tak dokładnym opisie nie powinno być problemu z dotarciem. Pozdrawiam.
|
Śr sie 02, 2006 14:17 |
|
|
sreberko
|
Ja też się nie wstydze ,choć mimo wszelkich przeszkód rzeczy martwych spróbuje dojechac do tej Częstochowy ,choc coniektórzy doradzali mi abym goniła pielgrzymke wredoty, inni mi radzą rowerek już nie powiem dla czego Ale na myśl że sie spotkam z ludkami czatowymi jestem skłonna pójśc nawet piechotą co tam że to ponad 500 km może bym doszła na czas wrobie Agę i ją poprowadzę planem księciunia
|
Pt sie 04, 2006 22:39 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
|