Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 13, 2025 22:09

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Roy Batty i "ludzka natura" jego kotów ;) 
Autor Wiadomość

Post Roy Batty i "ludzka natura" jego kotów ;)
Nie tylko ludzka, moje koty przykładowo również mają taką naturę. Uwielbiają skubane korzystać z korzystnej pomocy. Cały czas wpierniczają karmę którą im kupuję mimo że średnio co drugi dzień im radzę by dorosły i poszukały sobie nowej pracy. Więc nie tylko socjaliści mają ową naturę ludzką Val :)

Wt kwi 10, 2012 20:12
Post Re: Gdy Bóg daje dzieci, to i da na dzieci?
Roy Batty no co racja to racja- jak od maleńkości się przyzwyczaja, że jest "specjalnej troski", to jako dorosły się nie nauczy, że najwyższy czas nauczyć się samemu zdobywać żarcie :D .

Nie mój kot, ale mieszkający pod tym samym dachem dzięki mnie nauczył się samodzielnie zdobywać jedzenie. Co prawda jego właściciel nie był specjalnie szczęśliwy, bo kot miał fazy, że nie wracał przez kilka dni, ale nigdy nie wracał chudszy. I nie jadł więcej niż zazwyczaj kupowanego żarcia. Myszy nie przynosił, więc nie mam pojęcia czy opanował trudną sztukę polowania, bo za kotami specjalnie nie przepadam i przed drzwiami nic nie widziałam :D

O zwierzętach nie wspominałam, aby nie budzić kontrowersyjnych podejrzeń, że promuję Darwinowskie koncepcje :roll:

Wt kwi 10, 2012 20:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2 ]