Autor |
Wiadomość |
Monteclarus
Dołączył(a): Cz lip 01, 2010 13:11 Posty: 317 Lokalizacja: Biała-Kolonia koło Suchowoli
|
 Wygląd Anioła Stróża
Jak NAPRAWDĘ wygląda Anioł Stróż , każdego z nas? o wiemy o wyglądzie naszego opiekuna ?
|
Cz kwi 19, 2012 8:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wygląd Anioła Stróża
Anioły nie mają wyglądu. Są niewidzialne.
|
Cz kwi 19, 2012 14:10 |
|
 |
tanie_wino
|
Tak wyglądają Aniołowie Stróżowie:  a tak sam djobeł:  A Pan Bóg to przesympatyczny starzec z długą, siwą brodą. To Ty takich rzeczy nie wiesz 
_________________ pajacyk.pl
|
Pt kwi 20, 2012 16:47 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mój Anioł Stróż jest jakby trochę mniej pierzasty, a Twój Tanie_Wino z pewnością bardziej przypakowany.
|
Pt kwi 20, 2012 18:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mój anioł ma silną osobowość i poczucie humoru. Musi przechytrzyć swego kolegę z lewej i mnie. To jego obowiązek, ma bowiem od lat carte blanche pod warunkiem, że doprowadzi mnie bezpiecznie do szczęśliwej wieczności. Uczono mnie delegowania uprawnień. 
|
Pt kwi 20, 2012 18:32 |
|
|
|
 |
tanie_wino
|
MARIEL napisał(a): :D Mój Anioł Stróż jest jakby trochę mniej pierzasty, a Twój Tanie_Wino z pewnością bardziej przypakowany. Możliwe, że przypakowany, i chyba jest cały czas pijany, bo nijak porozumieć się z nim nie mogę.
_________________ pajacyk.pl
|
Śr kwi 25, 2012 12:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
tanie_wino napisał(a): MARIEL napisał(a): :D Mój Anioł Stróż jest jakby trochę mniej pierzasty, a Twój Tanie_Wino z pewnością bardziej przypakowany. Możliwe, że przypakowany, i chyba jest cały czas pijany, bo nijak porozumieć się z nim nie mogę. A czasem nie jest na odwrót 
|
Śr kwi 25, 2012 12:38 |
|
 |
Acro
|
A mój aniołek jest nawet podobny do tego z obrazka, tylko że lepiej się ubiera, a wieczorem w ogóle.... 
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
Śr kwi 25, 2012 12:42 |
|
 |
Monteclarus
Dołączył(a): Cz lip 01, 2010 13:11 Posty: 317 Lokalizacja: Biała-Kolonia koło Suchowoli
|
TO NIE JEST "TEMAT Z PRZYMRUŻENIEM OKA"
|
Śr kwi 25, 2012 15:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To trzeba było zacząć prolog naukowo...pomarzyć nie wolno... 
|
Śr kwi 25, 2012 15:47 |
|
 |
Acro
|
Jak mój aniołek się rozbiera to wtedy - wierz mi - nie tylko nie mrużę oczu, ale wręcz przeciwnie! 
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
Śr kwi 25, 2012 17:22 |
|
 |
wk00
|
Lizo, o czym mówisz:"uczono mnie delegowania uprawnień". Myślę,że temat jest naprawdę poważny i godny uwagi i wypowiedzi "na poziomie". Czytałam kilka książek na temat Aniołów, niektóre bzdurne inne ciekawe. Sama miałam dziwne doświadczenie i nie wiem czy to interwencja Anioła Stróża czy nie, ale w nadzwyczajny sposób uniknęłam śmierci na torach. Tak,że nie ma się z czego śmiać, bo sporo osób przeżyło niezwykłe zdarzenia, niewytłumaczalne racjonalnie interwencje.
|
Śr kwi 25, 2012 17:57 |
|
 |
Acro
|
Zali gżdy! Gdzież bym śmiał się śmiać! Sam przeżyłem niewytłumaczalną historię. Minęło 5 lat, a ciągle nie mogę się otrząsnąć. Na parkingu z pewno setką aut, tylko moje zostało 5krotnie trafione przez gołębie! Jak sądzisz - to był Stróż, że może sam jego Szef?
|
Śr kwi 25, 2012 18:05 |
|
 |
Monteclarus
|
Acro napisał(a): Zali gżdy! Gdzież bym śmiał się śmiać! Sam przeżyłem niewytłumaczalną historię. Minęło 5 lat, a ciągle nie mogę się otrząsnąć. Na parkingu z pewno setką aut, tylko moje zostało 5krotnie trafione przez gołębie! Jak sądzisz - to był Stróż, że może sam jego Szef? śmiej się ... Św. Jan Bosco , doskonale opisał co się z duszą dzieje po śmierci.
|
Śr kwi 25, 2012 18:16 |
|
 |
Acro
|
Mogę się też pośmiać z opisów Jana Bosco, a co Ci tam będę żałował...  A wracając do fenomenu gołebiowego - mamy ewidentny cud, którego nie da się racjonalnie wytłumaczyć. Kto zatem z Trójcy względnie ich pomagierów za tym stał, jak sądzisz?
|
Śr kwi 25, 2012 18:48 |
|
|
|