Pytania techniczne (temat zbiorczy)
Autor |
Wiadomość |
Kozioł
|
Re: Pytania techniczne (temat zbiorczy)
Hades napisał(a): Czy nie da sie czegoś zrobić z ilościa czasu na edycje? Ledwo co naniosłem 1 poprawke pisze mi że juz edytowac nie moge - widze tam ortografa - będzie sobie siedział. Też mam z tym problem. stosój podglad. Uważaj tylko, bo gdy ciebie wyloguje, to po zalogowaniu stracisz tekst. Hades napisał(a): Mam też problem jak cytuje - mam ograniczenie do 3 cytatów? Jakże moge sie do czegokolwiek odniesc? Cytowac możesz wiele fragmentów. ograniczenie jest do 3-go zagłębienia (cytujesz, że on cytuje, że ty zacytowałeś co on powiedział - chyba to tak)
_________________ Metodyści Polska Rada Ekumeniczna
|
Cz mar 29, 2018 20:03 |
|
|
|
|
Małgosiaa
Moderator
|
Kozioł napisał(a): stosó(u)j podglad
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Cz mar 29, 2018 21:08 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wiem co robie nie tak, ale "opisałem się" raz sporo do Iago i najpierw pisało mi że za duzo mam quotes (po angielsku na dodatek ). Jak chciałem popoprawiać zauważyłem że [/quote] dodaje sie samo - na samym końcu kilkakroć. W efekcie moich "kombinacji" edytorskich straciłem całość A było sporo. Chyba zaczne pisac na brudno np w wordzie - tam sprawdzę powstawiam quotes i dopiero wkleje tu na forum. Myśle ze to dobra droga - przynajmniej jak na moje mozliwosci narazie.
|
Cz mar 29, 2018 23:33 |
|
|
|
|
Soul33
Moderator
|
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pt mar 30, 2018 9:02 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
N kwi 01, 2018 22:12 |
|
|
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Co Wy tam robicie z silnikiem forum, że trzeszczy? Ilekroć wysyłam posta, strona mi się nie chce odświeżyć i wyskakuje błąd SSL, że jakaś message jest too long. O, po tym poście obyło się bez awarii.
|
Wt maja 15, 2018 8:59 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
No i znowu lipa. Firefox napisał(a): An error occurred during a connection to forum.wiara.pl:80. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length. Error code: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG
|
Wt maja 15, 2018 9:46 |
|
|
Asienkka
|
Już jest ok?
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Wt maja 15, 2018 22:55 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Czy bo ja wiem...
Nie. Niestety, te same objawy.
|
Wt maja 15, 2018 23:06 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
ErgoProxy napisał(a): Czy bo ja wiem...
Nie. Niestety, te same objawy. Bez problemu gdy sie jedynie czyta posty, po wysłaniu swojego wpisu wyskakuje ta witryna jest nieosiagalna.
|
Śr maja 16, 2018 7:33 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Błąd wiąże się z faktem, że po przekierowaniu mamy w URL-u podany explicite numer kanału TCP (tj. https://forum.wiara.pl:80/). Po usunięciu numeru portu z adresu wszystko bangla.
|
Śr maja 16, 2018 9:41 |
|
|
SweetChild
|
Ewentualnie zamiast 80 można wpisać 443
|
Śr maja 16, 2018 12:42 |
|
|
białogłowa
|
Coś się spiejniciło. Próba edycji wpisu kończy się wysłaniem kolejnego. Przy próbie skasowania w dziale Moderacja wyświetla się info, że w tym dziale postów usuwać nie można. Niby czemu?
_________________ Tylko Bogu chwała
|
Śr maja 23, 2018 13:53 |
|
|
SweetChild
|
Asienkka napisał(a): Już jest ok? Nadal nie jest ok
|
Cz cze 07, 2018 9:23 |
|
|
jo_tka
|
Oczywiście jak potrzeba, to nie mogę wywołać błędu :/ Kiedy on się wam pojawia? Po jakiej czynności? [czy próba edycji wpisu mi zadziała?] [zadziałać to zadziałała, ale wrócić się nie dało...]
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pn cze 11, 2018 11:27 |
|
|
|