Karlusie ...
"Gość Niedzielny" jako gazeta jest czasopismem jak każde inne - artykuły piszą tam przede wszystkim doskonali fachowcy - w większości mężczyźni.
Nieco iną sprawą jest Forum - tu również "panują" fachowcy.
Jest faktem, że obecnie o wiele więcej osób z Moderacji jest kobietami (i to młodymi) - i tylko jeden mężczyzna. Jednak to forum w formie takiej jaką prezentuje obecnie jest "dziełem" gównie dtrzech osób.
Założyciela - ks. Artura, Celnika oraz Saxona - który to ostatecznie "doszlifował" i wypracował styl tego forum.
Moderacja "za rządów" Saxona została "doszlifowana" i stanęła rzeczywiście na bardzo wysokim poziomie.
Niezależnie od tego, kto prowadzi to Forum - tak czy inaczej dogladają go kompetentne osoby. A przyznam, że rządy Jotki są również na bardzo wysokim poziomie - i nie mam Jotce absolutnie nic do zarzucenia ...
Styl Forum pozwala bowiem na praktycznie każdą kuturalną dyskusję, zaś dbałość o Jakość informacji jest na takim samym poziomie jak "za rzadów" poprzedników Jotki...
Absolutnie nie wiem zatem dlaczego robisz Karlusie jakiekolwiek zarzuty - tylko dlatego, że na forum w więszości moderują kobiety ...
Wierz mi - też potrafię być uszczypliwy dla Moderacji...".
A prawda jest taka, że różnie bywa - czasem mam rację, czasem tylko wydaje mi się, że mam rację ...
Nie mniej - to własnie Oni odpowiadają za to Forum - i tak czy inaczej do ich uwag trzeba się dostosować ...
Jeszcze raz powtarzam - nie mam żadnych negatywnych uwag do pracy Moderacji tego forum - zaś "drobiazgi" można uściślić najczęsciej na "PW" ...
...