Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 19:00

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
 Obrazliwy stosunek do drugiej osoby 
Autor Wiadomość
"Gość Niedzielny" jako gazeta jest czasopismem jak każde inne - artykuły piszą tam przede wszystkim doskonali fachowcy - w większości mężczyźni.
Nieco iną sprawą jest Forum - tu również "panują" fachowcy.
Jest faktem, że obecnie o wiele więcej osób z Moderacji jest kobietami (i to młodymi) - i tylko jeden mężczyzna. Jednak to forum w formie takiej jaką prezentuje obecnie jest "dziełem" gównie dtrzech osób.
Założyciela - ks. Artura, Celnika oraz Saxona - który to ostatecznie "doszlifował" i wypracował styl tego forum.
Moderacja "za rządów" Saxona została "doszlifowana" i stanęła rzeczywiście na bardzo wysokim poziomie.
Niezależnie od tego, kto prowadzi to Forum - tak czy inaczej dogladają go kompetentne osoby. A przyznam, że rządy Jotki są również na bardzo wysokim poziomie - i nie mam Jotce absolutnie nic do zarzucenia ...
Styl Forum pozwala bowiem na praktycznie każdą kuturalną dyskusję, zaś dbałość o Jakość informacji jest na takim samym poziomie jak "za rzadów" poprzedników Jotki...
Absolutnie nie wiem zatem dlaczego robisz Karlusie jakiekolwiek zarzuty - tylko dlatego, że na forum w więszości moderują kobiety ... :?
Wierz mi - też potrafię być uszczypliwy dla Moderacji...".
A prawda jest taka, że różnie bywa - czasem mam rację, czasem tylko wydaje mi się, że mam rację ...
Nie mniej - to własnie Oni odpowiadają za to Forum - i tak czy inaczej do ich uwag trzeba się dostosować ...
Jeszcze raz powtarzam - nie mam żadnych negatywnych uwag do pracy Moderacji tego forum - zaś "drobiazgi" można uściślić najczęsciej na "PW" ...

...

Pt paź 07, 2005 14:22

Wątek o kobietach jest tutaj: viewtopic.php?p=108119#108119

N paź 09, 2005 7:42

Jeszcze raz powtarzam - nie mam żadnych negatywnych uwag do pracy Moderacji tego forum - zaś "drobiazgi" można uściślić najczęsciej na "PW"

A co ja mam zrobić gdy chciałabym odnieść się do tego co zostało napisane w innym temacie i porozmawiać na ten temat, chodzi o sposób uzasadnienia decyzji jednego z moderatorów, a wymaga to dłuższego rozpisania?

N paź 09, 2005 9:32
Sądzę, Av, ze najlepiej byłoby wpierw zwrócić na to uwagę na "PW" i zastanowić się rzetelnie nad odpowiedzią Moderatora ;)

Człowiek jest istotą omylną - jeżeli Moderator zwraca na coś uwagę - zazwyczaj ma rację. Ty przy kompie jesteś jedna - oni - w razie wątpliwości - oceniają ten post w kilka osób ...
I ostatnio szalenie rzadko się mylą ...
A często pomagają.
Chciałem tu skorzystać z okazji i podziękować Barankowi(ce ;) ), która dwukrotnie zwracała mi uwagę na nieco błędnie skonstruowany post (jedno "nie" za dużo z mojej strony) zanim "załapałem" że ma rację ...
Równiez - innym "Moderom" pomagającym poprzez zwrócenie uwagi np. na składnię postu - zanim cos wywalą ...
Pisząc tekst w pośpiechu można czasem co nieco przeoczyć - Moderacja szalenie rzadko się na tym forum myli.

Pn paź 10, 2005 17:28
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3