Chcem dziś poruszyć temat dośc trudny małzeństwa gdy są małzatkowie róznej wiery co w tedy jaki slub brać w jakie wierze wychowywać dziec jak świeta obchodzić itp według mnie powino się przyjać wiere zony bo ona będze rodzic nam dziecko chyba w tedy będzie kolepiej
N sty 08, 2006 16:24
Anonim (konto usunięte)
Na poczatek chcialem napisac, ze z checia odpowiedzialbym na Twoj post, gdyby byl napisany w postaci wiecej niz jednego (i to niedokonczonego!) zdania, i chociaz z minimalnym szacunkiem dla polskiej ortografii.
I apeluje do innych o to samo - starajmy sie sklaniac ludzi do pisania sensownie i chociaz ortograficznie, bo mnie az zeby bola jak czytam takie kwiatki.
Crosis
N sty 08, 2006 16:29
Liwia
Crosis, dokładnie to samo sobie pomyślałam... Rozumiem, że ktoś może czasami szybko pisać i popełniać takie małe i drobne literówki, ale w poście lukiego jest ich cała masa.
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)