|
|
|
DLaczego współżycie przed ślubem to grzech??
Autor |
Wiadomość |
buu88
|
incognito
chce przekonywać ale jezeli wodz aż tak silny opór wiem ze nie dam ardy pzrekonać np Ciebie czy "To ja:" do swoich racji.. a jezli ktoś zobaczy w moich postach to co chce przekazac to bede się cieszyc..a nie chce za wselka cene kogos przerkonac bo nie amm 100% pewnosci co do tego czy mam racje.. chcialabym się dowiedziec co na ten etamt sądza inny czy mnie popieraja czy mają inne zdanie
a temat zakłądam włąśnei po to aby poznać zdanie innych na etn temat a nie zeby przekonywac osoby których e znam nie wiem jakei maja podejście do świata i opwgule ze ja mam racje a oni się mylą.. bo wiem z łąsnego doświadzcenia ze takei przekobnywanie na siłe nic nie daje bo osoba którą hcce się przekonac w tym momencie blokuje się i choćby iwdziałą większty sens w tym co ktoś chce jej przekazac nie zmeini zdania zeby pokazac ze nie ulega.. <psycholozka>
_________________ "...Kariera jest jedynie pracą
Współczesnym serwitutem na zlecenie
Jeśli nie służy wyzwaniu
I marzeniom.
A dzień jest tylko Kolekcją godzin
jeśli nie istnieje dla jedynego
(..)uśmiechu na twojej Twarzy."
|
Pn paź 02, 2006 15:42 |
|
|
|
 |
Incognito
|
"incognito
chce przekonywać ale jezeli wodz aż tak silny opór wiem ze nie dam ardy pzrekonać"
Tyle przeczytałem z twojego posta. Więcej nie mam zamiaru. Albo się nauczysz pisać jak człowiek posiadający przynajmniej podstawowe wykształcenie, albo będę twoje posty po prostu ignorował, bo nie mam zamiaru tracić czasu na rozszyfrowywanie analfabetycznych, słowopodobnych tworów.
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Pn paź 02, 2006 16:37 |
|
 |
buu88
|
i tak się staram ale jeżęli tak jest twoja wola no to trudno tego nie zmienie... przynajmniej wida c wtym ajkeiś emocje w moim słowach... 
_________________ "...Kariera jest jedynie pracą
Współczesnym serwitutem na zlecenie
Jeśli nie służy wyzwaniu
I marzeniom.
A dzień jest tylko Kolekcją godzin
jeśli nie istnieje dla jedynego
(..)uśmiechu na twojej Twarzy."
|
Wt paź 03, 2006 19:29 |
|
|
|