Witam Dzis chociaz nadzieja powoli gasnie postanowiłam tu napisac.Jestem osobą chorą na cięzką postać Przewlekłuracyjnej Choroby Płuc.Choroba ta powoduje ograniczenie przepływu powietrza przez drogi oddechowe co prowadzi do niewydolnosci oddechowej i obnizenia sprawnosci wysiłowej.Obecnie mam tylko 34% pojemnosci płuc

.Jedynym ratunkiem dla mnie jest zakup sprzęu rehabilitacyjnego,który poprawiłby wydolnosc oddechową usuwając zalegającą wydzieline z płuc.Spowolniłby proces chorobowy i co za tym idzie przedłuzenie życia.Niestety jest to koszt około 30 tys.zł na co mnie nie stać.Nie wiem mco robic?Nie mam rodziców ani nikogo kto mógłby mi pomóc

a czas ucieka.W kazdej chwili mozeprzyjsc zaostrzenie choroby.Nie mam siły walczyc i isc do przodu kiedy jest tak żle.Muszę walczyc o kazdy oddech o kazdy promyk nadzieji.Jezeli ktokolwiek mógłby pomóc w jakikolwiek sposób proszę o kontakt.Udzielęzelkich informacji.
basia68@icpnet.pl Numer konta B.Z.WBK S.A.O/Śem 17109014050000000040011650 z dopiskiem dla ""Basi""