Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 14:49

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
 Prosba o pomoc 
Autor Wiadomość

Post Prosba o pomoc
Witam Dzis chociaz nadzieja powoli gasnie postanowiłam tu napisac.Jestem osobą chorą na cięzką postać Przewlekłuracyjnej Choroby Płuc.Choroba ta powoduje ograniczenie przepływu powietrza przez drogi oddechowe co prowadzi do niewydolnosci oddechowej i obnizenia sprawnosci wysiłowej.Obecnie mam tylko 34% pojemnosci płuc :-( .Jedynym ratunkiem dla mnie jest zakup sprzęu rehabilitacyjnego,który poprawiłby wydolnosc oddechową usuwając zalegającą wydzieline z płuc.Spowolniłby proces chorobowy i co za tym idzie przedłuzenie życia.Niestety jest to koszt około 30 tys.zł na co mnie nie stać.Nie wiem mco robic?Nie mam rodziców ani nikogo kto mógłby mi pomóc :-( a czas ucieka.W kazdej chwili mozeprzyjsc zaostrzenie choroby.Nie mam siły walczyc i isc do przodu kiedy jest tak żle.Muszę walczyc o kazdy oddech o kazdy promyk nadzieji.Jezeli ktokolwiek mógłby pomóc w jakikolwiek sposób proszę o kontakt.Udzielęzelkich informacji. basia68@icpnet.pl Numer konta B.Z.WBK S.A.O/Śem 17109014050000000040011650 z dopiskiem dla ""Basi""

Pn wrz 21, 2009 15:40

Nie chcę być niegrzeczny, ale wydaje mi się, że lepiej byłoby, gdyby można było Ci pomóc przez jakąś fundację - bezpośrednie wpłacanie pieniędzy czasem może 'odstraszać' potencjalnych ludzi dobrej woli.

Pn wrz 21, 2009 17:21

Post konto w Fundacji
Ojej zapomniałam napisac,ze to konto jest udostępnione przez Fundację im.sw.Brata Alberta"" Nadzieja"'w Śremie. Przepraszam :)

Pn wrz 21, 2009 17:33
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3 ]