Ja chce byc moderatorem!!!!
Autor |
Wiadomość |
Yamaha
|
 Ja chce byc moderatorem!!!!
Co trzeba zrobić żeby być moderatorem na tym wspaniałym i dającym radość forum?
Amen 
_________________ Jade jade na motorze....włosy mi rozwiewa wiatr :D.....
|
Cz cze 09, 2005 20:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak, to trudne. Wymaga to przejścia wielu niebezpiecznych prób.
|
Cz cze 09, 2005 20:11 |
|
 |
Yamaha
|
no to nie jest raczej bracie odpowiedz na moje pytanie
ale dzieki mimo iż wiem ze to trudne
Amen
_________________ Jade jade na motorze....włosy mi rozwiewa wiatr :D.....
|
Cz cze 09, 2005 20:16 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
hehehe... na Twoje pytanie nie ma w sumie odpowiedzi... to zależy od tego czy aktualnie jest ktoś potrzebny i czy chwilowo jest ktoś kogo Wielka Rada Jedi ( ) wybierze.
|
Cz cze 09, 2005 20:21 |
|
 |
dowora
|
Hej,
ALe jak to jest. Czy moderatora wybiera sie głosowaniem czy jak ktoś po prostu poczuje w swoim sercu ze musi pelnic ta funkcje automatycznie zostaje adminem (chociaz to mniej prawdopodobne). Nie wiem moze jakies wizje biezacych moderatorow??
_________________ FAKFAKFAKFA (mowi kaczuszka)
|
Cz cze 09, 2005 20:29 |
|
|
|
 |
Yamaha
|
PTRqwerty napisał(a): hehehe... na Twoje pytanie nie ma w sumie odpowiedzi... to zależy od tego czy aktualnie jest ktoś potrzebny i czy chwilowo jest ktoś kogo Wielka Rada Jedi ( ) wybierze.
wow  dobrze że mam miecz Jedi'aja
no własnie jak to jest?
Amen
ps: od małej marzyłam zeby być moderatorem na religijnym forum 
|
Cz cze 09, 2005 20:35 |
|
 |
kefas_piotr
|
Trzeba przejść próbę wodyi ognia  :P
potem trzeba zjednać sobie wszystkich forumowiczów i poznać ich osobiście i uścisnąć im rękę oraz dać buzi w policzek,
wreszcie na koniec odtańczyć taniec kozacki przed suto zastawionym stołem ( po kozacku).
i to tylko tyle  :P:P:P
Cz cze 09, 2005 20:44 |
|
 |
Yamaha
|
oho ale jaja ..tylko tyle?? ooo tam to malutko  przejde to z palcem w .....oku  dajcie coś trudniejszego bo jeszcze jakiś idiota moderatorem zostanie!!!
Amen 
|
Cz cze 09, 2005 20:51 |
|
 |
dowora
|
Prosilbym o nieco powazniejsze odpowiedzi, bo naprawde mnie to interesuje!!
|
Cz cze 09, 2005 20:53 |
|
 |
zielona_mrowka
|
dowora masz troszkę racji z tym poczuciem w sercu. Mianowicie to jest tak: 1. potencjalny kandydat pojawia się któregos pieknego dnia na tym zacnym forum i rozpoczyna swą wspaniałą przygodę z redagowaniem własnych przemyśleń w postacji elektronicznych strumieni danych. Taki stan rzeczy trwa dłuższy czas. 2. Nagle któregoś burzowego wieczoru w sercu Administratora forum rodzi się zapytanie podobnej treści: "Czy oto to forum przypadkiem nie potrzebuje jakiegoś moderatora?" Admin dzielnie w swej duszy zmaga się z zapytaniem przez kolejne dni, próbując zejść w głębiny prawdy forumowej i odkryć odpowiedź. 3. Kolejnym etapem jest przedstawienie swoich wątpiwości Wielkiej Radzie Jedi, jak to PTRus napisał. Tutaj odbywa się tajne głosowanie, po którym następuje zwęglenie wszystkich dowodów świadczących o takim zajściu.
O ile powyższe 3 punkty traktują o tej samej osobie a wynik każdego z nich jest pozytywny następuje tzw. postulat. Kandydat jest testowany w ogniu zażartej dyskusji na wszystkie możliwe tematy. Okres postulatu może trwać od kilku dni do kilku miesięcy, postulant nie ma pojęcia, że zostaje podany próbom sprawnościowym, a Wysoka Rada Jedi na konec tego okresu odbywa kolejną naradę, w której określa stopień zaangażowania kandydata, jego opanowanie i serdeczność na złośliwości użytkwników forum.
Zakładając, że powyższy warunek również kandydat przejdzie pomyślnie, zostaje mu doręczone pismo pocztą wirtualną z pytaniem czy ma w sobie tyle śmiałości aby być współodpowiedzialny za zielone działo internetowe o adresie forum.wiara.pl ? Pismo jet tak sprytnie zredagowane, że każdy potencjalny kandydat się godzi, nie mając w ogóle pojęcia w co się pakuje, mając jedynie zgubną nadzieję, że będzie mógł się wycofać
Ot cała tajemnica zostania moderatorem tego forum. Nic trudnego, wystarczy mieć szczere intencje, nerwy jak ze stali, nieposzlakowaną opinię, zaświadczenie od psychologa o najniższym progu agresywności, oraz troszkę cierpliwości bo jak wiadomo biurokracja i załatwienie wszelkich formalności musi trwac 
Pozdrawiam serdecznie 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Cz cze 09, 2005 20:56 |
|
 |
=->ORGANISTA<-=
|
DoWora ma racje zmienmy modow  chcemy demokracji 
|
Cz cze 09, 2005 20:58 |
|
 |
kefas_piotr
|
no i co  ? nie miałem racji  próby które przedstawiłem są naprawdę może tylko zapomniałłem o Wielkiej Radzie Jedai, ale to szczegół  :D no nie Mrófcia??
Cz cze 09, 2005 21:00 |
|
 |
dowora
|
zielona_mrowka napisał(a): dowora masz troszkę racji z tym poczuciem w sercu. Mianowicie to jest tak: 1. potencjalny kandydat pojawia się któregos pieknego dnia na tym zacnym forum i rozpoczyna swą wspaniałą przygodę z redagowaniem własnych przemyśleń w postacji elektronicznych strumieni danych. Taki stan rzeczy trwa dłuższy czas. 2. Nagle któregoś burzowego wieczoru w sercu Administratora forum rodzi się zapytanie podobnej treści: "Czy oto to forum przypadkiem nie potrzebuje jakiegoś moderatora?" Admin dzielnie w swej duszy zmaga się z zapytaniem przez kolejne dni, próbując zejść w głębiny prawdy forumowej i odkryć odpowiedź. 3. Kolejnym etapem jest przedstawienie swoich wątpiwości Wielkiej Radzie Jedi, jak to PTRus napisał. Tutaj odbywa się tajne głosowanie, po którym następuje zwęglenie wszystkich dowodów świadczących o takim zajściu.
O ile powyższe 3 punkty traktują o tej samej osobie a wynik każdego z nich jest pozytywny następuje tzw. postulat. Kandydat jest testowany w ogniu zażartej dyskusji na wszystkie możliwe tematy. Okres postulatu może trwać od kilku dni do kilku miesięcy, postulant nie ma pojęcia, że zostaje podany próbom sprawnościowym, a Wysoka Rada Jedi na konec tego okresu odbywa kolejną naradę, w której określa stopień zaangażowania kandydata, jego opanowanie i serdeczność na złośliwości użytkwników forum.
Zakładając, że powyższy warunek również kandydat przejdzie pomyślnie, zostaje mu doręczone pismo pocztą wirtualną z pytaniem czy ma w sobie tyle śmiałości aby być współodpowiedzialny za zielone działo internetowe o adresie forum.wiara.pl ? Pismo jet tak sprytnie zredagowane, że każdy potencjalny kandydat się godzi, nie mając w ogóle pojęcia w co się pakuje, mając jedynie zgubną nadzieję, że będzie mógł się wycofać
Ot cała tajemnica zostania moderatorem tego forum. Nic trudnego, wystarczy mieć szczere intencje, nerwy jak ze stali, nieposzlakowaną opinię, zaświadczenie od psychologa o najniższym progu agresywności, oraz troszkę cierpliwości bo jak wiadomo biurokracja i załatwienie wszelkich formalności musi trwac 
Pozdrawiam serdecznie 
No takiej odpowiedzi oczekiwalem  . Naprawde wszystko swietnie przemyslane!! Modem nie zostanie byle kto, musi to byc osoba znajaca sie na rzeczy, kultularna i wyrozniajaca sie w tlumie!! Jestem pod wrazeniem!!
|
Cz cze 09, 2005 21:02 |
|
 |
Meg
|
To ja obdazona ironicznym poczuciem humoru, poewnie bym się nie nadawała 
|
Cz cze 09, 2005 22:57 |
|
 |
Stratovirus
|
co prawda nie znam Cię ale może za mocno siebie oceniasz?
|
Cz cze 09, 2005 23:30 |
|
|
|