Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 05, 2025 9:44

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Ja chce byc moderatorem!!!! 
Autor Wiadomość

Post Ja chce byc moderatorem!!!!
Co trzeba zrobić żeby być moderatorem na tym wspaniałym i dającym radość forum?

Amen :-D

Cz cze 09, 2005 20:08
Tak, to trudne. Wymaga to przejścia wielu niebezpiecznych prób. :-D

Cz cze 09, 2005 20:11

no to nie jest raczej bracie odpowiedz na moje pytanie :-D
ale dzieki mimo iż wiem ze to trudne :biggrin:

Amen

Cz cze 09, 2005 20:16
hehehe... na Twoje pytanie nie ma w sumie odpowiedzi... to zależy od tego czy aktualnie jest ktoś potrzebny i czy chwilowo jest ktoś kogo Wielka Rada Jedi ( :lol: ) wybierze.

Cz cze 09, 2005 20:21

ALe jak to jest. Czy moderatora wybiera sie głosowaniem czy jak ktoś po prostu poczuje w swoim sercu ze musi pelnic ta funkcje automatycznie zostaje adminem (chociaz to mniej prawdopodobne). Nie wiem moze jakies wizje biezacych moderatorow??

Cz cze 09, 2005 20:29

hehehe... na Twoje pytanie nie ma w sumie odpowiedzi... to zależy od tego czy aktualnie jest ktoś potrzebny i czy chwilowo jest ktoś kogo Wielka Rada Jedi ( :lol: ) wybierze.

wow :o dobrze że mam miecz Jedi'aja :D

no własnie jak to jest?

Amen

ps: od małej marzyłam zeby być moderatorem na religijnym forum :-D

Cz cze 09, 2005 20:35

potem trzeba zjednać sobie wszystkich forumowiczów i poznać ich osobiście i uścisnąć im rękę oraz dać buzi w policzek,

wreszcie na koniec odtańczyć taniec kozacki przed suto zastawionym stołem ( po kozacku).

i to tylko tyle :P:P:P:P

Cz cze 09, 2005 20:44
Zobacz profil WWW

oho ale jaja ..tylko tyle?? ooo tam to malutko :-D przejde to z palcem w .....oku :D dajcie coś trudniejszego bo jeszcze jakiś idiota moderatorem zostanie!!!

Amen :-D

Cz cze 09, 2005 20:51

Prosilbym o nieco powazniejsze odpowiedzi, bo naprawde mnie to interesuje!!

Cz cze 09, 2005 20:53

dowora masz troszkę racji z tym poczuciem w sercu. Mianowicie to jest tak:
1. potencjalny kandydat pojawia się któregos pieknego dnia na tym zacnym forum i rozpoczyna swą wspaniałą przygodę z redagowaniem własnych przemyśleń w postacji elektronicznych strumieni danych. Taki stan rzeczy trwa dłuższy czas.
2. Nagle któregoś burzowego wieczoru w sercu Administratora forum rodzi się zapytanie podobnej treści: "Czy oto to forum przypadkiem nie potrzebuje jakiegoś moderatora?" Admin dzielnie w swej duszy zmaga się z zapytaniem przez kolejne dni, próbując zejść w głębiny prawdy forumowej i odkryć odpowiedź.
3. Kolejnym etapem jest przedstawienie swoich wątpiwości Wielkiej Radzie Jedi, jak to PTRus napisał. Tutaj odbywa się tajne głosowanie, po którym następuje zwęglenie wszystkich dowodów świadczących o takim zajściu.

O ile powyższe 3 punkty traktują o tej samej osobie a wynik każdego z nich jest pozytywny następuje tzw. postulat. Kandydat jest testowany w ogniu zażartej dyskusji na wszystkie możliwe tematy. Okres postulatu może trwać od kilku dni do kilku miesięcy, postulant nie ma pojęcia, że zostaje podany próbom sprawnościowym, a Wysoka Rada Jedi na konec tego okresu odbywa kolejną naradę, w której określa stopień zaangażowania kandydata, jego opanowanie i serdeczność na złośliwości użytkwników forum.

Zakładając, że powyższy warunek również kandydat przejdzie pomyślnie, zostaje mu doręczone pismo pocztą wirtualną z pytaniem czy ma w sobie tyle śmiałości aby być współodpowiedzialny za zielone działo internetowe o adresie forum.wiara.pl ? Pismo jet tak sprytnie zredagowane, że każdy potencjalny kandydat się godzi, nie mając w ogóle pojęcia w co się pakuje, mając jedynie zgubną nadzieję, że będzie mógł się wycofać ;)

Ot cała tajemnica zostania moderatorem tego forum. Nic trudnego, wystarczy mieć szczere intencje, nerwy jak ze stali, nieposzlakowaną opinię, zaświadczenie od psychologa o najniższym progu agresywności, oraz troszkę cierpliwości bo jak wiadomo biurokracja i załatwienie wszelkich formalności musi trwac :D

Pozdrawiam serdecznie :D ;) :)

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Cz cze 09, 2005 20:56

DoWora ma racje zmienmy modow !! chcemy demokracji :D :D

Cz cze 09, 2005 20:58

no i co ??? nie miałem racji ?? próby które przedstawiłem są naprawdę może tylko zapomniałłem o Wielkiej Radzie Jedai, ale to szczegół :D:D no nie Mrófcia??

Cz cze 09, 2005 21:00
Zobacz profil WWW

dowora masz troszkę racji z tym poczuciem w sercu. Mianowicie to jest tak:
1. potencjalny kandydat pojawia się któregos pieknego dnia na tym zacnym forum i rozpoczyna swą wspaniałą przygodę z redagowaniem własnych przemyśleń w postacji elektronicznych strumieni danych. Taki stan rzeczy trwa dłuższy czas.
2. Nagle któregoś burzowego wieczoru w sercu Administratora forum rodzi się zapytanie podobnej treści: "Czy oto to forum przypadkiem nie potrzebuje jakiegoś moderatora?" Admin dzielnie w swej duszy zmaga się z zapytaniem przez kolejne dni, próbując zejść w głębiny prawdy forumowej i odkryć odpowiedź.
3. Kolejnym etapem jest przedstawienie swoich wątpiwości Wielkiej Radzie Jedi, jak to PTRus napisał. Tutaj odbywa się tajne głosowanie, po którym następuje zwęglenie wszystkich dowodów świadczących o takim zajściu.

O ile powyższe 3 punkty traktują o tej samej osobie a wynik każdego z nich jest pozytywny następuje tzw. postulat. Kandydat jest testowany w ogniu zażartej dyskusji na wszystkie możliwe tematy. Okres postulatu może trwać od kilku dni do kilku miesięcy, postulant nie ma pojęcia, że zostaje podany próbom sprawnościowym, a Wysoka Rada Jedi na konec tego okresu odbywa kolejną naradę, w której określa stopień zaangażowania kandydata, jego opanowanie i serdeczność na złośliwości użytkwników forum.

Zakładając, że powyższy warunek również kandydat przejdzie pomyślnie, zostaje mu doręczone pismo pocztą wirtualną z pytaniem czy ma w sobie tyle śmiałości aby być współodpowiedzialny za zielone działo internetowe o adresie forum.wiara.pl ? Pismo jet tak sprytnie zredagowane, że każdy potencjalny kandydat się godzi, nie mając w ogóle pojęcia w co się pakuje, mając jedynie zgubną nadzieję, że będzie mógł się wycofać ;)

Ot cała tajemnica zostania moderatorem tego forum. Nic trudnego, wystarczy mieć szczere intencje, nerwy jak ze stali, nieposzlakowaną opinię, zaświadczenie od psychologa o najniższym progu agresywności, oraz troszkę cierpliwości bo jak wiadomo biurokracja i załatwienie wszelkich formalności musi trwac :D

Pozdrawiam serdecznie :D ;) :)

No takiej odpowiedzi oczekiwalem :D . Naprawde wszystko swietnie przemyslane!! Modem nie zostanie byle kto, musi to byc osoba znajaca sie na rzeczy, kultularna i wyrozniajaca sie w tlumie!! Jestem pod wrazeniem!!

Cz cze 09, 2005 21:02

To ja obdazona ironicznym poczuciem humoru, poewnie bym się nie nadawała :D

Cz cze 09, 2005 22:57
Zobacz profil WWW

co prawda nie znam Cię ale może za mocno siebie oceniasz?

Cz cze 09, 2005 23:30
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona