Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 02, 2025 22:16

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Poprawione (link nie wchodził, bo wciąż u nas działa blokada na wyraz "s.mier.c" ;)), ja otwieram bez problemu mam nadzieję że inni także.

Śr kwi 23, 2014 19:11

Komentarz wybitnie osobisty, bez związku z wątkiem:

viewtopic.php?p=805592#p805592

Pt kwi 25, 2014 8:34
Juz pierwszy wpis w w/w watku jest pelen uwag niemerytorycznych i niezwiazanych z tematem watku. :D

Pt kwi 25, 2014 8:37

Myślę, że AUTOR WĄTKU może decydować W PIERWSZYM WPISIE co jest merytoryczne a co nie, zwłaszcza jeśli nie zamieszcza uwag osobistych od adresem innego użytkownika ani nijak nie łamie regulaminu, netykiety i żadnych innych spisanych i niespisanych kodeksów.

Pt kwi 25, 2014 8:39
w trosce o poziom forum przylaczam sie do uwagi przedmowcy:
Komentarz wybitnie osobisty, bez związku z wątkiem: viewtopic.php?p=805616#p805616

Pt kwi 25, 2014 9:30
Tak to jest jak się zaklada watki na tematy osobiste oraz z nudów i oczekuje odpowiedzi nieosobistych. Potem taka mało dojrzała osoba musi biec na skargę do moderacji, bo sama miażdży tylko podpisem w swej stopce o umiejętności argumentowania. Lubię taki cyrk. Jajko, pędź na forum dla przedszkolaków!

Pt kwi 25, 2014 9:40

Oczyściłem wątek "Aktywne, żywe fora o wierze?", ponieważ było tam zbyt dużo uwag osobistych/offtopu a za mało dyskusji o samym temacie. Tylko kilka uwag:
1. Nie zrobiłem tego ze względu na czyjąś rację.
2. Jajko, prawdą jest, że Twój pierwszy wpis w tym wątku utrzymany jest w tonie prowokacyjnym, więc poniekąd nie dziwne, że pojawiły się odpowiedzi na prowokację w postaci uwag osobistych. Sugestia: Jeśli utrzymasz mniej prowokacyjny styl, to i szybciej uzyskasz merytoryczną odpowiedź jakiej oczekujesz. A przecież o to chodzi.

Pt kwi 25, 2014 10:26
Zobacz profil WWW

Co tam jest prowokacyjnego? Które zdanie konkretnie? Ja inaczej widzę prowokacje niż niektórzy forumowicze. Ale dzięki za uprzątnięcie śmietnika, choć jeden niepotrzebny wpis pozostał

Jednocześnie pragnę wyrazić nadzieję, iż fakt iż kilka osób złośliwie zaśmieci mój wątek prowokacyjnymi offtopami, nie będzie powodem do zamknięcia wątku, ale do skasowania nieregulaminowych postów i udzielenia ostrzeżenia ich autorom

Pt kwi 25, 2014 10:29

Jak osoba, która bardzo często prowokuje (właśnie spojrzałem ile dostałeś w całej swojej historii na tym forum ostrzeżeń - w życiu tyle u nikogo nie widziałem) pisze, że stąd ucieka, narzeka na forum i wspomina o kasowaniu nieprawomyślnych, jednocześnie zadając jakieś rzeczowe pytanie, to nie dziwmy się, że osoby związane z forum odniosą się nie tylko do tego pytania (które jest sensowne), ale też zaczną dyskutować o pozostałych kwestiach w podobnym tonie. A później Ty w niemiły sposób udajesz, że ich ignorujesz (ignorowanie polega na ignorowaniu a nie pisaniu, że się ignoruje, ziewa i opowiadaniu historyjek o ignorowaniu).

Pt kwi 25, 2014 15:36
Zobacz profil WWW

Nie piszę, że stąd uciekam. Piszę, że dam Wam spokój (wszak wielu userów wyraźnie irytują moje wpisy), jak znajdę jakieś fajne forum. Sądziłem, że to zachęci do podpowiadania mi adresów konkurencji. A tylko ataki personalne się pojawiły (teraz już nie, ale na początku tak). A ja potem, być może w niemiły, ale kulturalny i nie tak napastliwy sposób powiedziałem co myślę o atakujących. Dziwisz mi się? Normalny człowiek mięchem by rzucił. A ja spokojnie, kulturalnie, bez nerw. Co jeszcze bardziej wkurza :D Bo przecież ci prowokatorzy tylko czekają aż wybuchnę. Niestety, nie ma szans. Takie prowokacje, ataki na mnie mnie tylko bawią, ale w żadnym stopniu nie złoszczą. Poza tym nie ja pierwszy i nie ostatni napisałem na tym forum słowo "ziew". Ale pretensje są do mnie, że na atak reaguję ostentacyjnym ziewem...

Pt kwi 25, 2014 16:54

Ktoś usunol moje konto xav nie moge z niego pisac. Nie jestem "klionem banity" cokolwiek to znaczy. Co to za standardy na tym forum?

So kwi 26, 2014 12:53

Komentarz niczego nie wnosi do RZECZOWEJ i CIEKAWEJ dyskusji:
viewtopic.php?p=806227#p806227

panMK napisał(a):
i to jest polityka "oświeconych światków" ,oni są zagubieni w fałszu jaki im poddaje szatan .

Chwilę potem ten sam osobnik dopisał kolejny "wiele wnoszący" komentarz:

panMK napisał(a):
swoją drogą panie proteom widzę że wielka wiedza idzie za pana czynami ,i cieszę się że Faustynka jest dla pana tak ważną osobą.

Proponuję wiecie co

Pn kwi 28, 2014 21:31
Moderator

a co proponujesz dla siebie za "wiele wnoszący" komentarz?
Jajko napisał(a):
Uwielbiam słowo "ubogacać".

Pn kwi 28, 2014 22:15
Zobacz profil WWW

Przyznam, że poziom merytoryczności niewiele wyszy :( ale ja tak lubię to słowo, że nie mogłem się powstrzymać...

Pn kwi 28, 2014 22:18

[post przeniesiony - s33]

Soul33 napisał(a):
Taka forma wypowiedzi wygląda jakby jej celem było irytowanie rozmówcy, a nie merytoryczna dyskusja. Zatem jest to sprzeczne już nawet z 1. pkt. regulaminu.
.

Ciekaw jestem dlaczego jesteś taki gorliwy w stosunku do moich wypowiedzi,a nie zwracasz uwagi na docinki ad personam pod moim adresem? Czy Hosi to jakiś szczególny user?
Wiecej obiektywizmu!

Cytuj:
Tak, aby można było wypisywać dowolne bzdury, po czym powoływać się na "teorię poznania" i przerzucać winę na innych (rzekomo nierozumiejących lub nieznających założeń) oraz tworzyć swoje przekonanie o robieniu wrażenia człowieka inteligentnego. Niestety w praktyce tak łatwo nie jest i wrażenie można robić zgoła odmienne.

Nie wiem co to są dla Ciebie dowolone bzdury i jakaś wina ;-)Dochodzą jeszcze jakieś wrazenia inteligentnego człowieka.Daj se spokój.

Na Twój temat mógłbym napisać podobnie.
Na przykład:
Twój post to stek ogólników bez tresci :)
Dobre nie?

Cytuj:
Jeśli ktoś "zapomniał" zaznaczyć, że pisząc o historii miał na myśli opowieść o rzeczywistości alternatywnej, to jest bardzo prawdopodobne, że niedługo z tego powodu dostanie baty - i będą to baty w pełni zasłużone.

Znowu zasłanaisz się ogólnikami bez tresci.
Zawsze wypowiadzasz z sie w ten sposób nie znając dogłebnie tematu?
Podsumowanie:

Tego typu wypowiedzi wyglądaja jakby ich celem było irytowanie rozmówcy, a nie merytoryczna dyskusja. Zatem jest to sprzeczne już nawet z 1. pkt. regulaminu.
;)

So maja 17, 2014 20:47
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 437  Następna strona