|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Czy muszę się z tego spowiadać i jak?
Autor |
Wiadomość |
ewelka2014
|
 Czy muszę się z tego spowiadać i jak?
Sytuacja miała miejsce wczoraj, dla żartów zaczęłam z moim bratem dotykać się w miejsca intymne, ale po chwili się podnieciłam, że trwało to dłużej i sprawiało przyjemność. Od poczatku nie chodziło mi o stosunek czy po prostu o podniecanie się z moim bratem, tylko tak jakoś zaczęliśmy się dotykać. Muszę się z tego wyspowiadać? Jeśli tak, to jak mam to powiedzieć?
|
Pt wrz 11, 2015 15:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czy muszę się z tego spowiadać i jak?
Takie kwestie omawia się ze spowiednikiem.
|
Pt wrz 11, 2015 15:41 |
|
 |
WIST
|
 Re: Czy muszę się z tego spowiadać i jak?
Generalnie to tak jak kolega wyżej. Takie sprawy najlepiej wyjaśniać ze spowiednikiem a nie pytać ludzi postronnych. Masz wątpliwość to idziesz ja rozwiązać z kimś kompetentnym. Jak opisać? Tak jak tutaj. Wiem ze to wymaga dużo odwagi bo opis wprowadza chyba każdego w osłupienie. Nie wiem co jest większym problemem. Potencjalny grzech czy "pomysłowość".
Jesteśmy chyba już za starzy aby poradzić sobie z takim rodzajem problemów. Dlatego apel, jak masz podobny problem to omijaj pośredników módl się o lepsze hobby.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pt wrz 11, 2015 18:15 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |