Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Pożegnanie i deklaracja
Niniejszym zmuszony jestem ogłosić, że ponieważ moderator tego forum bezczelnie pomówił mnie o totalne zdebilenie i podłość, a administratorka tego forum odmówiła mi prawa do jakiejkolwiek obrony mojego dobrego imienia, odchodzę z tego forum.
Na pożegnanie deklaruję po raz ostatni wszystkim, którzy mogą mnie nie znać: nigdy nie miałem na celu sfabrykowania żadnego dowodu przeciwko Whispernightowi. Nigdy nie zrobiłem niczego, co osoba nieupośledzona intelektualnie mogłaby za jakikolwiek dowód przeciwko tej osobie uznać.
Dziękuję wszystkim wartościowym dyskutantom, z którymi było mi dane tutaj pogadać.
Yarpen udało Ci się. Od dzisiaj goląc się będziesz widział gębę faceta, który przy pomocy bezsensownego pomówienia usunął z forum przeciwnika politycznego. Co to dla Ciebie znaczy, to już zależy wyłącznie od Ciebie.
|
Wt sie 11, 2015 13:29 |
|
|
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Re: Pożegnanie i deklaracja
zefciu napisał(a): Na pożegnanie deklaruję po raz ostatni wszystkim, którzy mogą mnie nie znać: nigdy nie miałem na celu sfabrykowania żadnego dowodu przeciwko Whispernightowi. Nigdy nie zrobiłem niczego, co osoba nieupośledzona intelektualnie mogłaby za jakikolwiek dowód przeciwko tej osobie uznać.
zefciu i ja Ci wierzę...pamiętam Cię z sąsiedniego forum: http://www.dyskusje.katolik.pl/viewtopi ... 49#p663349Może zechesz przemyśleć swoją decyzję...i będziemy mogli zamienić ze sobą kilka słów na wierze. Prześpij się z moją prośbą... Pozdrawiam Cię serdecznie. M-M
|
Cz sie 13, 2015 20:25 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Gdzie jest andej? Ostatni post-8 marca, a więc nie ma go już prawie dwa miesiące. Czy pożegnał się z tym forum, gdzie nadal przeważają fani totalnej opozycji?
|
Cz maja 05, 2016 7:50 |
|
|
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Gdzie jest andej? Ostatni post-8 marca, a więc nie ma go już prawie dwa miesiące. Czy pożegnał się z tym forum, gdzie nadal przeważają fani totalnej opozycji? To może zgłoś postulat do moderacji, aby zbanował całą opozycję, a kolejnym rejestrującym nakazał deklarowanie się czy aby nie należą do opozycji. Pytanie tylko wobec kogo/czego opozycja - bo forum jest katolickie - wywalić wszystkich ateistów, innowierców?
|
Cz maja 05, 2016 7:59 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Gdzie jest andej? Ostatni post-8 marca, a więc nie ma go już prawie dwa miesiące. Czy pożegnał się z tym forum, gdzie nadal przeważają fani totalnej opozycji? To może zgłoś postulat do moderacji, aby zbanował całą opozycję, a kolejnym rejestrującym nakazał deklarowanie się czy aby nie należą do opozycji. Pytanie tylko wobec kogo/czego opozycja - bo forum jest katolickie - wywalić wszystkich ateistów, innowierców? Po co zgłaszać, może Ty przemyśl i zrezygnuj, pożegnaj się z forum, przecież raz już się żegnałaś. Jeśli idzie o mnie, to deklaruję, że będę tu nadal zaglądać, ale mniej aktywnie, gdyż nie mam zamiaru dolewać paliwa fanom totalnej opozycji.
|
Cz maja 05, 2016 8:04 |
|
|
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): gita napisał(a): Gdzie jest andej? Ostatni post-8 marca, a więc nie ma go już prawie dwa miesiące. Czy pożegnał się z tym forum, gdzie nadal przeważają fani totalnej opozycji? To może zgłoś postulat do moderacji, aby zbanował całą opozycję, a kolejnym rejestrującym nakazał deklarowanie się czy aby nie należą do opozycji. Pytanie tylko wobec kogo/czego opozycja - bo forum jest katolickie - wywalić wszystkich ateistów, innowierców? Po co zgłaszać, może Ty przemyśl i zrezygnuj, pożegnaj się z forum, przecież raz już się żegnałaś. Jeśli idzie o mnie, to deklaruję, że będę tu nadal zaglądać, ale mniej aktywnie, gdyż nie mam zamiaru dolewać paliwa fanom totalnej opozycji. Czyście się zmówili ? - Ty wyganiasz z forum, Johnny wygania z forum.....Kozioł chyba wyczuł politykę forum i sam uprzedził te "pobożne" życzenie. Jakbyś zapomniała - ty też żegnałaś sie z forum, z salonem24.......
|
Cz maja 05, 2016 8:11 |
|
|
Johnny99
|
Alus napisał(a): Johnny wygania z forum Kogo wyganiam z forum??
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Cz maja 05, 2016 8:36 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Alus napisał(a): Johnny wygania z forum Kogo wyganiam z forum?? Jak masz w ten sposób rżnąć głupa, to może faktycznie nie wracaj - to do zefcia.
|
Cz maja 05, 2016 8:48 |
|
|
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Nadal nie widzę tu żadnego wyrzucania z forum. Może zakończycie te przepychanki?
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Cz maja 05, 2016 13:07 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
zefciu napisał(a): Niniejszym zmuszony jestem ogłosić, że ponieważ moderator tego forum bezczelnie pomówił mnie o totalne zdebilenie i podłość, a administratorka tego forum odmówiła mi prawa do jakiejkolwiek obrony mojego dobrego imienia, odchodzę z tego forum.
Na pożegnanie deklaruję po raz ostatni wszystkim, którzy mogą mnie nie znać: nigdy nie miałem na celu sfabrykowania żadnego dowodu przeciwko Whispernightowi. Nigdy nie zrobiłem niczego, co osoba nieupośledzona intelektualnie mogłaby za jakikolwiek dowód przeciwko tej osobie uznać.
Dziękuję wszystkim wartościowym dyskutantom, z którymi było mi dane tutaj pogadać.
Yarpen udało Ci się. Od dzisiaj goląc się będziesz widział gębę faceta, który przy pomocy bezsensownego pomówienia usunął z forum przeciwnika politycznego. Co to dla Ciebie znaczy, to już zależy wyłącznie od Ciebie. Pa, pa, pa... Musiałeś specjalny pożegnalny temat zakładać i trzaskać drzwiami
|
Cz maja 05, 2016 13:28 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
spin napisał(a): Musiałeś specjalny pożegnalny temat zakładać i trzaskać drzwiami Nie musiałem, ale chciałem wtedy, żeby obrzydliwe i absurdalne pomówienie ze strony Yarpena nie zyskało statusu prawdy tylko dlatego, że nikt się mu nie sprzeciwił. Nie było Cię wtedy na forum, nie znasz sprawy, więc czemu się wypowiadasz?
|
Cz maja 05, 2016 13:51 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): Nadal nie widzę tu żadnego wyrzucania z forum. Może zakończycie te przepychanki? Najwidoczniej inaczej rozumiemy tekst pisany w języku polskim zrezygnuj, pożegnaj sie z forum.
|
Cz maja 05, 2016 16:50 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
@medieval, jesli wycinasz moj wpis o offtopie ktory tu zrobila gita, to moze wyrzuc i ten offtop gity o andeju?
|
Cz maja 05, 2016 17:04 |
|
|
Soul33
Moderator
|
To ja wyrzuciłem. A nie wyrzuciłem wcześniejszych, bo jakaś tam rozmowa się wywiązała i nie chciałem też usuwać postów zefcia z jego własnego wątku.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Cz maja 05, 2016 17:12 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
No, jesli uwazasz, ze moja uwaga nie byla ok, a wpis gity i komentarze spina sa jak najbardziej w temacie, to ja nie mam dalszych uwag.
Jakies dziwne fluidy lataja dzis po forum
|
Cz maja 05, 2016 17:18 |
|
|
|