Zagubiona dziewczyna i drwiny z Boga
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Zagubiona dziewczyna i drwiny z Boga
Robek napisał(a): I jeszcze zaczeła do mnie wysyłać prywatne wiadomość, no i nie moge ich odczytać bo nie mają tytułu! Bez tytułu nie da się wysłac wiadomości. Musi byc przynajmniej kropka. Przyjrzyj się dobrze i kliknij w tę kropke.
|
So sie 13, 2016 23:08 |
|
|
|
 |
bert04
|
Robek napisał(a): Jeśli to wszystko było zmyślone, to brało w tym udział kilka osób, przynajmniej tak mi sie wydaje że to są żarty jakiś dzieciaków co nie mają co robić na wakacjach Stary, nie takie rzeczy... Opowiadałem o tym klonie, którego nigdy nie nakryłem? A który sam się przyznał po latach, już po moim odejściu? Czego to tam nie było. Nie chcę zdradzać szczegółów, ale ja autentycznie wzruszałem się czytają historię tamtej "kobiety", jej dramaty, zwroty w wierze, oryginalne myśli. Potem się okazało, że to był facet. Przeszedł przez wszystkie "filtry", tak techniczne jak i "stylistyczne". Dlatego jestem tu spalone dziecko. Prawie bym uwierzył w historię tej Kingi. Nawet się przejąłem, przyznaję. Ale ktoś po prostu przedobrzył. Cytuj: Odwrócony krzyż to jeszcze nie jest satanizm  więc nie wiem co z ciebie za katolik jeśli nie wiesz takich rzeczy. Nie wiem, czy kiedyś ktoś nie powiedział, że satanista to taki 200% katolik. Wyrabia normę ponad normę. ----------------------- non_serviaam napisał(a): Wychodzę teraz na histeryczkę, nikt nie ma obowiązku mi wierzyć, ale naprawdę się tą sprawą przejmuję, to nie jest tak, że wszystko spływa po mnie jak po kaczce, że teraz siedzę sobie przed monitorem i jestem facetem, który śmieje się z Was, że jesteście tacy naiwni. Rysiu misiu czy Kingusiu. Powiem Ci teraz, co wszystko spie-przyło. Wierzyłem Ci do momentu, aż ten jakiś "Piotruś Pan" się zameldował. Byłem gotów Ci uwierzyć, pisałem do Ciebie. Ale przyszedł Piotruś... i to wszystko przekroczyło już granice grozy. Stało się śmieszne. To ma być mistrz? Przed którym tak drżysz? To jakiś wic, jakiś joke. "Jestem Pioootr. Przypadkowo zaglądam na to forum i teraz ROZKAZUJE, żeby ktoś napisał donos sa tę małolatę. Nikomu nie powiem, że jestem mistrzem, po prostu czytam w myślach i przypadkowo znam imię, nazwisko, adres, rozmiar biustu i tatuaż w intymnym miejscu tej smarkuli. A dodatkowo potomstwo Helenki.
A jak nie posłuchacie moich rozkazów, to jej zrobię coś strrrrrrasznie złego.
Buahuahuahuahua."
No sorry, nie wiem, kto to wymyśli, ale naoglądał się chyba zbyt wiele kiepskich filmów. Przecież to jakiś klisz wyjęty od terrorystów, zmuszających biednego ojca do zabicia senatora, bo mają córkę w swojej władzy. To ma być facet kierujący grupą dorosłych facetów, członek międzynarodowej organizacji, który wzrokiem zmusza nowicjuszy do utaczania krwi? Serio mieliśmy się na to nabrać? Być może Ty jesteś prawdziwa. Ale ten Piotruś, czy Rysiu, to jakiś kawał na lato, albo raczej, dowcip tygodnia. Przyjdzie rok szkolny, też będzie musiał wracać znowu do ławki i nikt nie będzie pamiętał o tym, jak zgrywał 40-letniego przywódcę sek... ten, grupy harcerskiej trzęszącej okolicami Głodowej Wólki. Widać, jak szybko się zmył, jak ludzie podważyli jego pseudo. Pewnie musiał zmykać na siłownię, albo dręczyć chomika w klatce. Albo co tam mu jeszcze pomaga się wyżyć. Nara. I mimo wszytko... nie zapomnij, co Ci pisałem. Tak na wypadek tych 0,5%.
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
(Koh 3:1nn)
|
So sie 13, 2016 23:11 |
|
 |
Robek
|
Helenka napisał(a): Bez tytułu nie da się wysłac wiadomości. Musi byc przynajmniej kropka. Przyjrzyj się dobrze i kliknij w tę kropke. Nie zauważyłem tej kropki  skąd ty wiesz takie rzeczy? Teraz przez prywatne wiadomości dowiem sie od niej wszystkiego czego chce 
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
So sie 13, 2016 23:19 |
|
|
|
 |
bert04
|
Robek napisał(a): Helenka napisał(a): I jeszcze zaczeła do mnie wysyłać prywatne wiadomość, no i nie moge ich odczytać bo nie mają tytułu!  Hej, stary, priv jest priv. Regulaminu się nie czytało? Netykietę się zapomniało? Jeżeli coś Ci się w privach kogoś nie podoba, napisz do moderacji. Ale nie paplaj na forum. Tajemnica privu jest tajemnica privu. Nawet jak nie wierzysz w jej zawartość. Robek napisał(a): Teraz przez prywatne wiadomości dowiem sie od niej wszystkiego czego chce  Echh... niepoprawny facet. Czytaj wyżej.
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
|
So sie 13, 2016 23:20 |
|
 |
non_serviaam
|
Nie mam nic wspólnego ani z osobą, która założyła ten temat, ani z tym drugim kimś, kto komentowal. Przecież można chyba sprawdzić IP?
Nie róbcie proszę teraz ze mnie niewiadomo kogo...
|
So sie 13, 2016 23:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Robek napisał(a): skąd ty wiesz takie rzeczy? z kątowni  . Trza było się uczyć zamiast czekać aż ktoś się pomyli wydając resztę  . A poważnie, sama na to wpadłam, jak musiałam sama do siebie napisać priv, aby zniknęło u góry powiadomienie o tym, że mam 0 wiadomości, które mnie wkurzało. Nie chciało mi się wymyslać żadnego tytułu, a logiczne, że wystarczy jakikolwiek znaczek, więc kropka.
|
So sie 13, 2016 23:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wyrokuję o 18-latce, ale ci dwaj (czy jeden) pan/panowie mają jedynie na uwadze wykpić "głupich katoli" zapodając im konieczność obrony krzyża.
|
N sie 14, 2016 8:22 |
|
 |
bert04
|
Alus napisał(a): Nie wyrokuję o 18-latce, ale ci dwaj (czy jeden) pan/panowie mają jedynie na uwadze wykpić "głupich katoli" zapodając im konieczność obrony krzyża. No ale dlaczego teraz się zmyli? Przecież chyba nie przestraszyli się rozmowy z "głupimi katolami"... A może jednak? My jesteśmy tacy strrrraszni, że kusy podwija ogon między kopyta i czmycha w dal 
|
N sie 14, 2016 9:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
bert04 napisał(a): Alus napisał(a): Nie wyrokuję o 18-latce, ale ci dwaj (czy jeden) pan/panowie mają jedynie na uwadze wykpić "głupich katoli" zapodając im konieczność obrony krzyża. Cytuj: No ale dlaczego teraz się zmyli? Przecież chyba nie przestraszyli się rozmowy z "głupimi katolami"... A może jednak? My jesteśmy tacy strrrraszni, że kusy podwija ogon między kopyta i czmycha w dal  Nie znaleźli oczekiwanego odzewu, co działa zniechęcająco. Swego czasu na forum pisała osoba "poszukująca Boga, zagubiona", wiele osób uznało za stosowne wspomóc ją w jej rozterkach, okazało - co odkrył jeden z userów - pracowała usilnie tylko po to, aby przenosić odpowiedzi na forum "ateista" i robić z nich bekę.
|
N sie 14, 2016 9:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Swego czasu na forum pisała osoba "poszukująca Boga, zagubiona", wiele osób uznało za stosowne wspomóc ją w jej rozterkach, okazało - co odkrył jeden z userów - pracowała usilnie tylko po to, aby przenosić odpowiedzi na forum "ateista" i robić z nich bekę. Ja mam to głęboko w .... pompie, czy ktoś zrobi sobie ze mnie beke w necie. Więcej, wolę pomylić się niz pozostać obojętną. Z Jezusa też szydzono.
|
N sie 14, 2016 9:38 |
|
 |
Piotr785
|
Helenka napisał(a): Alus napisał(a): Swego czasu na forum pisała osoba "poszukująca Boga, zagubiona", wiele osób uznało za stosowne wspomóc ją w jej rozterkach, okazało - co odkrył jeden z userów - pracowała usilnie tylko po to, aby przenosić odpowiedzi na forum "ateista" i robić z nich bekę. Ja mam to głęboko w .... pompie, czy ktoś zrobi sobie ze mnie beke w necie. Więcej, wolę pomylić się niz pozostać obojętną. Z Jezusa też szydzono. Zgadzam się z Tobą Siostro. Z Jezusa, naszego Pana również szydzono, apostołowie go bronili. I ja będę bronił swojego Pana. Dziewczyna się nie odzywa, nie broni, co oznacza, że czuję się winna. Zdjęcie zostało usunięte, wszystko zostało zatuszowane, jednak brat Zbyszek, który wczoraj pomagał mi w tej duchowej walce na forum, zrobi z tym porządek i zgłosi forum do kurii. Jak i rowniez zdjęcie tej dziewczyny będzie tam zgłoszone. Serce Jezusa krwawi przez takie zachowania. Apeluje do waszych sumien, abyście nie litowali się nad grzesznica, a wysłali na krzyż aby poniosła karę za zniewage Boga.
|
N sie 14, 2016 9:50 |
|
 |
Andy72
|
A co ty za Piotr785 z niespełna 11 postami? Czy przypadkiem nie jesteś tym jej mistrzuniem?
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N sie 14, 2016 9:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Piotr785 napisał(a): Zgadzam się z Tobą Siostro. Zdaje mi sie, że nie rozumiesz o czym mówiłam. I nie jestem Twoja siostrą, bo nie po drodze nam. Piotr785 napisał(a): Z Jezusa, naszego Pana również szydzono, apostołowie go bronili. I ja będę bronił swojego Pana. Jezus mieszka w każdym z nas i broniąc bliźniego, a nie przedmiotów, bronimy Jezusa. Owszem, obrona krzyża jest bardzo ważna, ale tutaj nie chodzi o krzyż, a o dziewczynę, która padła ofiarą sekty. Tak, sekty. Nie zamierzam nazywać tego harcerstwem. Piotr785 napisał(a): jednak brat Zbyszek, Oooo, to jest tu jeszcze jakiś brat Zbyszek widmo, bo takowy na forum nie widnieje. Czy coś mi umknęło? Piotr785 napisał(a): zrobi z tym porządek i zgłosi forum do kurii. No i ukazał się Piotruś du-pa- wielce oburzony tchórz. Do której kurii ma zamiar zgłosić? Myślisz, że tam siedzą takie same głąby jak Ty i ów brat Zbyszek? Piotr785 napisał(a): Apeluje do waszych sumien, abyście nie litowali się nad grzesznica, a wysłali na krzyż aby poniosła karę za zniewage Boga. Jezus litował się nad każdym grzesznikiem, nad jawnogrzesznica też: "kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień" - znasz to?
|
N sie 14, 2016 10:02 |
|
 |
non_serviaam
|
Co tu się w ogóle dzieje? Naprawdę się dziwię, że ta dyskusja nadal jest prowadzona...
|
N sie 14, 2016 10:08 |
|
 |
Andy72
|
Helenko, wyczuwam od Piotr785 fałsz, nie warto z nim dyskutować
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N sie 14, 2016 10:10 |
|
|
|