luki napisał(a):
może się sam wybierzesz do apteki bo ja nie musze ja się stram pisać jak moge tylko najlepiej
Bzdura - gdybyś się starał użyłbyś Worda i twoje posty wyglądałyby tak dobrze jak posty A.
luki napisał(a):
a ze wytego nie zauwazacie to wasza broszka a nie moja uważacie się za takich mądrych jak nie wiem co pouczacie twierdziece ze mam utrudniam zycie tu jak wam przeszdzam prosze o powiedzenie tego w prost
Przeszkadzasz. Przeszkadza mi leń który zamiast przezwyciężyć swoją ułomność przy pomocy zwykłego prostego pisania w Wordzie obrzuca forum jej owocami i jeszcze się przy tym mazgai.
luki napisał(a):
lubie jasne sytulacie kontretan a nie taki chowanie sie pokadach ja małe dzieci w przeczkolo co koniec balu pano lalu i prosze oszacunek bo ja wasz szanuje
Nie szanujesz bo nie piszesz poprawnie, mimo że byś mógł.
luki napisał(a):
twierdzice ze ja was obraze a wy co robice jesteśie lepsi odemnie bo nie macie tego problemu i to sie nazywa katolik ja tez nie jestem świeety ale stram sie byc fer
That's one big bullshit.
luki napisał(a):
To wiem nie rób ze mnie kretyna! A i to ze tak wychodzi to mnie jeszcze stresujecie, tymi docinikami to jest nie fer!!
Nikt prócz ciebie samego nie robi z ciebie kretyna, a póki co nie wytłumaczyłeś czemu to nie możesz pisać w wordzie, który wykazałby wszystkie błędy, nie podałeś też powodu dla którego nie używasz znaków interpunkcyjnych. Wymyśliłeś dysinterpunkcję?