Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 18:13

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
 szacunek w obec innych i torenacja 
Autor Wiadomość

wez przyklad z A..

Och służe za przykład :oops: :D

A tak na poważnie, to ortografia to mały pikuś przy braku interpunkcji :? Cholera nie wiem czy to jeszcze jedno zdanie, czy już drugie. Człowieku, walnięcie w klawisz oznaoczony znakiem . zajmuje ułamek sekundy, to samo z innymi znakami interpunkcyjnymi. Nigdy nie uwierze, jeżeli powiesz, że masz dysinterpunkcje i nie wiesz gdzie zdanie się kończy...

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

N sty 08, 2006 23:37
To wiem nie rób ze mnie kretyna! A i to ze tak wychodzi to mnie jeszcze stresujecie, tymi docinikami to jest nie fer!!

Pn sty 09, 2006 0:07

A. nie robi z Ciebie kretyna skoro NIE WIERZY że tak jest.

Natomiast wymaganie braku uwag na temat niezrozumiałości tego co piszesz jest wymaganiem - moim zdaniem - nadmiernym. Zwłaszcza, że te uwagi przynajmniej bywają słuszne, a problem w dużej mierze wymaga włożenia w to pewnej staranności i Twojego szacunku dla osób, które będą to czytały.

Pn sty 09, 2006 0:12

A co ma być fair? To, że udajesz kretyna, co nawet nie potrafi kropeczki postawić? Stary, weź spójrz w spodnie, zobacz co tam masz i zacznij zamiast się użalać nad sobą, jaki to ja nie biedny, jak mnie nikt nie toleruje, jak wszyscy się na mnie uwzięli, to rób coś! Jak tak Ci to przeszkadza, że wszyscy mówią, że nie umiesz pisać to pisz w Wordzie- poprawi błędy i będzie cacy, albo chociaż stawiaj znaki interpunkcyjne. Jak Ci się tego nie chce to sorry, ale mogę tolerować, gdy się czasem pomyli, nawet b z p, spoko sam tak czasem mam, ale jak piszesz coś w stylu:

alamakotaakotjejgdzieśzwiałiniewiemcosiemmogolobywytadyzbonimaynteprunkja

a tak ja widzę te wszystkie posty bez kropeczek to wiesz, co z tym pisaniem możesz zrobić...

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

Pn sty 09, 2006 0:14

może się sam wybierzesz do apteki bo ja nie musze ja się stram pisać jak moge tylko najlepiej

Bzdura - gdybyś się starał użyłbyś Worda i twoje posty wyglądałyby tak dobrze jak posty A.
luki napisał(a):
a ze wytego nie zauwazacie to wasza broszka a nie moja uważacie się za takich mądrych jak nie wiem co pouczacie twierdziece ze mam utrudniam zycie tu jak wam przeszdzam prosze o powiedzenie tego w prost

Przeszkadzasz. Przeszkadza mi leń który zamiast przezwyciężyć swoją ułomność przy pomocy zwykłego prostego pisania w Wordzie obrzuca forum jej owocami i jeszcze się przy tym mazgai.
luki napisał(a):
lubie jasne sytulacie kontretan a nie taki chowanie sie pokadach ja małe dzieci w przeczkolo co koniec balu pano lalu i prosze oszacunek bo ja wasz szanuje

Nie szanujesz bo nie piszesz poprawnie, mimo że byś mógł.
luki napisał(a):
twierdzice ze ja was obraze a wy co robice jesteśie lepsi odemnie bo nie macie tego problemu i to sie nazywa katolik ja tez nie jestem świeety ale stram sie byc fer

That's one big bullshit.
luki napisał(a):
To wiem nie rób ze mnie kretyna! A i to ze tak wychodzi to mnie jeszcze stresujecie, tymi docinikami to jest nie fer!!

Nikt prócz ciebie samego nie robi z ciebie kretyna, a póki co nie wytłumaczyłeś czemu to nie możesz pisać w wordzie, który wykazałby wszystkie błędy, nie podałeś też powodu dla którego nie używasz znaków interpunkcyjnych. Wymyśliłeś dysinterpunkcję?

Pn sty 09, 2006 0:33

Luki - w tej chwili chamstwo to widzę w Twoim wykonaniu (usunięty post). Proponuję trochę opanowania - np do jutra. Zamykam temat, i uprzedzam że kolejne podobne będę usuwała

Pn sty 09, 2006 0:34
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3