|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
NOWOPOWSTAłE FORUM EWANGELIZACYJNE!!!!!!
Autor |
Wiadomość |
93szymek
|
 NOWOPOWSTAłE FORUM EWANGELIZACYJNE!!!!!!
http://www.ewangelizacja.katolicki.eu/forum/
Prosze sie niezniechecac z powodu braku ludzi, tematow, postow - pomozcie je rozwinac.
Jezeli ktos ma wewnetrzna ochote EWANGELIZACJI W SIECI to nie patrzac na to - bedzie sie tym zajmowal
Wiec zapraszam na forum i razem zadzaialajmy tam:)
Prosimy o rejestracje:)
|
N wrz 16, 2007 10:44 |
|
|
|
 |
Donna
|
Moja uwaga: mam nadzieję, że wasze forum rozwinie się nie tylko w kwestii tematów i postów, ale także działów, bo jak dla mnie są za bardzo przemieszane i trudno wyłowić te nieliczne "ewangelizacyjne" spośród wielu luźniejszych. Można by je jakoś pogrupować i skondensować (zwłaszcza te "rozrywkowe" typu humor, zabawy słowne, koncerty, muzyka), bo za duża tam panuje drobnica i trochę zaciemnia ogólny obraz.
|
N wrz 16, 2007 11:54 |
|
 |
93szymek
|
TAk, napisz do adminow albo do mnei na prv jaki dzial chcesz, co w nim bylo, a go stworzymy - na tym polega razwijanie sie
Nie bedziemy naraz tworzyc duzo dzialow, bo nie wiemy, jakie wy chcecie - wiec pomoz i napisz czego oczekujesz:)
Thx
|
N wrz 16, 2007 12:50 |
|
|
|
 |
93szymek
|
Juz lepiej to wyglada - jest wiecej o ewangelizacji itp
Dziekuje Donna
Juz forum moze zaczac zyc - zapraszamy - dzialajmy na nim 
|
Pn wrz 17, 2007 8:29 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Gdyby tak człowiek miał czas chodzić po każdym forum, na które ktoś zaprasza...
I jeszcze weny, na każdym z nich rozmawiać o wielu tych samych kwestiach 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn wrz 17, 2007 19:42 |
|
|
|
 |
TOMASZ32
|
Masa for katolickich, na wielu te same działy, te same tematy, czesto ci sami ludzie. Wiele małych for bedzie upadać, gdyż mało kto chce działać na 5 czy 10 forach, mało ludzi chce bawić się w pisanie na forach, szczególnie małych i świeca one pustkami aż wreszcie są zamykane, bo szkoda czasu i miejsca na trzymanie takiego forum, gdzie mało kto pisze.
Według mnie najlepiej jest łączyć małe fora w jedno duże, lub duże aby wchłaniały małe, gdyż jedno duże forum jest w stanie przetrwać dłuższy czas, małe szybko padnie.
Pozdrawiam
Pt wrz 28, 2007 0:07 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Tomasz a to Twoje forum jest małe czy duże? 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Pt wrz 28, 2007 10:10 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Ja powiedziałbym - jego forum jest średnie.
Dziwne jest - swego czasu była moda na bloga, a teraz jest moda na masowe zakładanie forów internetowych.
A przecież nie o ilość, a jakość chodzi - nie da się x razy dyskutować, często z tymi samymi osobami, na (siłą rzeczy) te same lub podobne tematy, na kilku forach.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
So wrz 29, 2007 9:53 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Zaginione posty wydzielone w nowy wątek w moderacji, a dokładniej tu > viewtopic.php?p=290430#290430
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
So paź 06, 2007 20:26 |
|
 |
TOMASZ32
|
zielona_mrowka napisał(a): Tomasz a to Twoje forum jest małe czy duże?  Zielona mrówko: Zmniejszyło sie trochę po przez uzycie podfor, które bardzo pomogły w króceniu forum. Zrobiliśmy jakis czas temu mała reorganizacje forum i wyglada teraz nieco inaczej, dla mnie lepiej. Tomu: Jedni chcą sami zasmakować administrowania forum, inni zakładaja nowe fora, chcąc przekazywać to, co według nich samych jest dobre, korzystaja ze swoich własnych pomysłów, rozwiązań. Z jednej strony to jest dobre, gdyż człowiek sie rozwija, smakuje czegos nowego, czegoś, co pozwoli mu na realizowanie swoich pomysłów w dobrym celu. Z drugiej zaś strony liczba for katolickich urosła do naprawde sporych rozmiarów a ludzi na takich małych, nowych forach jest mała i bardzo często takie fora padają. Moje forum duże nie jest, ale jak narazie sie rozwija myślę, że nie jest źle. Dodatkowo tworzymy serwis, który ma być pomoca w rozwoju forum a także sposobem na przekazywanie treści, które maja pomagać innym, treści, które są forma Ewangelizacji, która jest dla mnie bardzo istotna. Cytuj: A przecież nie o ilość, a jakość chodzi - nie da się x razy dyskutować, często z tymi samymi osobami, na (siłą rzeczy) te same lub podobne tematy, na kilku forach.
Tak, o jakość. Ale mimo to nie zgodzę sie z tym, że odpowiadamy na te same tematy, są te same osoby. Napewno sie pojawiają osoby z innych for, bardzo dobrze znane wielu innym osobom, ale są tez osoby nowe, które wiele potrafia wnosić w takie forum.
Po za tym każde forum posiada swój specyficzny klimat. Inaczej jest tutaj, inaczej jest na Neokawiarence inaczej jest na katoliku, inaczej jest też u mnie. Ważne, aby te wszystkie fora łaczył jeden wspólny cel: mówienie o Bogu jako tym, który jest tym jedynym Panem który może dac nam zycie wieczne. Głoszenie nauki Chrystusa jest więc bardzo waznym celem for katolickich. Te dyskusje na forach bardzo w tym pomagają.
Pozdrawiam
Pn paź 08, 2007 1:19 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
|