Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N lip 13, 2025 3:24

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 dlaczego zamknięto merytoryczny wątek? 
Autor Wiadomość
Post dlaczego zamknięto merytoryczny wątek?
Wczoraj Saxon zamknął mój wątek:
viewtopic.php?t=8673
Jestem w stanie to zrozumieć - zalazłem już nieco tutejszym forumowiczom za skórę, można mnie nie lubić i wcale nie dziwi mnie tępienie moich poglądów.

Zupełnie za to nie rozumiem, dlaczego zamknięto wątek Maćka:
viewtopic.php?t=8681
w którym chciał w sposób rzeczowy, kulturalny i spokojny porozmawiać na ten sam temat?

Maciek nie mnożył wątków, gdyż nie ma żadnego (niezablokowanego) na temat wyprzedawania kościołów.
Maciek nie naruszył netykiety, gdyż wypowiadał się w sposób aż nazbyt grzeczny.
Maciek nie naruszył regulaminu, który w żaden sposób nie zabrania poruszania tego tematu.

Proponuję więc jedno z trzech:
1. Odblokować wątek Maćka.
2. Dodać do regulaminu punkt, że na tym forum nie można dyskutować o sprzedawaniu kościołów innowiercom.
3. Skasować regulamin jako fikcję, pozostawiając wszystko tak jak teraz w rękach moderatorów, a unikając obecnej hipokryzji.

Pn lip 31, 2006 23:28

Nie wchodząc w szczegóły - dlaczego uważasz, że skoro jeden temat (Twój) o sprzedaży kościołów został zamknięty, to taki sam temat utworzony przez Maćka miałby pozostać otwarty :?: :)

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Wt sie 01, 2006 8:11
Zobacz profil WWW

Ja uważam, że wątek założony przez maćka jest ciekawy i należy go odblokować, zwłaszcza że wątek Torquemady nie został zamknięty ze względu na treść, ale ze względu na floodowe skłonności autora. Nie można więc uzasadniać zamknięcia tematu macka zamknięciem tematu Tomka.

Wt sie 01, 2006 8:20

Wt sie 01, 2006 8:25
zwłaszcza że wątek Torquemady nie został zamknięty ze względu na treść, ale ze względu na floodowe skłonności autora.

Niestety, mylisz się. Z korespondencji od moderatorów otrzymanej na PW jasno wynika, że mój wątek zamnknięto ze względu na treść.

Wt sie 01, 2006 8:32
Post Re: dlaczego zamknięto merytoryczny wątek?
No więc jak? nikt nie ma nic na wskazany temat do powiedzenia? temat jest nieciekawy,, niewygodny, nie warty uwagi?

Tomek Torquemada napisał(a):
Maciek [...] wypowiadał się w sposób aż nazbyt grzeczny.

i tak pewno zdążyłem kogoś obrazić.

Wt sie 01, 2006 11:14
Post Re: dlaczego zamknięto merytoryczny wątek?
maciek_z_gdanska napisał(a):
No więc jak? nikt nie ma nic na wskazany temat do powiedzenia? temat jest nieciekawy,, niewygodny, nie warty uwagi?

Tomek Torquemada napisał(a):
Maciek [...] wypowiadał się w sposób aż nazbyt grzeczny.

i tak pewno zdążyłem kogoś obrazić.

Właśnie wyczytałem, że jednak popełniłeś straszny hrzech przeciw ekumenizmowi, pisząc "zbór lokalnej sekty protestanckiej". Jak mogłeś tak nazwać naszych braci odłączonych? Won do pustego piekła ty lefebvrysto! ;-)

Wt sie 01, 2006 11:20
jakich tam odłączonych... Młodszych Braci W Wierze ;-)

Co do pustego piekła: jak tam nie ma szatanów, to kto będzie ogień pod moim kotłem rozpalał? ;-)

Wt sie 01, 2006 13:27
jakich tam odłączonych... Młodszych Braci W Wierze ;-)

Co do pustego piekła: jak tam nie ma szatanów, to kto będzie ogień pod moim kotłem rozpalał? ;-)

samoobsługa :-)

Wt sie 01, 2006 13:41

Nie wchodząc w szczegóły - dlaczego uważasz, że skoro jeden temat (Twój) o sprzedaży kościołów został zamknięty, to taki sam temat utworzony przez Maćka miałby pozostać otwarty :?: :)

Nadgorliwy pionier "wsiegda gatow"!
Ura, ura, ura!
:D :D :D
Zróbcie go modem, zróbcie...
Wątki i tak są zamykane a o ileż mniej będzie smiecia na forum... :x

Wt sie 01, 2006 16:17

Miło wiedzieć, że mam "fana"...

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Śr sie 02, 2006 7:40
Zobacz profil WWW
Moderator

Owszem, są zamykane. Forum wiara.pl zupełnie nie współgra ze stylem z innego forum, na którym rozmawiacie, a ostatnio mam wrażenie, że tutaj chcecie na siłę przenieść tamtejszą atmosferę. Szkoda, że się nie udaje. Szkoda, że moderatorzy i userzy się buntują. Szkoda, że nie mam ochoty czytać kolejnych wątków o nadużyciach np. Szkoda, że na tamtym forum możliwe jest prowadzenie jednego wątku na ten temat, a u nas uprosić się nie da, by tak było. Szkoda...

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

Śr sie 02, 2006 9:19

Ja im bym zaproponował, aby porwali 50 krów, a następnie zagrozili moderatorom, że będą zabijali każego dnia jedną, aż ich postulaty zostaną spełnione.

Śr sie 02, 2006 9:25
Zobacz profil WWW
Owszem, są zamykane. Forum wiara.pl zupełnie nie współgra ze stylem z innego forum, na którym rozmawiacie, a ostatnio mam wrażenie, że tutaj chcecie na siłę przenieść tamtejszą atmosferę. Szkoda, że się nie udaje. Szkoda, że moderatorzy i userzy się buntują. Szkoda, że nie mam ochoty czytać kolejnych wątków o nadużyciach np. Szkoda, że na tamtym forum możliwe jest prowadzenie jednego wątku na ten temat, a u nas uprosić się nie da, by tak było. Szkoda...

O przepraszam.

Chciałaś jeden wątek o nadużyciach liturgicznych

Wyprzedawanie kosciołów to zupełnie inna sprawa, a wielu userów uważa, że to żadne nadużycie, tzlko normalka.

Dlaczego na tym forum nie można merytorycznie rozmawiać o sprzedawaniu kościołów?

Śr sie 02, 2006 9:29
Mamy kapitalizm, demokrację, gospodarkę rynkową, a co za tym idzie wolny rynek nieruchomości. Wszystko inne jest nieistotne :?

Śr sie 02, 2006 9:38
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona