Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Po prostu Woodstock
WP
Zachecam do czytania. Okazuje sie, ze jednak nie taki Woodstock zly, jak go maluja, a trabienie Giertycha jednak na niewiele sie zdaje. I dobrze.
Crosis
|
Wt sie 08, 2006 17:52 |
|
|
|
 |
Angel from heaven
|
Żaden przystanek woodstock nie jest zły. Za każdym razem gdy tam jadę nie zawodzę się...jest po prostu rewelacyjnie, muzyka cool.
|
Wt sie 08, 2006 20:02 |
|
 |
m_q
|
"Tylko" trzy ofiary smiertelne i nie wiadomo ile pieniędzy z WOŚP wyrzucone w błoto, zeby dilerzy narkotyków mieli wszystkich klientów na miejscu.
Coool!
_________________ Contra negantem principia non est disputandum
|
Śr sie 09, 2006 8:07 |
|
|
|
 |
Roszwor
|
Na Woodstock raczej sie nie wybiore, bo i daleko, i muzyki slucham juz troche innej i szukam czegos innego. Ale ciesze sie, ze jest takie miejsce i mam nadzieje, ze idea tego bedzie trwala nadal. Woodstock nie jest zly
 .
m_q, byles? Watpie. Moze ogladales tylko "dokument" o. Rydzyka?
_________________ Kto przeczy, że istnieją idee, ten jest poganinem, bo przeczy, że istnieje Syn
|
Śr sie 09, 2006 8:16 |
|
 |
m_q
|
Roszwor napisał(a): m_q, byles? Watpie. Moze ogladales tylko "dokument" o. Rydzyka?
Nie - czytałem wiadomości - głównie na stronach internetowych "Gazety Wybiórczej" bo u nich o Woodstocku było najwięcej a jak wiadomo "z obfitości serca mowią usta" i łatwo było między "ochami i achami" wyczytać prawdę o Woodstock.
_________________ Contra negantem principia non est disputandum
|
Śr sie 09, 2006 9:16 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Prawda leży po środku.
Może nie jest tak optymistyczna jak to przytoczył (za WP) Crosis - ale wydaje mi się, że nie jest tam też równie źle, jak to niektóre (także katolickie) media pokazywały.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr sie 09, 2006 11:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ta, dilerzy narkotyków  :D:D:D Przez cały czas miałem koło siebie na polu namiotowym grupkę gości, którzy namiętnie pytali się kogo się da i szukali gdzie się da kogoś u kogo można by kupić trochę marihuany. Większość czasu spędzili na owych poszukiwaniach. Nie znaleźli. Ja i kilku znajomych znaleźliśmy rzecz jasna rosnące w lesie krzaczki konopii ale kto był ten wie, że to jest konopia przemysłowa, bez żadnych właściwości narkotycznych. Od kilku lat ktoś sieje to w lesie dla jaj
Ofiary śmiertelne? Jeden się zadławił żygowinami bo zasnął gdy miał udar słoneczny, drugi miał zawał, a o trzecim nie słyszałem. Czyżby takie rzeczy nie zdarzały się i bez Woodstocku? Czyżby tylko na Przystanku człowiek po 40stce umierał na zawał?
Pieniądze z WOŚP? Błagam, miej litość. Już zbyt wiele razy było mówione skąd biorą się pieniądze na organizację Woodstocku. Nie mam zamiaru się powtarzać jeśli jesteś zbyt leniwy żeby tego poszukać.
|
Śr sie 09, 2006 12:31 |
|
 |
ToMu
|
Bardzo ciekawe świadectwo.
Cóż, widać niektórzy chcą w Woodstock widzieć rzeczy, których nie było.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Śr sie 09, 2006 15:02 |
|
 |
Roszwor
|
To akurat wiadomo od dawna.
_________________ Kto przeczy, że istnieją idee, ten jest poganinem, bo przeczy, że istnieje Syn
|
Śr sie 09, 2006 15:18 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Ponieważ nie wszyscy czytują temat "Radio Maryja", więc pozwalam sobie na zamieszczenie tu anonsu Meritusa:
meritus napisał(a): Natomiast ja polecam wszystkim zainteresowanym tym, co się wyrabia na tzw. Przystanku Woodstock reportaż w Telewizji Trwam pt. "Erozja". Jutro będzie nadany o 21.55.
Czyli 10 sierpnia (czwartek) 21:55 TVTrwam. Polski Woodstock inaczej, czyli od kuchni.
Ciekawe czy Owsiak znowu będzie się procesował za zniesławienie.
Śr sie 09, 2006 18:42 |
|
 |
Roszwor
|
Cytuj: Czyli 10 sierpnia (czwartek) 21:55 TVTrwam. Polski Woodstock inaczej, czyli od kuchni. Ciekawe czy Owsiak znowu będzie się procesował za zniesławienie.
Powinien, bo to normalna reakcja na klamstwo.
|
Śr sie 09, 2006 18:55 |
|
 |
ToMu
|
Stanisław Adam napisał(a): Ponieważ nie wszyscy czytują temat "Radio Maryja", więc pozwalam sobie na zamieszczenie tu anonsu Meritusa: meritus napisał(a): Natomiast ja polecam wszystkim zainteresowanym tym, co się wyrabia na tzw. Przystanku Woodstock reportaż w Telewizji Trwam pt. "Erozja". Jutro będzie nadany o 21.55. Czyli 10 sierpnia (czwartek) 21:55 TVTrwam. Polski Woodstock inaczej, czyli od kuchni. Ciekawe czy Owsiak znowu będzie się procesował za zniesławienie.
Stasiu - jakbyś pooglądał przygotowywanie dużych liturgii, nawet z udziałem biskupów, "od kuchni", to byś chyba zawału dostał...
|
Śr sie 09, 2006 19:01 |
|
 |
jo_tka
|
Ciekawostka - może najpierw trzeba ten program zobaczyć, potem komentować?
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Śr sie 09, 2006 19:09 |
|
 |
Kropka
|
m_q napisał(a): "Tylko" trzy ofiary smiertelne i nie wiadomo ile pieniędzy z WOŚP wyrzucone w błoto, zeby dilerzy narkotyków mieli wszystkich klientów na miejscu.
Coool!
To ofiary Woodstoku, czy własnej głupoty?
|
Śr sie 09, 2006 19:12 |
|
 |
wiktor83
|
No cóż, jeśli katolik nie zauważa tego, że na Woodstocku swoje namioty mają heretycy z Hare Kryszna, którzy wręcz żerują na młodych niekiedy zagubionych osobach, to jest to jakaś kompletna pomyłka. Dobra muzyka - tak, PW - NIE.
_________________ "(...) Wierzę w jeden, święty, powszechny, apostolski Kościół (...)"
|
Śr sie 09, 2006 20:04 |
|
|
|