Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 18:06

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
 a ja jednak jestem uparty 
Autor Wiadomość

Post a ja jednak jestem uparty
Re: co się stało z wątkiem "niech ktos mnie oświeci" ?

saxon :Tak ta "prawda" boli, że "wisi sobie" spokojnie w innych założonych już wcześniej tematach. Proszę się włączyć do dyskusji, a nie zakładać kolejnego tematu o tym samym. Poza jest temat "Uwagi do moderacji" - i tam proszę na przyszłość pisać o swoich zastrzeżeniach.

To znaczy - milion wątków o papieżu JP2 może być, a o etycznej stronie Biblii nie można założyć kolejnego (szczególnie, że pisałem to w kontekście wydarzenia, które mnie osobiście dotyczyło - próby przekonania mnie, że PŚ powinno być dla mnie wzorcem postępowania)? Że wzorcem postępowania nie powinno być próbowałem uzasadnić cytatami. Myślałem, że na tym forum jest wolność wypowiedzi. A tu ups ... cenzura.

Dobrze, że mnie tylko ocenzurowano, a nie np. ukamienowano , bo jak głosi Wszechmogący :

"Ktokolwiek bluźni imieniu Pana, będzie ukarany śmiercią. Cała społeczność ukamienuje go."

:-)

Pt lip 30, 2010 10:35

Post Re: a ja jednak jestem uparty
Czy rozumiesz że panuje tu pewien porządek i takie uwagi zgłasza się w odpowiednim, istniejącym specjalnie w tym celu, temacie?

Pt lip 30, 2010 11:03
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2 ]