Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
goostaf napisał(a): majka napisał(a): Jak wyglądał św. Paweł? Aby znaleźć odpowiedź na to pytanie można posłużyć się tym samym narzędziem i medium, które posłużyły do jego zadania. 
Znaczy jakim narzędziem ?
Bo wiesz, tak samo jest z odpowiedzią na jakiekolwiek inne pytanie 
|
Pt lut 20, 2009 19:39 |
|
|
|
 |
bejot
|
majka napisał(a): Jak wyglądał św. Paweł? A można narysować ? 
Majko
jasne.. ale z uwzglednieniem wszelkich roznic, jakie niosa ze soba rozne opisy.. i z legendą w lewym dolnym rogu dot. zrodel
usmiechnelas mnie tym pytaniem
pozdrowka 
_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
Pt lut 20, 2009 19:42 |
|
 |
goostaf
|
baranek napisał(a): Znaczy jakim narzędziem ? Bo wiesz, tak samo jest z odpowiedzią na jakiekolwiek inne pytanie   Racja.
Chcę powiedzieć że internet jest potężnym źródłem (choć często jedynie powierzchownej) wiedzy.
Narzędzie o które mi chodziło to klawiatura i to do czego jest podłączona.
Jak ktoś ma dostęp do policyjnych technologii to może stworzy "portret pamięciowy" apostoła. (WANTED! ! !)
Ach, jak się cieszę że znów jest końkurs!
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
Pt lut 20, 2009 19:48 |
|
|
|
 |
saxon
|
baranek - wystarczy jedno źródło, byle dobre - tzn zawierające kilka cech wyglądu
ave - przykro mi, ale nie miałem wpływu na termin ukazania się reklamy, na stronie głównej wiary informacja była zamieszczona przed konkursem i od tego czasu ciągle jest (a 1 Etap trwał 3 tygodnie)
goostaf napisał(a): Jak ktoś ma dostęp do policyjnych technologii to może stworzy "portret pamięciowy" apostoła. (WANTED! ! !)
już został stworzony - właśnie przez specjalistów policyjnych , nawet mi go przysłano w jednej z odpowiedzi 
|
Pt lut 20, 2009 22:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): już został stworzony - właśnie przez specjalistów policyjnych , nawet mi go przysłano w jednej z odpowiedzi 
No wiem  widziałam  zastanawia mnie tylko, skąd wzięli ludzi, którzy PAMIĘTAJĄ Pawła 
|
Pt lut 20, 2009 22:17 |
|
|
|
 |
flex
|
 Ale nie ma napisane że jak wyglądał gdy żył na ziemi.
Ja napiszę że dwa lata temu był odziany w białą szatę i stal przed Tronem Baranka. Twarz jego promieniała szczęściem i ze ten opis mamy w apokalipsie i że tak wyglada prawdopodobie do dziś.
|
So lut 21, 2009 10:49 |
|
 |
goostaf
|
A dlaczego 2 lata temu?
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
So lut 21, 2009 10:51 |
|
 |
flex
|
Np. dwa lata temu bo nie jest napisane że za jego życia. TAk samo pewnie wyglądał 50 lat temu i tak pewnie wygląda dziś. Ech ja jak lubię szukać wszędzie jakiś rozwiązań naokolo. A prawdopodobie najłatwiejsze sa te prawdziwe. :-( :beksa:
|
So lut 21, 2009 11:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bo wtedy wydali BT V ?  (zgaduję  )
|
So lut 21, 2009 11:10 |
|
 |
elala
|
 Pozdrowienie
Witam Konkursowiczów:)
Najłatwiej ma Majka. Narysuje "swoją wizję", jako żródło poda, wg: Majka "Porter Św. Pawła 2009" i będzie miała odpowiedź z głowy:).
Ciekawe co Saxon zrobi z taką odpowiedzią:)
Przesyłam pozdrowienia i życzę udanych poszukiwań:)
|
So lut 21, 2009 11:33 |
|
 |
elala
|
 poprawka
przepraszam powinno być " Portret Św. Pawła"
|
So lut 21, 2009 11:39 |
|
 |
flex
|
elala - no wiadomo co zrobi Saxon. Majka "Portret Św. Pawła 2009" porówna z Saxon "Portret Św. Pawła 2009". Jak wersje będa podobne to powinien zaliczyć.
|
So lut 21, 2009 11:39 |
|
 |
goostaf
|
baranek napisał(a): Bo wtedy wydali BT V ?  (zgaduję  )
Nie sądzę żeby Saxon był tak pyszny by sądzić, że jego własny portret Pawła jest najwierniejszy. Na pewno będzie porównywał portret Majki z portretem Pawła autorstwa jegomościa X (może chodzi o portret z listu gończego)
|
So lut 21, 2009 12:49 |
|
 |
flex
|
Nie no żartowałam sobie.  Ja do Padre Saxsona zawsze z szacunkiem . Nawet mi przez myśl nie przeszło żeby Go o pychę posądzać. 
|
So lut 21, 2009 13:09 |
|
 |
flex
|
A te pomysły z portretem z Apokalipsy no cóż... nie jem, nie sypiam, tylko myslę o tym wyglądzie Apostoła to mi różne głupie odpowiedzi przychodzą do głowy. Dziś wyslałam odpowiedzi to zapowiada się pierwsza przespana noc od rozpoczęcia konkursu 
|
So lut 21, 2009 13:13 |
|
|
|