Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
flex- a moe naszych saxon jeszcze nie sprawdził ? 
|
N lut 22, 2009 20:27 |
|
|
|
 |
flex
|
Baranek - dzięi za wlanie we mnie nadzeji - Jak dla mnie pytania były takie, ż chyba udzieliłam najbardziej oklepanych odpowiedzi.  . Więc chyba szanse są marne - ale zawsze do 23 jeszcze można coś dosłać 
|
N lut 22, 2009 20:31 |
|
 |
Carolus88
|
Ja już nic nie poprawiam  pożyjemy, zobaczymy 
N lut 22, 2009 20:35 |
|
|
|
 |
flex
|
Amoze chodzi o to że św. Paweł urodził się w damaszku - bo wcześniej to był Szaweł - ech ja nie umiem odczytać intencji Saxona 
|
N lut 22, 2009 20:47 |
|
 |
flex
|
Amoze chodzi o to że św. Paweł urodził się w damaszku - bo wcześniej to był Szaweł - ech ja nie umiem odczytać intencji Saxona 
|
N lut 22, 2009 20:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
flex  Jesteś lepsza w wymyślaniu podstępów ode mnie 
|
N lut 22, 2009 20:49 |
|
 |
Apurimac
|
A ja myślę, że jeśli 3 pierwsze z 69 odpowiedzi dostało maksa, to pozostałych 70 odpowiedzi (w tym nasze) było idealne ;)))
|
N lut 22, 2009 20:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Apurimac napisał(a): A ja myślę, że jeśli 3 pierwsze z 69 odpowiedzi...
ale to nie pierwsze trzy, ale w ogóle trzy
a co tam, nie dajmy się zwariować, odpowiedzi będą lada moment, to wtedy otworzą się nam oczy i zobaczymy jasno, jak w dzień 
|
N lut 22, 2009 21:17 |
|
 |
bejot
|
ejj spokojnie
w poprzedniej turze bralo udzial ok. 140 osob z czego 60 mialo maksa.. nio to widac od razu.. ze saxon teraz sprawdzil najpierw te odpowiedzi sposrod tamtych 80 osob.. a przy tym mogly dojsc jakies nowe..
jeszcze mamy szanse
a na te najnowsze pytania daje sie znalezc odpowiedzi w ciagu ok 3h 
_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
N lut 22, 2009 22:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
bejot napisał(a): a na te najnowsze pytania daje sie znalezc odpowiedzi w ciagu ok 3h 
a to to ja się z tym zgodzę
już nawet chciałam wysyłać, ale przecież kolejna tura zaczyna się jutro 
|
N lut 22, 2009 22:19 |
|
 |
bejot
|
no coz..
szykowalam sie do boju w razie uciecia jakiegokolwiek punktu.. a teraz widze (choc wynikow jeszcze nie ma), ze uciety punkt bedzie zupelnie slusznie...
czyta sie jeden werset, czyta.. cytuje sie kilka razy.. ale zeby przeczytac ze zrozumieniem i wyciagnac informacje istotna.. to juz bol.
niedobre Dz 21,39!
saxonie - 
_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
N lut 22, 2009 23:13 |
|
 |
Apurimac
|
Zagadka brzmiała na jakie obywatelstwo św. Paweł się powoływał, a nie na jakie obywatelstwa.
Zatem nie martw się, bo wystarczyło podać jedno, aby wyczerpać pytanie. :)
|
Pn lut 23, 2009 7:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
bejot napisał(a): czyta sie jeden werset, czyta.. cytuje sie kilka razy.. ale zeby przeczytac ze zrozumieniem i wyciagnac informacje istotna.. to juz bol. niedobre Dz 21,39! saxonie - 
Dla mnie to było najdziwniejsze  - tak bardzo, że zaczęłam wietrzyć podstęp gdzie indziej  - dzięki karherowi następną godzinę szukałam stronnictw ... w końcu doszłam do wniosku, że może coś jest w BT V, której nie mam  Przez jakiś czas byłam gotowa uznać za stronnictwo diasporę
Swoją drogą, podziwiam Wasze nerwy- na Forum padło stwierdzenie, że podstęp może być w obywatelstwach. Gdyby mi ktoś coś takiego powiedział, to bym próbowała znaleźć  (jak z karherowymi faryzeuszami)
Apurimac- teoretycznie tak, choć ktoś już zasial we mnie wątpliwość i muszę to sprawdzić
Ale najfajniejszy jest i tak portret pamięciowy  - widziałam, ale nie wysłałam - bo jako jedyną możliwość rozmowy dzisiaj z kimś, kto pamięta Pawła widziałam ... seans spirytystyczny  - A to mi się wydało niezbyt chrzecijańskie  chociaż ... policjant nie musiał być katolikiem 
|
Pn lut 23, 2009 7:56 |
|
 |
Halszka
|
Apurimac napisał(a): Zagadka brzmiała na jakie obywatelstwo św. Paweł się powoływał, a nie na jakie obywatelstwa.
No nie wiem...  Słownik poprawnej polszczyzny informuje, że wyraz "obywatelstwo" należy do tych, które nie mają liczby mnogiej. Mówimy: mieć podwójne obywatelstwo, a nie:mieć dwa obywatelstwa. Ja tam wolę się bać.  Trochę adrenaliny działa na mnie korzystnie. 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach.
|
Pn lut 23, 2009 8:08 |
|
 |
Apurimac
|
Czyli jednak chodziło o obywatelstwo.
Trzeba było podać zarówno obywatelstwo miasta Tars jak i rzymskie.
Pytania są tendencyjne! :D
|
Pn lut 23, 2009 9:23 |
|
|
|