Autor |
Wiadomość |
bietka.romaniak
|
Tak się złożyło, że nie brałam udziału w dwóch ostatnich turach...Jak sądzicie, czy po takiej przerwie mogę kontynuować dalej? Mam nadzieję,że tak i zdaję sobie sprawę,że będę stratna o tamte punkty, no cóż, trudno
Liczy się przede wszystkim zdobywanie wiedzy, przyjemność poszukiwań itp.
Pozdrawiam uczestników Konkursu, który mnie nieodparcie przyciąga 
|
Wt mar 17, 2009 16:41 |
|
|
|
 |
bejot
|
Bietko
skad w Tobie ta watpliwosc? oczywiscie, ze mozesz kontynuowac.. a nawet nie tylko mozesz, ale zapraszamy Cie tym bardziej serdecznie  (mam nadzieje, ze pluralis uzyte tu nie tylko w stosunku do mnie  ) - jak mowia, nie jest sztuka nie stracic punktow.. sztuka jest sie nie poddawac i isc wytrwale mimo straty..
poza tym.. choc moze wyjazd sladami Pawla Ci w tym momencie nie grozi.. to jednak na Dlugopis ciagle masz szanse
Pozdrawiam Cie bardzo cieplutko 
_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
Wt mar 17, 2009 16:55 |
|
 |
Halszka
|
Jasne! Warto iść przez Biblię za saxonem jak za lampą Aladyna. Ja w poprzedniej edycji miałam miejsce dopiero w drugiej ćwiartce. Nic to! Ważne, że "bieg ukończyłam", radości poszukiwań doznałam, a nasz "Aladyn" tyle mroków  rozjaśnił. 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach.
|
Wt mar 17, 2009 18:31 |
|
|
|
 |
sachmett
|
"Alladyn" miał dzisiaj świetną prelekcję 
_________________ Synuś już jest z nami:)
|
Wt mar 17, 2009 18:41 |
|
 |
Halszka
|
Bardzo zazdroszczę, że mogłaś jej wysłuchać. Może będzie gdzieś do przeczytania. To było o św. Pawle, jak mniemam. Teraz przecież tym żyje saxon - w całkiem pokaźnej ferajnie konkursowiczów, i nie tylko konkursowiczów.
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach.
|
Wt mar 17, 2009 19:07 |
|
|
|
 |
elka
|
sachmett napisał(a): "Alladyn" miał dzisiaj świetną prelekcję 
a tak się denerwował  on nic a nic nie wierzy w światło Ducha Świętego
bietko, nie wycofuj się  bo PL umrze z nudów, sprawdzając tylko odpowiedzi bejot  :D:D
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
Wt mar 17, 2009 19:10 |
|
 |
Danka
|
Potwierdzam słowa sachmett - wykład był naprawdę dobry i nie jest to tylko moja opinia, wielu uczestników konferencji mówiło to samo.
 Zaproszenie na następną konferencję prawie pewne 
_________________ Obróć twarz ku słońcu-a cień zostanie z tyłu
|
Wt mar 17, 2009 20:04 |
|
 |
bejot
|
elka napisał(a): bietko, nie wycofuj się  bo PL umrze z nudów, sprawdzając tylko odpowiedzi bejot  :D:D
Elko, czy sugerujesz zatem, ze moje odpowiedzi sa nudne??
czy tez sugerujesz, ze nie zauwazasz innych odpowiadajacych, ktorzy dokladaja wszelkich staran by odnalezc poprawne odpowiedzi.. a tym samym pomniejszasz ich wklad i zaangazowanie?
sachmett, Danko
piszcie tak dalej, zeby budzic nasza zazdrosc 
Khalil Gibran
|
Wt mar 17, 2009 20:43 |
|
 |
elka
|
bejot napisał(a): Elko, czy sugerujesz zatem, ze moje odpowiedzi sa nudne?? czy tez sugerujesz, ze nie zauwazasz innych odpowiadajacych, ktorzy dokladaja wszelkich staran by odnalezc poprawne odpowiedzi.. a tym samym pomniejszasz ich wklad i zaangazowanie? 
nic takiego nie sugeruję, co Ty wymieniasz  tylko że ma końcu zostaniesz sama jedna z odpowiadających z wykutymi na pamięć Dziejami Apostolskimi i wszystkimi listami Pawła i PL nie będzie mógł się czasem roześmiać, czytając nasze biedne wypociny, bo Ty będziesz mu udzielała jedynie słusznych i prawidłowych odpowiedzi  :D:D
oczywiście się wygłupiam  jesli Ciebie lub kogoś innego dotknęłam, to przepraszam
a na następną prelekcję PL pojadą wszyscy konkursowicze i będą siedzieli w pierwszych rzędach  :D:D
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
Wt mar 17, 2009 21:03 |
|
 |
saxon
|
|
Wt mar 17, 2009 21:04 |
|
 |
sachmett
|
Nie zazdrość tylko przybywaj na następną prelekcję, bo warto
Tylko trzeba dopytać naszego "Alladyna" kiedy planuje następną
Elka zajrzyj na PW 
|
Wt mar 17, 2009 21:07 |
|
 |
sachmett
|
Lubisz... tylko nie chcesz się do tego przyznać
Poza tym jak się o coś długo kogoś prosi, to w końcu ulegnie, by mieć święty spokój 
|
Wt mar 17, 2009 21:08 |
|
 |
elka
|
sachmett napisał(a): Tylko trzeba dopytać naszego "Alladyna" kiedy planuje następną 
Alladyna czy lampę?
i nie kłam saxon publicznie
sachmett zajrzałam  teraz Ty zajrzyj 
|
Wt mar 17, 2009 21:09 |
|
 |
elka
|
prywatnie zresztą też nie kłam  :D:D
|
Wt mar 17, 2009 21:10 |
|
 |
bejot
|
Elko
toz ja mu te odpowiedzi werbalnie udzielam regularnie.. a on biedny musi sie starac, zeby sie nie zdradzic jak to bardzo sa wlasciwe i jedynie sluszne
a i tak najwiecej problemow mam z ubraniem tego co wlasciwe w slowa, ktore nie zmienia sensu.. umiejetnosc jasnego i precyzyjnego formulowania swoich mysli w slowa nie jest moja mocna strona.. bo znajdywanie odpowiedzi to frajda.. ale dziala tylko przez jakies 15minut  a pozostala czesc tygodnia to proba przelania tego na wirtualny papier
i btw Elko Czcigodny nie sklamal.. wrzucil wszak (typowo babski) zachwiejnik myslowy "chyba" 
Khalil Gibran
|
Wt mar 17, 2009 21:26 |
|
|
|