Autor |
Wiadomość |
bejot
|
Zosiam napisał(a): Może każdy podrzuci swoje "okazje" i będzie dostawał jakieś bonusy? 
np dodatkowe pytania bonusowe?
a zeby to byla prawdziwa promocja.. to za dobra odpowiedz nie dostanie sie punktow.. a za zla punkty ujemne? 
_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
Cz maja 28, 2009 11:08 |
|
|
|
 |
Zosiam
|
bejot napisał(a): a zeby to byla prawdziwa promocja.. to za dobra odpowiedz nie dostanie sie punktow.. a za zla punkty ujemne? 
Aha, to coś jak obniżka ceny o -50% ?
_________________ Zajmij się sprawami Pana Boga, a Pan Bóg zajmie się twoimi sprawami.
|
Cz maja 28, 2009 13:40 |
|
 |
matka5
|
baranek napisał(a): Chyba wszyscy posnęli A ja się dziś zmobilizowałam do wysłania odpowiedzi  - Obecne pytania uważam za najprostsze od początku konkursu. A za swój największy sukces uważam fakt, że na 3 znałam odpowiedź bez szukania i wiedziałam, gdzie szukać reszty - czyli, że coś wreszcie kojarzę z tych Listów 
podobnie , jak baranek odczułam głęboką wewnętrzną radość ,że po przeczytaniu pytań znałam odpowiedź na 1 i 2 i wiedziałam, gdzie znaleźć odp na 4 i 5
i to dzięki saxonowi i jego konkursowi
i co z tego,że dzieci się ze mnie śmieją i że nie mam długopisu- ale radość wewnętrzną mam, czyli coś w środku mam  , czyli nie jestem pusta............ 
|
So maja 30, 2009 16:59 |
|
|
|
 |
andreaszek
|
Tak sobie myślę, czy te owoce z Listu do Galatów to tylko te, czy też jeszcze jakieś inne??
|
N maja 31, 2009 13:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A ja czytam sobie nowe pytanka ... i zastanawiam się nad tym :
"Co zostało nakreślone przed oczami adresatów jednego z Listów św. Pawła?"
- Przed moimi widzę ciemność  - przecież przed oczami adresatów każdego listu coś kreślił 
|
N maja 31, 2009 21:45 |
|
|
|
 |
aprylka
Dołączył(a): Śr cze 28, 2006 9:41 Posty: 1293 Lokalizacja: Łódź, Lódzkie
|
A ja widzę światło.
Znalazłam odpowiedź na wszystkie pytania, zajęło mi to 5 minut.
Mam tydzień na dociekanie podstępu. 
_________________ Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą... Kochamy wciąż za mało i stale za późno...
Zajrzyj, zobacz, zapamiętaj -> 1) http://spotkania.wiara.pl/Chat 2) http://blog.wiara.pl/aprylka 3) http://picasaweb.google.com/aprylka
|
N maja 31, 2009 21:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja też przejrzałam
A po cichu marzy mi pytanko opisowe typu: co dał Ci konkurs ?  Albo: Konkursowe blaski i cienie.
|
N maja 31, 2009 22:06 |
|
 |
saxon
|
Nie ma podstępów
Przynajmniej łatwo się wymyśla takie pytania, znajduje odpowiedzi, nie ma problemów z interpretacją i nikt się nie wykłóca - same korzyści 
|
N maja 31, 2009 22:08 |
|
 |
Kamilek88
|
do poprzedniej już tury znalazłem fajną historyjkę obrazkową do tyczącą pytania 4:
http://www.promyczek.pl/poczytaj/opowia ... pawla.html

|
N maja 31, 2009 22:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): Nie ma podstępów 
Rozumiem- nie chcesz dostawać po 5 wersji odpowiedzi ?  - Ja tam wszędzie widzę podstępy, więc dzięki za zapewnienie 
|
N maja 31, 2009 22:17 |
|
 |
bejot
|
saxon napisał(a): Przynajmniej łatwo się wymyśla takie pytania, znajduje odpowiedzi, nie ma problemów z interpretacją i nikt się nie wykłóca - same korzyści 
Korzyści może taaa.. ale radość ze znalezienia dobrych odpowiedzi jakaś taka mniejsza...
tak czy tak..
szanowni Państwo..
..zaczęliśmy ostatnie okrążenie..! 
_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
N maja 31, 2009 22:17 |
|
 |
Zosiam
|
Dnia Dziecka ciąg dalszy 
_________________ Zajmij się sprawami Pana Boga, a Pan Bóg zajmie się twoimi sprawami.
|
Pn cze 01, 2009 6:53 |
|
 |
goostaf
|
bejot napisał(a): Korzyści może taaa.. ale radość ze znalezienia dobrych odpowiedzi jakaś taka mniejsza...
No właśnie... I pokłócić się nie ma o co... A ja tak lubię komuś nabluzgać... 
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
Pn cze 01, 2009 10:37 |
|
 |
Zosiam
|
goostaf napisał(a): bejot napisał(a): Korzyści może taaa.. ale radość ze znalezienia dobrych odpowiedzi jakaś taka mniejsza...
No właśnie... I pokłócić się nie ma o co... A ja tak lubię komuś nabluzgać... 
O biedactwa Wy moje, jakże Was pocieszyć?  Jaki ten Saxon be, takie łatwe pytanka dawać  Może chociaż te punkciki coś pomogą? Moje dzieci dostaną dziś lizaki na Dzień Dziecka, może i Wam na osłodę?
A tak serio, to kocham Was za to forum. Najwredniejszy dzień potraficie osłodzić. 
|
Pn cze 01, 2009 12:38 |
|
 |
katalina
|
Ja na ten przykład dostałam dziś niespodziankowy prezent na Dzień Dziecka  Wielkie pudło pełne niespodzianek ze sławetnym zielonym długopisem na samym wierzchu  Baaaaardzo dziękuję!!!
Niespodzianka tym większa, że przez późny start w konkursie i przerwę wyjazdową nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzać listę wyników...
|
Pn cze 01, 2009 15:40 |
|
|
|