|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Asia 1111
|
 uniewaznienie malzenstwa
wlasnie jestem w trakcie procesu o uniewaznienie malzenstwa.W zasadzie to juz koncowka procesu bo dostalam odpowiedz obroncy wezla malzenskiego.Bylo rowniez przeprowadzone badanie psychologa w ktorym biegly psycholog wydal opinie o niezrownowazeniu psychicznym mego bylego meza.Czy na tej podstawa moze zapasc dekret o niewaznosci malzenstwa czy za ukrycie przez niego choroby psychicznej grozi mu za to kara?czuje sie oszukana i co mam poczac w tej kwestii?
|
So sty 26, 2008 16:03 |
|
|
|
 |
pedziwiatr
|
Post zostaje skopiowany do istniejacego juz na ten temat watku. Tak wiec tam mozna kontynuowac rozmowe. Przy okazji, mowimy o orzeczeniu o zawarciu malzenstwa w sposob niewazny, a nie o uniewaznieniu malzenstwa, ktore raz zawarte w sposob wazny, nie moze przestac byc takim.
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
N sty 27, 2008 5:15 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
|