|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Ania_sanok
|
 Czy to kazirodztwo??
Poznałam niedawno fajnego chłopaka. Okazało się, że jestesmy rodzina. Jego dziadek i moj ojciec są bracmi. Między nimi jest duża różnica wieku dlatego tak to wygląda. Ja i jego ojciec jesteśmy kuzynami. Czy mozemy byc razem?? Czy to kazirodztwo?? Prosze o odpowiedź..........
|
| Pt lis 23, 2007 23:08 |
|
|
|
 |
|
Bezimienny
|
To piąty stopień linii bocznej. Tyle dzieli was zrodzeń. Nie ma kościelnej przeszkody do zawarcia małżeństwa.
|
| Pt lis 23, 2007 23:14 |
|
 |
|
Jacson
czasowo zablokowany
|
Bezimienny jesteś pewien ? niewiem jak to obliczyłeś, ale wydaje mi się że niemożna wziąść ślubu z dzieckiem swojego kuzyna (bliskiego) - to jest drugie (czy trzecie - niewiem od kogo to się dokładnie liczy) pokolenie z pierwszym (drugim)
A czy kuzyni mogą się pobierać ? (jak bliscy mogą być ?)
jeśli podoba mi się kuzynka to czy niema w tym nic złego ?
|
| Śr kwi 23, 2008 14:20 |
|
|
|
 |
|
pedziwiatr
|
Jacson, zadalas to pytanie juz w innym watku tego dzialu, prosze wiec trzymaj sie jednego watku, w przeciwnym razie robi sie nam smietnik na forum. A najlepiej jest, zanim zada sie pytanie, posluzyc sie wyszukiwarka i sprawdzic, czy juz nie ma gdzies podobnego watku. Pozdrawiam.
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
| Śr kwi 23, 2008 14:31 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|