|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Sen przed 6 rocznica smierci
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Sen przed 6 rocznica smierci
Przed rocznica smierci Jana Pawla 2 snil mi sie papiez . Nie zakladalbym watku gdyby nie fakt ze mojemu tacie tez sie przysnil. Zastanawiam sie czy mialo to miejsce na skale panstwa polskiego.
|
Pn kwi 04, 2011 9:16 |
|
|
|
|
Letharenion7
Dołączył(a): Cz lut 17, 2011 18:19 Posty: 39 Lokalizacja: w "sidłach" różańca? ;)
|
Re: Sen przed 6 rocznica smierci
A co dokładnie robił w tym śnie/snach?
|
Wt kwi 05, 2011 8:31 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
To trwalo bardzo krotko po prostu trwal zadnych wiadomosci mi nie przekazal, po prostu byl obecny.
|
Wt kwi 05, 2011 9:41 |
|
|
|
|
Letharenion7
Dołączył(a): Cz lut 17, 2011 18:19 Posty: 39 Lokalizacja: w "sidłach" różańca? ;)
|
A jakie otoczenie śniło ci się w tym śnie? Jakie miał szaty? I jak to było w śnie twojego taty?
|
Wt kwi 05, 2011 10:06 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Szaty z tego co pamietam mial niebieskie a z tata nie rozmawialem o szczegolach.
|
Wt kwi 05, 2011 11:39 |
|
|
|
|
Letharenion7
|
To porozmawiaj z tatą o tych szczegółach, to może okazac się w póżniejszych dniach ważne.
|
Wt kwi 05, 2011 11:44 |
|
|
wial
|
Podejrzewam, że mogliście usłyszeć daną informację np. w telewizji, radio czy po prostu rozmawiać o tym i się Wam przyśniło
_________________ Wszystko jest złudzeniem, na prawdę istnieje jedynie jabłko i robak który w nim mieszka. Aktualnie śpi, a nasze życie jest tylko jego snem! Fajne naszywki oraz dekoracyjne plakaty.
|
Pt kwi 08, 2011 15:42 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Wybacz zanim dowieddzialem sie o rocznicy sen mi sie przysnil. A poza tym tak juz jest ze lubimy tlumaczyc sny innych a swoje uznajemy za prorocze b ez urazy
|
So kwi 09, 2011 14:55 |
|
|
wial
|
Cytuj: Wybacz zanim dowieddzialem sie o rocznicy sen mi sie przysnil. Jak można dowiedzieć się o rocznicy? Ona chyba następuje równo rok lub wielokrotność roku po jakimś wydarzeniu, więc kiedy będzie rocznica śmierci papieża wiadomo było już w dniu jego śmierci Pozdrawiam.
_________________ Wszystko jest złudzeniem, na prawdę istnieje jedynie jabłko i robak który w nim mieszka. Aktualnie śpi, a nasze życie jest tylko jego snem! Fajne naszywki oraz dekoracyjne plakaty.
|
Cz kwi 14, 2011 21:42 |
|
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wiem jak ci to wytlumaczyc ty moze pamietasz wszystkie rocznice swoich umarlych ja nie mam takiej glowy i nie wiedzialem ze bedzie rocznica
|
Pt kwi 15, 2011 12:14 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
|