Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Cytuj: Poza tym nie tylko Jajka zdarza mi się prześladować - humalog Ci powie. Potwierdzam!!! włóczykij jest najstraszliwszym koszmarem z moich snów, a nawet z jawy. Na trzeźwo nie potrafie spać, prowadzić samochodu i pracować. Czasem to nawet lodówki na trzeźwo nie otwieram. Baaaaaaa pić na trzeźwo nie mogę....
|
N mar 10, 2013 0:37 |
|
|
|
 |
Panna_Funia
|
Asienkka->Cytuj: Ojj tam - od razu, że kaprys... Może być, że prywata... Na jedno wychodzi wloczykij->Cytuj: Ty mnie śmieszysz więc Ci wytknąłem. Pana albo się nie zauważa, albo się Pan takimi wstawkami ośmiesza. Wytykamy więc i my 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
N mar 10, 2013 0:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Potwierdzam!!! włóczykij jest najstraszliwszym koszmarem z moich snów, a nawet z jawy. Na trzeźwo nie potrafie spać, prowadzić samochodu i pracować. Czasem to nawet lodówki na trzeźwo nie otwieram. Baaaaaaa pić na trzeźwo nie mogę....
@fuller Widzisz jak chłopaka zniszczyłem - strzępek człowieka.
|
N mar 10, 2013 0:38 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
No no no - cóż za niespodzianka  Dział "Moderacja" na nowo odżył 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
N mar 10, 2013 0:40 |
|
 |
Panna_Funia
|
Siły zregenerowane, jesteśmy z powrotem 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
N mar 10, 2013 0:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Zombie 2 - Reaktywacja czyli Noc Żywych Trupów"
|
N mar 10, 2013 1:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Odgrzewane kotlety" jakoś lepiej mi pasują.
|
N mar 10, 2013 1:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Odgrzewane kotlety" to brzmi świńsko 
|
N mar 10, 2013 1:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
viewtopic.php?f=18&t=31825&start=705Odezwała się chodząca kultura Funia z "palikociarni".....koń by sie uśmiał  Czep sie może swojego idola, który ze świńskimi łbami i wibratorami po mediach lata..... [...]Asienkka
|
Wt mar 12, 2013 11:14 |
|
 |
Panna_Funia
|
humalog->Cytuj: Odezwała się chodząca kultura Funia z "palikociarni".....koń by sie uśmiał  Czep sie może swojego idola, który ze świńskimi łbami i wibratorami po mediach lata..... [...] AsienkkaCzepiam się tam, gdzie mam powód aby się czepiać; przynależę tam, gdzie mam ochotę; a z wypowiedzi Palikota umiem czytać taki sens, jaki był zamysłem autora. To tyle. Brak mi czasu i ochoty na kolejne przepychanki z panem.
...to be who I am
|
Wt mar 12, 2013 11:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Czepiam się tam, gdzie mam powód aby się czepiać; Z wyszczególnieniem włażenia pomiedzy wypitke, a zakąske...czyli tam gdzie cie nie potrzeba. Cytuj: przynależę tam, gdzie mam ochotę To widać i słychać....dobrze chociaz, że nie czuć Cytuj: a z wypowiedzi Palikota umiem czytać taki sens, jaki był zamysłem autora. Palikot i sens, Palikot i zamysł....no to takie same cudo jak wół u karety Cytuj: To tyle. Brak mi czasu i ochoty na kolejne przepychanki z panem. Dobrze, że tylko tyle......krzyżyk na droge
|
Wt mar 12, 2013 11:41 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Zamiast się kłócić, proponuję modlitwę kontemplacyjną i merytoryczne wpisy, bo ostatnio mało się dzieje na forum.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt mar 12, 2013 11:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
....i kremówki, koniecznie wadowickie dla wszystkich!
|
Wt mar 12, 2013 11:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog napisał(a): ....i kremówki, koniecznie wadowickie dla wszystkich! Większe dobro wyniknie z wadowickich kremówek niż z obsesyjnej wrogości wobec innych religii.
|
Wt mar 12, 2013 14:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jeżeli zwiększony poziom cukru (szczególnie u cukrzyków), oraz ogromna ilośc kalorii można nazwać dobrem.....to owszem.
Obnażanie fałszu jakim jest islam nie jest nienawiścią....ale skoro ktos tego nie potrafi zrozumieć to lepiej niech je kremówki.
|
Wt mar 12, 2013 14:49 |
|
|
|