Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 14:41

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość
Moderator

Wątek irlandzki jest w Hyde Parku, nikt go nie skasował. A wątek o Wszechpolakach? Przecież też jest w dziale Z kraju i ze świata. W czym więc problem?
Dyskusje o statucie MW czy ruchach narodowych, tudzież innych też możesz założyć, byle w dziale do tego przeznaczonym.

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

Śr kwi 04, 2007 21:11

Asieńkka napisała, że bla dostał/-a ostrzeżenie. I zastanawiam się, czemu tych ostrzeżeń na profilu użytkownika nie widać. Na każdy innym forum nie jest to tajemnicą, tak jak to kto ostrzeżenie przyznaje (wraz z uzasadnieniem).

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pt kwi 06, 2007 9:17
Zobacz profil WWW

Bo forum na którym jesteś nie ma takiej funkcjonalności dodanej.

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Pt kwi 06, 2007 12:02
mamy chyba na forum kolejną osobę, która nie mając co do powiedzenia oficjalnie - rozsyła pokątnie przy pomocy PW.
Tym razem - użytkownik "jajo wielkanocne" ma dużo do powiedzienia pokątnie przypomocy PW ...
Cóz - niech napisze o tym oficjalnie na forum to podyskutujemy ..... - MOŻE ... o ile tylko będę mieć ochotę na takie bzdury odpowiadać.
A to, co na PW odsyłam Administratorowi forum.
czasy komunistycznej "szeptanki" i oczerniania za plecami podobno się skończyły - widocznie nie dla wszystkich :?
Wesołych świąt ...

N kwi 08, 2007 10:54

Tutaj moderatorskie ogłoszenie > viewtopic.php?t=11595

Użytkownik rzadko obecny na forum.

N kwi 08, 2007 11:13

Napisałem swoje kilka zdań na viewtopic.php?t=11611 - widzę już, że Jajo odpisał, ale prosiłbym o niekasowanie tego tematu, tylko zamknięcie go :)

N kwi 08, 2007 14:42
Zobacz profil WWW

Przecież założyłem tamten wątek tylko po to, żeby napisać publicznie kolesiowi, że kopiuje coś, co kiedyś już rozsyłane było. Aż tak przeszkadzało, że ktoś wywalił :?: :(

Jest taki guziczek "zamknij". Czasami warto pomyśleć, zanim bez sensu się coś wywala...

N kwi 08, 2007 14:44
Zobacz profil WWW
1. Bez sensu jest wklejanie - cytowanie postów, które zostały usunięte - nie po to kasujemy, żeby ktoś wklejał kopie
2. Jeśli chcesz komuś coś przekazać- skorzystaj z PW.
P.S.
3. Jak już pisała mrówka w temacie o gościach czatu - prośba zakłada możliwość odmowy- a zatem ja Twojej prośby nie spełniłam ;-)

N kwi 08, 2007 14:46

2. Jeśli chcesz komuś coś przekazać- skorzystaj z PW.

A wyjaśnij mi jeszcze, jaką mam pewność że wiadomość na PW dostanie ktoś, kogo konto pewnie i tak zostanie skasowane :?:

Gratuluję :? dobrego samopoczucia.

N kwi 08, 2007 14:59
Zobacz profil WWW
Biorąc pod uwagę częstotliwość pisania tego kogoś oraz Święto - 100 %

N kwi 08, 2007 15:03

Doskonale rozumiem waszą niechęć do mnożenia tematów w sprawie obywatela Rydzyka i jego działalności.
Niestety w takich działach jak "Z Życia Kościoła" lub "Z Kraku i ze Swiata" temat tego Pana jest nie do uniknięcia. Ten Pan lub jego zwolennicy przewijaj ą się w każdym możliwym i niemożliwym wątku politycznym.
Zdaję sobie sprawę z tego, że GN ( i portal wiara) nie maja z tą hybrydą KK nic wspolnego. Nie potrafie jednak zrozumiec dlaczego w sposob posredni probuje sie uciszac osoby niezgadzajace sie z "torunskim (czyt. rydzykowym") katolicyzmem.
Jezeli sprawa rozbija sie o strach przed rydzykowa nagonka to prosze o tym powiedziec, ale nie wiem czy Kola Przyjaciol RM zlozone z emerytek sa tak prezne w dziedzinie internetu by zagrozic temu portalowi. Watpliwa to historia i zagrozenie niezwylke nikle.
Prosze wiec nie zamykac tematow kierujac sie li tylko i wylacznie zle pojetym dobrem portalu, bo moze to byc niedzwiedzia przysluga.

Pt kwi 13, 2007 18:16

Moja rada - proszę jeszcze raz sobie przeglądnąć regulamin tego forum - zwłaszcza:

Cytuj:
§ II: Prawa i obowiązki użytkownika:
(...)

3. Zobowiązuje się wszystkich dyskutantów do poszanowania poglądów innych oraz rzeczowości w dyskusji i sporach. Oznacza to, że żaden pogląd, choćby wydawał się dziwny i żadna wypowiedź, choćby świadczyła o niewielkiej wiedzy osoby wypowiadającej się, nie może być wyśmiewana czy atakowana. Głównym celem rozmowy jest poszukiwanie prawdy, a nie udowadnianie własnych racji. Argumenty stosowane w dyskusji powinny opierać się na faktach i sprawdzonych źródłach, a dowodzenie tezy powinno być logicznie spójne. Należy trzymać się rozpoczętego wątku, bez zbędnych dygresji. Poglądy, jeśli stanowią oskarżenia, powinny zawierać argumenty, a nie jedynie nie podlegające dyskusji stanowiska. Ciężar dowodzenia oskarżenia spoczywa na oskarżającym, a brak dowodu jest równoznaczny z oszczerstwem.

Pt kwi 13, 2007 21:30

Miałem jednak nadzieję, że na forum podlegającym GN, znajdują się ludzie normalni. Szkoda, że się myliłem.
Regulamin jest tak stworzony by zamykać usta osobom niewygodnym. Fakty są pozostawiane o ile tylko pasują do światopoglądu tzw. katolickich moderatorów.

Pt kwi 13, 2007 22:43
Podparcie się logiczną bądź merytoryczną argumentacją jest normalnym - cywilizowanym sposobem dyskusji - jeżeli ktoś uważa, że może powiedzieć co mu ślina na język przyniesie - nie musząc nawet uzasadnić swojego stanowiska to chyba rzeczywiście lepiej by sobie poszukał innego forum ?

So kwi 14, 2007 7:54

Profos !
Podparcie się logiczną bądź merytoryczną argumentacją jest normalnym...

Ciebie pytałem, czy moderatorów?
Wydaje mi się, ze moderatorów, tak więc nie wtrącaj sie userze gdzie cie nie proszą.

So kwi 14, 2007 18:01
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 125  Następna strona