Autor |
Wiadomość |
Po cichu
|
Mroczny Pasażer napisał(a): Gdzie to wasze katolickie zaufanie do drugiego człowieka?
Śmieszne. Tak jakby katolicy mieli być jakąś specjalną rasą.
|
Wt wrz 09, 2008 12:43 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mam jedną uwagę do moderatorów, zdaje się raz został wykasowany mój temat, w takich wypadkach chyba stosowne jest przesłać informację
kto wykasował ten temat i parę słów jaki był powód wykasowania. 
|
Wt wrz 09, 2008 12:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mroczny...nie twórz mitów
Pracownik winien znac swoje prawa.
Po 20 latach pracy nie zna???...córka po omacku szuka ratunku?? - podczas gdy przepisy regulują takie zagadnienia.
Ksiądz nie jest nietykalny, podlega krytyce i musi respektować prawo.
Autorka wydumanego problemu nie zna prawa, dlatego pisze dyrdymały.
|
Wt wrz 09, 2008 14:48 |
|
|
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Juz drugi moj post znika z forum z niewyjasnionych przyczyn.
Na forum katolik.pl moderator twierdzi, ze wiara.pl to dno, chyba jednak nie
z tego powodu, poniewaz oni ze wstydu przestali uzupelniac liste banicji. Moze wiec
kapturowa dzialalnosc to domena forow wiernych? Jesli naruszam regulamin
to prosze o konkrety, manipulowac soba nie pozwole a z przekory ostatni wyparowany
post sklece przy innym temacie! 
|
N wrz 14, 2008 12:54 |
|
 |
Annnika
|
Na katoliku banicji jest tak wiele ze nie nadążamy wpisywać 
|
N wrz 14, 2008 15:18 |
|
|
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Cytuj: Na katoliku banicji jest tak wiele ze nie nadążamy wpisywać Język
http://szybkiepisanie.webpark.pl/programy.htm
... albo szkola. 
|
N wrz 14, 2008 17:21 |
|
 |
Annnika
|
Ogranicza nas przerwa w wysyłaniu postów, a i na moderce trzeba bana zgłosić i porządku pilnować. Offtop robimy.
|
N wrz 14, 2008 23:02 |
|
 |
Sareneth
|
mam pytanie, tylko proszę o nierobienie z niego kretyńskiej dyskusji: kto decyduje które posty są "niezgodne z tematem" a które są z tym tematem "zgodne"? Czy każdy temat jest moderowany? I dlaczego niektóre dyskusje 1 na 1 są kasowane (nawet jeżeli są na temat), a inne nie? Prosiłbym o odpowiedź...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
So wrz 20, 2008 16:22 |
|
 |
szumi
Moderator
|
To może ja odpowiem...
Decyduje moderator. A to, co zostanie usunięte, bądź nie zależy od moderatora.
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
So wrz 20, 2008 18:02 |
|
 |
Sareneth
|
Czyli wszystko zależy od widzimisię jednego moderatora? Super...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
N wrz 21, 2008 9:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A ja pragnelabym zamowic usługę  owiadamianie o usuwanych postach.
|
N wrz 21, 2008 10:41 |
|
 |
Kamyk
|
Sareneth napisał(a): Czyli wszystko zależy od widzimisię jednego moderatora? Super...
Nie od widzimisię. Nie powiem chyba niczego zaskakującego, że normatywny jest na forum zasadniczo Regulamin. Moderatorzy są m.in. po to, aby dyskusje nie naruszały Regulaminu. Natomiast pojawiają się nieraz sytuacje, których objęcie normami regulaminowymi jest niemożliwe - i wtedy moderator podejmuje decyzję, która w jego odczuciu będzie najlepiej służyła dyskusji i dyskutantom
|
N wrz 21, 2008 13:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A ja pragnelabym zamowic usługę  owiadamianie o usuwanych postach.
Wydaje mi się, że to kwestia kultury osobistej moderatora, choć z drugiej strony to chyba by dość skomplikowało pracę moderatorom- musieliby się ograniczyć w cięciu, bo nie nadążaliby pisać powiadomień  Dobrze, że choć odpisują, jak się człowiek chce dowiedzieć, czemu post poleciał  Bo z innymi pytaniami to już różnie bywa...  No ale już nic nie mówię, bo nie chcę się narażać 
|
N wrz 21, 2008 14:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oj przecież wszystkie te sprawy można załatwić w inny sposób. Na http://sfinia.fora.pl zawsze dyskutujemy z osobą, która sprawia problemu. I staramy się dojść do porozumienia? A Ci tu? Podnieceni istnieniem opcji Usuń cały regulamin położyli na tym własnie rozwiązaniu. Nie rozwiązują nigdy i żadnych problemów. Są szalenie konfilktowi. Jedyne co można wobec z nich stosować po konfilkcie (np. takim jak mój) to całkowite odrzucenie regulaminu. Można się całkowicie wycofać, albo zacząć iść im w poprzek. Nie dają innej drogi. Ostatecznie jako były mod wiem jak to wygląda. Od momentu w którym admin forum wydaje polecenie usuwać "ktokolwiek skądkolwiek" posty danego forumowicza każdy mod wywalają wszystko, nie ważne czy posty są merytoryczne, nie ważne że wystarczyłoby się rozmówić  Poza tym wśród moderatorów panuje niezwykły szacunek w stosunku do saxona, który potrafi pojechać każdemu forumowiczowi jednym zdaniem (sic!); nieważne czy ma to z jego strony jakiś głębszy sens czy nie.
A ponato jest jeszcze kwestia JAK regulamin powstawał. Oni się zasłaniają obecnei regulaminem, tymczasem to było tak, że po roku działania forum regulaminu NIE BYŁO. I tylko dzięki wielkiej upierdliwości forumowiczy regulamin powstał tylko po to by ZATKAĆ USTA forumowiczom że moderatorzy robią co chcą. A regulamin który powstał był tylko zapchajdziurą, i tak moderatorzy kierują się TYLKO i WYŁĄCZNIE własną INTUICJĄ. Regulamin jest po to by mogli się ONI na nim oprzeć. Próżno szukać możliwości by to forumowicz mógł się na regulaminie oprzeć polemizując z moderatorem - wszak sytuacje są różne i regulamin nie uwzględnia wszystkich
Ten post poleci w ciągu 30 minut.
PTR
|
N wrz 21, 2008 14:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 MOWA NIENAWIŚCI NA FORUM
droga moderacjo
krótki cytat z sharka
Cytuj: Teraz juz wiadomo do czego PiSuary sa zdolne.
Jako podatnik, a więc pracodawca posłów, mam ochotę tych złodzieji z Jarosławem Kaczyńskim wywalić na bruk, pyskiem z błoto. Nędzne kreatury.
czy moderacja zdaje sobie sprawę z tego, że dopuszcza na forum MOWĘ NIENAWIŚCI??
CO TO JEST PISUAR w kontekście człowieka??
co to jest nędzna kreatura??
moderacjo - połóżcie kres MOWIE NIENAWIŚCI
|
N wrz 21, 2008 16:55 |
|
|
|