Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę podawać linki do takich rzeczy, a nie same cytaty.
|
N wrz 21, 2008 17:26 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
N wrz 21, 2008 18:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Chciałbym pogratulować moderacji bardzo szybkich reakcji. Mój merytoryczny post, który próbowałem zamieścić 3 razy w Z życia Kościoła leciał za każdym razem natychmiast. To na prawdę imponujące jak się staracie. Prawie uwierzyłem, że w końcu dodano jakąś nową funkcjonalność na forum i że posty są kasowane z automatu po IP.
|
N wrz 21, 2008 18:01 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
@outsider - poprawiłem trochę ww. tekst
|
N wrz 21, 2008 19:17 |
|
 |
SweetChild
|
Φ napisał(a): Oj przecież wszystkie te sprawy można załatwić w inny sposób. Na http://sfinia.fora.pl zawsze dyskutujemy z osobą, która sprawia problemu. I staramy się dojść do porozumienia
Nie rozumiem, co Ciebie tak boli, że jakieś forum może być moderowane inaczej niż sfinia. Jak mi się gdzieś nie podoba, to zabieram zabawki i idę do innej piaskownicy, ale nie czuję od razu misji nawracania wszystkich na tę jedynie słuszną drogę. Chyba nie uważasz, że jesteśmy tu niewoleni i ciemiężeni (my, forumowicze)?
|
Pn wrz 22, 2008 9:32 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
rozumiem kamyku, że PISuary ci nie przeszkadzają...
ludzie PISuary
kamyki jak muszle klozetowe...
moderatorki matołki
no mój drogi kamienny pisuarze...
tyle się w tobie mieści....
tylko pogratulować zgody na mowę nienawiści
|
Pn wrz 22, 2008 10:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kamyk napisał(a): @outsider - poprawiłem trochę ww. tekst
W tekście pozostały określenia:
- "Prezia"- o prezydencie
- PISuary- o członkach PIS-u zapewne
- pomówienie, iż Jarosław Kaczyński jest złodziejem (zgodnie z Regulaminem bez dowodów jest to oszczerstwo) wywalić na pysk (myślałam, że ludzie mają buzie, usta, twarze...)
Mnie reakcja Kamyka nie dziwi- zawsze mieliśmy inne zdanie na temat tego, co jest obraźliwe.. tyle tylko, że moje jakoś zgadza się ze słownikami i powszechnym odczuciem 
|
Pn wrz 22, 2008 16:38 |
|
 |
Kamyk
|
Nie odpowiadam za to, co piszą inni. Mogę usuwać wypowiedzi obraźliwe typu "ludzkie kreatury" albo "idioci"
Ale nie będę usuwał określeń typu PiSuary, skoro podobne niechętne określenia wobec np. PO zostawiam (i zamierzam zostawiać), nie będę usuwać "preziów", w których nic obraźliwego nie znajduję, ani "złodziei" jeśli pojawiło się podejrzenie o przywłaszczenie pieniędzy
Nie odpowiadam za to, czy ktoś używa mowy nienawiści, czy nie. To jego sprawa i sam sobie daje świadectwo. Ja mu nie mogę zabronić. Jedyne co mogę, to usuwać wypowiedzi obraźliwe - a tu już decyduje moje odczucie, oraz admina
|
Pn wrz 22, 2008 16:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Nie odpowiadam za to, czy ktoś używa mowy nienawiści, czy nie. To jego sprawa i sam sobie daje świadectwo. Ja mu nie mogę zabronić. Jedyne co mogę, to usuwać wypowiedzi obraźliwe - a tu już decyduje moje odczucie, oraz admina
A tu się mylisz- bo jednak jako moderator za to odpowiadasz i masz na to wpływ. I nie jest to wyłącznie sprawa odczucia moda - skoro gorszy się więcej niż jedna osoba, to się zastanów ... bo to, co zostawiasz- świadczy o Tobie.
|
Pn wrz 22, 2008 16:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
P.S. Rozróżniaj podejrzenie, albo zarzut od wyroku .... bo niektrzy nie potrafiący tego rozróżnić sami stawali się oskarżonymi
|
Pn wrz 22, 2008 16:53 |
|
 |
Kamyk
|
Nie będę prowadził działań sprzecznych z moim sumieniem - bez względu na to, jakie kto będzie miał po tym odczucia wobec mnie. Jeśli bardzo Ci to przeszkadza, możesz zwrócić się do administratora
|
Pn wrz 22, 2008 16:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oczywiście, że się zwrócę
A tobie, drogi przyszły teologu, radzę poczytać, co o zgorszeniach mówi Jezus w Biblii
A propos sumienia- może by błędne  (oczywicie Twoje zapewne jest super  )
|
Pn wrz 22, 2008 17:02 |
|
 |
SweetChild
|
baranek napisał(a): I nie jest to wyłącznie sprawa odczucia moda - skoro gorszy się więcej niż jedna osoba, to się zastanów ...
Tylko ten co nic nie robi, nikogo nie gorszy
Tak źle i tak niedobrze: wytniesz - źle, bo cenzura, bo zamordyzm, bo ograniczanie niewygodnych wypowiedzi i cała masa zgorszonych (wystarczy przejrzeć inne wątki). Nie wytniesz - też źle, bo... sama wiesz.
|
Pn wrz 22, 2008 17:54 |
|
 |
saxon
|
 Re: MOWA NIENAWIŚCI NA FORUM
outsider napisał(a): droga moderacjo krótki cytat z sharka Cytuj: Teraz juz wiadomo do czego PiSuary sa zdolne.
Jako podatnik, a więc pracodawca posłów, mam ochotę tych złodzieji z Jarosławem Kaczyńskim wywalić na bruk, pyskiem z błoto. Nędzne kreatury. czy moderacja zdaje sobie sprawę z tego, że dopuszcza na forum MOWĘ NIENAWIŚCI?? CO TO JEST PISUAR w kontekście człowieka?? co to jest nędzna kreatura?? moderacjo - połóżcie kres MOWIE NIENAWIŚCI
Przykro mi, ale tym razem muszę przyznać Ci rację - takie stwierdzenia są jak dla mnie niedopuszczalne na tym forum. shark - czyli tak naprawdę dawny Belizariusz zostanie za chwilę usunięty.
|
Pn wrz 22, 2008 21:06 |
|
 |
Awa
|
Lubie zagadki a nie gotowe rozwiązania:)
|
Pn wrz 22, 2008 22:26 |
|
|
|