Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę o zwrócenie uwagi na temat:
viewtopic.php?t=16880&postdays=0&postorder=asc&start=0
Dla mnie to zwykłe werbowanie do sekty 
|
Cz wrz 25, 2008 16:51 |
|
|
|
 |
No
|
Bahaizm to nie sekta.
|
Cz wrz 25, 2008 19:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
jak miło saxon, że wróciłeś na forum
w innym wątku w dziale moderacja zająłeś takie stanowisko ...
viewtopic.php?t=17933
dlatego (z uporem muła pancernego) wrócę do powycinanych moich postów w tymże dziale, do którego się odniosłeś...
ja wiem, że mineło wiele miesięcy - ale mi nic nie minęło - od czasu, gdy toczyłem nierówny bój z moderacją o to, że ulegając niewierzącym za nic miały moderatorki swój własny regulamin...
ale (choć mineło tyle czasu) dostrzegam w działaniach moderacji pewną niekonsekwencję....
bo raz powołując się na cytowany wyżej regulamin można wycinać, a innym razem - jak to miało miejsce z moimi poztami (ja wiem, że to było ponad rok temu... ale czy to coś zmienia?) ów punkt szanowna moderacja ma w głębokim poważaniu i ulega sugestiom i uwagom ateistów wbrew własnym słowom zapisanym w regulaminie...
muł pancerny (outsider)
|
So wrz 27, 2008 8:13 |
|
|
|
 |
saxon
|
outsider napisał(a): jak miło saxon, że wróciłeś na forum 
hmmm......
Odnośnie zaś tego, co napisałeś, to trudno mi przypomnieć sobie co było rok temu w Twojej kwestii. Mogę jedynie napisać, że wróciłem do administrowania forum po trzech latach i w tym czasie raczej nie śledziłem codziennie co się na nim dzieje. Wręcz przeciwnie, bywały okresy, że nie wchodziłem na nie przez kilka tygodni, czy nawet miesięcy. Być może, problem wziął się stąd, iż w tym czasie, o którym piszesz nie było jeszcze wydzielonych tematów zastrzeżonych więc i zasady były inne.
Nie wiem, po prostu tego nie pamiętam.
|
So wrz 27, 2008 19:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Podpis Blizbora narusza pkt 4 Regulaminu
|
N wrz 28, 2008 18:15 |
|
|
|
 |
Sareneth
|
Nie narusza. jakby się tak przyjżeć podpisom kilkunastu osób, to wszystki trzebaby było skasować (np. mój)...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
N wrz 28, 2008 18:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): shark - czyli tak naprawdę dawny Belizariusz zostanie za chwilę usunięty.
shark to nie był Belizariusz ale profos20 vel boeing...
|
Pn wrz 29, 2008 18:20 |
|
 |
Paschalis
|
A jak myślisz Tereso kim był profos. 
_________________ www.onephoto.net
|
Pn wrz 29, 2008 18:59 |
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Mam problem z wklejaniem obrazów, tzn kiedy wklejam kod tego obrazka między [img]i[/img], to na podglądzie pojawia się właśnie ten kod, zamiast obrazka. Co robić? 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Śr paź 01, 2008 19:35 |
|
 |
zielona_mrowka
|
hmm... adres który podajesz musi być bezpośrednio do obrazka czyli musi kończyć się na jakieś znane rozszerzenie .jpg .gif .png itd czyli np fotki z wrzuta.pl nie będą wyświetlane
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Śr paź 01, 2008 19:41 |
|
 |
Bartas
|
No, i tak się kończyły te linki i nic  zrobiłem podgląd i dalej miałem kod zamiast obrazka 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Śr paź 01, 2008 21:10 |
|
 |
Bartas
|
|
Śr paź 01, 2008 21:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Podaj link do jakiegoś z tych obrazków, który wklejałeś do posta.
A najlepiej podaj, jak dokładnie to wkleiłeś.
Crosis
|
Śr paź 01, 2008 22:45 |
|
 |
zszywacz
|
Imageshack chyba ostatnio coś pozmieniał, tak, że nie da się wkleić bezpośrednio - albo link, albo miniaturka prowadząca do pełnej wersji.
_________________ I recognise...
Myself in every stranger's eyes
|
Cz paź 02, 2008 8:22 |
|
 |
Bartas
|
Wchodzę na www.imageskack.us (teraz mi nie działa), następnie klikam "przeglądaj" i wybieram z dysku zapiany przeze mnie wcześniej obrazek. Po wyborze klikam "Host it!" i czekam. Po wygenerowaniu pojawia się obrazek i najczęściej zawsze wybierałem "show friends" czy coś w tym stylu, wklejałem między [img]a[/img] i wychodziło, teraz zamiast tego to muszę klikać na wygenerowany obrazek i wybierać opcje "forum" lub "alternative forum" i mi wychodzi coś takiego jak tutaj. Jak Wam działa ta strona to będziecie widzieć.
|
Cz paź 02, 2008 8:31 |
|
|
|