Autor |
Wiadomość |
SweetChild
|
Bartas napisał(a): No, i tak się kończyły te linki i nic  zrobiłem podgląd i dalej miałem kod zamiast obrazka 
Może automatyczny cenzor wykrył nieodpowiednie treści na tych obrazkach? Jakieś piep.rzenie zupy cycuś? 
|
Cz paź 02, 2008 8:41 |
|
|
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
SweetChild napisał(a): Bartas napisał(a): No, i tak się kończyły te linki i nic  zrobiłem podgląd i dalej miałem kod zamiast obrazka  Może automatyczny cenzor wykrył nieodpowiednie treści na tych obrazkach? Jakieś piep.rzenie zupy cycuś? 
No, wiesz co?  Co złego - to nie ja
Chciałem się pochwalić nowymi, ładnymi fotkami 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Cz paź 02, 2008 9:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wiem czy to tu, ale zglaszam problemy zwiazane z blogiem i to ostatnimi czasy bardzo czesto.
|
Cz paź 02, 2008 11:43 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bartas: no i tak to powinno działać.... nie wiem w czym Ty masz problem.
Crosis
|
Cz paź 02, 2008 12:15 |
|
 |
zielona_mrowka
|
zuco napisał(a): Nie wiem czy to tu, ale zglaszam problemy zwiazane z blogiem i to ostatnimi czasy bardzo czesto.
Zuco podejrzewam, że wynika to z przenoszeniem na inny serwer, myślę, że problemy powinny się skończyć.
No chyba, że problem tyczy się tylko Twojego bloga 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Cz paź 02, 2008 13:15 |
|
|
|
 |
Bartas
|
Crosis napisał(a): Bartas: no i tak to powinno działać.... nie wiem w czym Ty masz problem.
Crosis
 No, w sumie tak, ale ... ja jestem przyzwyczajony do tego formatu  ale, ok, spróbuję się przestawić 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Cz paź 02, 2008 15:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To wklejaj url do obrazka źródłowego, a nie thumbnailsa podpowiadanego przez imageshack.
Crosis
|
Cz paź 02, 2008 16:28 |
|
 |
Bartas
|
Crosis napisał(a): To wklejaj url do obrazka źródłowego, a nie thumbnailsa podpowiadanego przez imageshack.
Crosis
Czyli z dysku mam wklejać?
|
Cz paź 02, 2008 17:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bartas, a nie mógłbyś użyć http://www.fotosik.pl Nawet nie trzeba się rejestrować, a obsługa jest naprawdę prosta, nawet ja to potrafię obsługiwać 
|
Cz paź 02, 2008 17:14 |
|
 |
Bartas
|
Rita napisał(a): Bartas, a nie mógłbyś użyć http://www.fotosik.pl Nawet nie trzeba się rejestrować, a obsługa jest naprawdę prosta, nawet ja to potrafię obsługiwać 
Dzięki wielkie, Rita 
|
Cz paź 02, 2008 18:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dziekuje zielona mrowko:)
A tak mimowolnie zapytam: nastepnym razem moglibyscie umiescic jakas plansze?ulatwiloby:
Pozdrawiam
|
Pt paź 03, 2008 8:45 |
|
 |
Annnika
|
viewtopic.php?p=380221#380221
Na litość pańską zróbcie coś z tą pieniaczką...
|
So paź 04, 2008 12:51 |
|
 |
Annnika
|
Żeby był ubaw to ja na tę reklamę nigdy nie trafiłam. Widać ona jedna... bo ja jestem na portalu kilka razy dziennie.
|
So paź 04, 2008 12:54 |
|
 |
saxon
|
Annnika napisał(a): Na litość pańską zróbcie coś z tą pieniaczką... raczej pieniaczem  matkapolka napisał(a): Sądzilem, ze medium katolickie Wiara, bedzie jednym z mediow odpowiednich do naglosnienia tej sprawy dotyczacej tylu katolikow.
To powinno wszystko wyjaśnić: saxon napisał(a): matkapolka czyli: "Walentyna Kowalska", "rolnik72", "Quvadis" "Klementyna", "prawdziwy polak katolik", "gepard987654321", "andrzej przedworski" "Leonard3" "zagadywacz3" "optymista32" "zyx654" bywalcy zapewne pamiętają treść ich postów  Na mnie i na nasze forum też złożył donos do Episkopatu  zagadywacz3 napisał(a): Kolego sexon, o jakim moim chamstwie mowicie? Proszę zacytowac a nie konfabulowac!!!!!!! Czy maly ateistyczny czlowieczek z nozyczkami uwaza ze jest ateistycznym Bogiem? I dlaczego tak ryczy ex-katedra łamiac regulamin i polskie prawo? Ja dokladnie cytuje nauke Jezusa Chrystusa , którą wy sexton uwazacie za "chamską"  !!!!!!!! Apage Satanes Ps. Kopia strony wyslana do sekretariatu episkopatu polski.
I sorry, że tak późno, ale dopiero przed chwilą wróciłem 
|
So paź 04, 2008 20:58 |
|
 |
Annnika
|
To jeszcze zwracam uwagę na użytkownika "SilverS" - z moderatorsko-administracyjnych doświadczeń wiem, że kilkunastokrotny ban tego pana też nie odstrasza... a to typowy antyklerykał-pieniacz  - biedny eu_geniusz próbuje z nim dyskutować 
|
So paź 04, 2008 21:12 |
|
|
|