Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Asienkka napisał(a): Jajko - no nie... Taka afera się szykuje z gejami, a Ty tylko o gejach w Kościele?!  Jak w tej saunie ktoś znajdzie koloratkę albo infułę, to zaraz poinformuję 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
So mar 16, 2013 20:15 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Panna_Funia napisał(a): Asienkka->Cytuj: Ja nie mam ochoty tego czytać. Ale użytkownicy chcą o tym rozmawiać i pisać. To nie jest forum dla moderacji, tylko dla użytkowników! Cytuj: Temat jest o wzajemnych uwagach - między użytkownikami. Panna_Funia - piszesz sobie na temat danego użytkownika, ale to co on ma do napisania - jak sama twierdzisz to Ciebie już nie interesuje. Zatem ewidentnie chcesz sobie sama (ewentualnie w gronie kółeczka wzajemnej adoracji) pomarudzić. Dlatego jak już napisałam - przenieście się na PW  Nie interesuje i nie mam obowiązku z tym panem rozmawiać. Mogę, jeśli np. chcę, mieć go na swojej prywatnej Czarnej Liście - takie moje prawo. I nie muszę do tego pisać z innymi na priv., mogę to robić normalnie na forum. On sobie może odnosić się do moich postów (tego mu zabronić nie mogę), ale ja nie muszę z nim dyskutować. Proste. Jeszcze prostsze jest to, że nie życzę sobie komentowania moich decyzji (odnośnie wyboru moderatorów) Chcesz wstawić komentarz odnośnie kwestii moderowania - zapraszam do Uwag tylko i wyłącznie do moderacji. Odpiszę na Twój post 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
So mar 16, 2013 20:20 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
No i cóż można powiedzieć? Trudne czasy wymagają trudnych ludzi. 
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So mar 16, 2013 20:22 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Jajko napisał(a): Asienkka napisał(a): Jajko - no nie... Taka afera się szykuje z gejami, a Ty tylko o gejach w Kościele?!  Jak w tej saunie ktoś znajdzie koloratkę albo infułę, to zaraz poinformuję  Jajko - czyli jesteś na tym forum tylko po to, aby zajmować się kwestią Kościoła?  I niczym innym? 
|
So mar 16, 2013 20:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkka napisał(a): Nowy papież, nowy mod - trzeba i na forum coś nowego wnieść  Super, tylko co najmniej kilka osób jak widzisz jest ciekawych dlaczego akurat kontrowersyjny Soul33? Z ust różnych userów padały rzeczowe argumenty przeciwko tej nominacji. Nie usłyszeliśmy z ust administracji jakichkolwiek argumentów ZA. W tej sytuacji administracja wychodzi na stronę, która chciała tą decyzją wznieść konflikty forumowe, a nie je gasić. Jeśli się dokonuje zmian w panelu modów, wypada przedstawić nowych członków i coś o nich napisać, niejako argumentując swoją decyzję. Soul33 jest tu znany jako osoba stronnicza, kontrwersyjna i dlatego jego nominacja wywołała zdziwienie. Tym bardziej należa się forumowiczom wyjaśnienia. Asienkka napisał(a): Może jakieś zmiany w regulaminie?  Proszę bardzo. Wpuściliście "innych" na to forum i nie była to Twoja decyzja. Skoro tak musicie się liczyć, że ci inni będą prezentować swoje odmienne od Waszego w wielu kwestiach zdanie, przy czym również zbieżne z wieloma innymi katolikami. Coś, z czym Soul33 zawsze tu walczył. I dlatego jego nominacja wywołała takie larum, a Ty pełna zdziwienia...
|
So mar 16, 2013 20:23 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Mike29 - nie mam ochoty z Tobą dyskutować w tym wątku 
|
So mar 16, 2013 20:26 |
|
 |
Panna_Funia
|
Asienkka->Cytuj: Jeszcze prostsze jest to, że nie życzę sobie komentowania moich decyzji (odnośnie wyboru moderatorów) Chcesz wstawić komentarz odnośnie kwestii moderowania - zapraszam do Uwag tylko i wyłącznie do moderacji. Odpiszę na Twój post  Ale ja nie chcę rozmawiać z Panią o Pani decyzji, tylko z innymi użytkownikami o nowym moderatorze. Dlatego robię to tutaj. A co do tego, że Pani sobie nie życzy komentowania Pani decyzji przez userów, to powiem tylko tyle - chyba zaczyna się Pani stawiać w roli autokraty 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
So mar 16, 2013 20:26 |
|
 |
Jajko
|
Asienkka napisał(a): Jajko - czyli jesteś na tym forum tylko po to, aby zajmować się kwestią Kościoła?  I niczym innym?  Kościoła(ów), wiar, religii, kapłanów i spraw z tym związanych. To Cię może dziwi? Gdybym chciał dyskutować o tylko o gejach to poszedłbym na jakąś stronę o gejach czy dla gejów? A przyszedłem na stronę wiara.pl dyskutować o wierze itp a nie gejach. Nie rozumiem o co Ci chodzi? Chcesz mnie sprowokować do czegoś czy co???
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
So mar 16, 2013 20:28 |
|
 |
Asienkka
|
Panna_Funia napisał(a): Asienkka->Cytuj: Jeszcze prostsze jest to, że nie życzę sobie komentowania moich decyzji (odnośnie wyboru moderatorów) Chcesz wstawić komentarz odnośnie kwestii moderowania - zapraszam do Uwag tylko i wyłącznie do moderacji. Odpiszę na Twój post  Ale ja nie chcę rozmawiać z Panią o Pani decyzji, tylko z innymi użytkownikami o nowym moderatorze. Dlatego robię to tutaj. A co do tego, że Pani sobie nie życzy komentowania Pani decyzji przez userów, to powiem tylko tyle - chyba zaczyna się Pani stawiać w roli autokraty  Chcesz dostać ostrzeżenie - to rozmawiaj dalej o nowym moderatorze 
|
So mar 16, 2013 20:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dokładnie tak jak pisze Jajko. Nie widzę, by regulamin dopuszczał uczestnictwo ludzi pozareligijnych wyłącznie w charakterze błądzących owieczek oraz narybku na głęboko wierzących katolików.
|
So mar 16, 2013 20:30 |
|
 |
Asienkka
|
Jajko napisał(a): Asienkka napisał(a): Jajko - czyli jesteś na tym forum tylko po to, aby zajmować się kwestią Kościoła?  I niczym innym?  Kościoła(ów), wiar, religii, kapłanów i spraw z tym związanych. To Cię może dziwi? Gdybym chciał dyskutować o tylko o gejach to poszedłbym na jakąś stronę o gejach czy dla gejów? A przyszedłem na stronę wiara.pl dyskutować o wierze itp a nie gejach. Nie rozumiem o co Ci chodzi? Chcesz mnie sprowokować do czegoś czy co??? A coś Ty się taki nerwowy zrobiłeś?  Trafiłam w jakiś czuły punkt?
|
So mar 16, 2013 20:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moje proroctwo tez sie spelnia: goscie przyjda, beda robic swoje porzadki i wyrzucac gospodarzy.
Soul33, gratuluje! I mocnych nerwow zycze. Moze kiedys bedzie tu mozna normalnie rozmawiac, a nie tlumaczyc bez przerwy, ze katolik to nie wielblad.
|
So mar 16, 2013 20:31 |
|
 |
Jajko
|
Asienkka napisał(a): Chcesz dostać ostrzeżenie - to rozmawiaj dalej o nowym moderatorze  Zwracam uwagę, że Panna Funia postępuje zgodnie z zaleceniem Mariel! Szczegóły w dziale uwag do moderacji.
|
So mar 16, 2013 20:32 |
|
 |
Panna_Funia
|
No i takimi działaniami sobie sama Pani admin wystawia opinię. I jako admin, i jako osoba... A ostrzeżenie, czy ban, jak już kiedyś napisałam, mi wisi! Nie będę milczeć, bo dla kogoś to co piszę, jest niewygodne 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
So mar 16, 2013 20:33 |
|
 |
Asienkka
|
Panna_Funia - wybacz, ale Twoja opinia na mój temat interesuje mnie... nie bardzo 
|
So mar 16, 2013 20:35 |
|
|
|