Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 19:54

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Kael napisał(a):
Moje proroctwo tez sie spelnia: goscie przyjda, beda robic swoje porzadki i wyrzucac gospodarzy.

Soul33, gratuluje! I mocnych nerwow zycze. Moze kiedys bedzie tu mozna normalnie rozmawiac, a nie tlumaczyc bez przerwy, ze katolik to nie wielblad.

Można tu z niektórymi normalnie rozmawiać. Niestety Ty nie należysz do tego grona, ponieważ atakujesz wszystko i każdego, który ma inne myślenie. Obawiam się, że nie doczekasz "normalnej dyskusji" na podług Twojej filozofii, dopóki nie będzie zamordyzmu i ostrej selekcji na forum :-)

So mar 16, 2013 20:39

medieval_man napisał(a):
Drapke napisał(a):
medieval_man napisał(a):

Junta Vidala walczyła z ludźmi chcącymi dokonac kolejnej komunistycznej rewolucji i uwodzących tą komunistyczną rewolucją nawet niektórych kapłanów i teologów, głoszących bazująca na komunizmie i marksizmie tak zwaną teologię wyzwolenia, którą potępiał Jan Paweł II
(...) porównuję juntę walczącą z rakiem komunizmu do lekarza walczącego z rakiem organizmu. (...)

Art.256 Propagowanie faszyzmu lub totalitaryzmu
§ 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Będzie reakcja Moderatorów na pochwałę totalitaryzmu junty?

Już to napisałem w stosownym temacie, ale powtórzę się w tym wątku skoro Drapke też się powtarza.
Gdzie tu widzisz propagowanie faszyzmu lub totalitarzymu?
Gdzie tu widzisz nawoływanie do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość?

Zresztą, po co ja się bronię?
:D
Skąd się tacy jak Drapke biorą? Czy to lemingi z manifestacji "faszyzm nie przejdzie" pani Szczuki?

Junta to totalitaryzm - nie wiedziałeś? Hitlera, który walczył z komunistami z ZSRR też usprawiedliwiasz za zbrodnie na cywilach i porównasz do lekarza walczącego z rakiem?
Opamiętania!

So mar 16, 2013 20:44
Moderator

Drapke napisał(a):

Junta to totalitaryzm - nie wiedziałeś? Hitlera, który walczył z komunistami z ZSRR też usprawiedliwiasz za zbrodnie na cywilach i porównasz do lekarza walczącego z rakiem?
Opamiętania!

Cóż mogę powiedzieć?
W dalszym ciągu nie udowodniłeś, że propaguję faszyzm lub nawołuję do nienawiści.
Mogę dyskutować z argumentami. Z brakiem argumentów dyskutować się nie da.
Krzyk nie zastąpi braku logiki i argumentów.
Owszem, może spotkać się z uznaniem lemingów. Skoro taki jest Twój cel....

So mar 16, 2013 20:50
Zobacz profil WWW
Drapke napisał(a):
Opamiętania!

On wie co to jest Junta, tylko stosuje obrzydliwe wartościowanie bardziej usprawiedliwiając ten reżim niż reżim w PL, ponieważ w Argentynie zwalczali "lewaków"...

Ostatnio edytowano So mar 16, 2013 21:00 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

So mar 16, 2013 20:54
Moderator

Mike29 napisał(a):
On wie co to jest Junta, tylko stosuje obrzydliwe wartościowanie bardziej usprawiedliwiając ten reżim niż reżim w PL, ponieważ w Argentynie zwalczali "lewaków"...

Twoja opinia w ogóle mnie nie interesuje
Napisałem wyżej że krzyki Drapkego mogą spotkac się z uznaniem lewackich lemingów?

So mar 16, 2013 20:59
Zobacz profil WWW

Asienkka:
Cytuj:
Może jakieś zmiany w regulaminie? ;)

Ha! Ja wiem o co chodzi. :)
W oparciu o wypowiedz Soul33;
"Poza tym kumuluje się liczba zadymiarzy, którzy potrafią nie łamać przy tym regulaminu."
Chcecie dopisac:
§ IV: Uwagi końcowe:
3. Nie lamanie regulaminu skonczy sie banem.
:( :( :(
Soul33, nie poddawaj sie wyrachowanemu userstwu! Tnij lby na wysokosci kola wozu nasz ty Biczu Bozy! :D

Kael:
Cytuj:
Moje proroctwo tez sie spelnia...

Moglbym prosic o kurs dolara w lipcu? Na wczasy, kupowac teraz czy czekac?

Wiosna idzie. Czlowiek powinien sie cieszyc, a tu klotnia za klotnia. :(

So mar 16, 2013 21:05

lokis napisał(a):
Wiosna idzie. Czlowiek powinien sie cieszyc, a tu klotnia za klotnia. :(

Prawda ?!
Chyba pierwszy raz się mogę z Tobą zgodzić :)

So mar 16, 2013 21:10

Asienkka->
Cytuj:
Panna_Funia - wybacz, ale Twoja opinia na mój temat interesuje mnie... nie bardzo :)

Zatem i my, chociaż tu, się ze sobą zgadzamy :) Prywatnie nasze wzajemne opinie, interesują nas w identycznym stopniu :)
No tyle że na forum ja jestem jednym z użytkowników, a Pani administratorem forum. I z racji pełnionej funkcji, podlega Pani ocenie wszystkich, w tym mojej, nawet jeśli Panią to prywatnie nie interesuje :)

...to be who I am

N mar 17, 2013 1:33
Czy Soul33 kasował moją odpowiedź na jego post?

N mar 17, 2013 2:02

Mike29->
Cytuj:
Czy Soul33 kasował moją odpowiedź na jego post?

Dobre pytanie! Też się zastanawiam nad tym KTO...? :clever:

...to be who I am

N mar 17, 2013 2:10

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Ja natomiast kandydaturę Soula popieram. Uważam go za człowieka wyjątkowo zimnej krwi i trudnego do wyprowadzenia z równowagi, dlatego sądzę, że Administracja lepszego współpracownika wybrać sobie nie mogła. Palcem nie wskażę, kto najgłośniej pyszczy przeciw tej kandydaturze, ale jest to osobnik który chyba na każdym forum, na którym się znajdzie, wprowadza, delikatnie mówiąc, nerwową atmosferę. I zbiera bany. : P

Orkiestra!

N mar 17, 2013 2:13

Lurker->
Cytuj:
dlatego sądzę, że Administracja lepszego współpracownika wybrać sobie nie mogła.

Nie sposób się tu z Tobą nie zgodzić, Lurkerze... :clever:

Cytuj:
Palcem nie wskażę, kto najgłośniej pyszczy przeciw tej kandydaturze, ale jest to osobnik który chyba na każdym forum, na którym się znajdzie, wprowadza, delikatnie mówiąc, nerwową atmosferę. I zbiera bany. : P

Masz na myśli, Lurkerze, osobę, która w sumie nie wiedzieć czemu, nadzwyczaj mocno zaprząta od dłuższego już czasu, Twoją uwagę? :clever:

...to be who I am

N mar 17, 2013 2:18

Panna_Funia :)
Każdy na tym forum podlega ocenie :)
Każdy o każdym może sobie wyrobić opinię, ocenić danego użytkownika według własnych kryteriów etc.
Jeżeli ktoś ma jakieś "ale" do działania moderacji - jest odpowiedni do tego temat :)
Nie mam zamiaru czytać dziesiąty raz co dany użytkownik o mnie sądzi, nie jest to moim obowiązkiem.
Na szczęście dla tego forum to nie użytkownicy decydują o tym, kto zostanie moderatorem.
A ja nie mam obowiązku tłumaczyć się z tego :)

N mar 17, 2013 2:32

Moją uwagę ostatnimi czasy zaprząta formek1. Boże, co za człowiek... skoro skończył politechnikę i wyjechał do Niemiec, to głupiego tylko udaje, innego wytłumaczenia nie ma.

Orkiestra!

N mar 17, 2013 2:39

Asienkka->
Cytuj:
Panna_Funia :)
Każdy na tym forum podlega ocenie :)
Każdy o każdym może sobie wyrobić opinię, ocenić danego użytkownika według własnych kryteriów etc.

Jasne! I w ogóle tego nie neguję.
Stwierdzam tylko fakt, że - nie tylko w przypadku tego czy innego forum - osoby pełniące określone funkcje, są z zasady wystawione na widok publiczny i podlegają nieco innej niż reszta, ocenie.
To jest coś innego niż ocena usera A względem usera B. (to też ma miejsce ale w zupełnie innym wymiarze)

Cytuj:
Jeżeli ktoś ma jakieś "ale" do działania moderacji - jest odpowiedni do tego temat :)

Toteż tam takie oficjalne opinie umieszczamy. Tutaj jest temat o nieco innej specyfice, i nasze opinie są właśnie odpowiedniego typu.

Cytuj:
Nie mam zamiaru czytać dziesiąty raz co dany użytkownik o mnie sądzi, nie jest to moim obowiązkiem.

Jasne że nie. My jako użytkownicy też nie mamy takiego obowiązku. Możemy tu nie zaglądać podobnie jak i Pani (prywatnie) :)
Ale co do czytania... użytkownicy nie podlegają Pani prywatnym gustom, bo my nie podlegamy dyktaturze, a tylko regulaminowi, którego przestrzegania Pani pilnuje. To zasadnicza różnica! Powinna Pani rozgraniczyć Pani prywatne preferencje od tego, co spotyka osobę pełniącą funkcję administratora/modertora na forum.
Poza tym wciąż Pani myli - opinie na temat Pani to jedno, a opinie o moderatorze (chociaż wybranym przez Panią) to drugie.

Cytuj:
Na szczęście dla tego forum to nie użytkownicy decydują o tym, kto zostanie moderatorem.
A ja nie mam obowiązku tłumaczyć się z tego :)

Nie wiem czy na szczęście dla forum, ale tak jest.
Tak jak Pani się tłumaczyć nie musi, tak userzy mogą poddawać dane kwestie/osoby krytyce (to coś zupełnie innego niż podejmowanie decyzji).

Lurker->
Cytuj:
Moją uwagę ostatnimi czasy zaprząta formek1.

Możliwe. Ale to chyba nie jego miałeś na myśli w tamtej wypowiedzi? :clever:

...to be who I am

N mar 17, 2013 2:59
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 498  Następna strona