Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 23:44

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

droga moderacjo

Cytuj:
W miejscu w którym wkleiłaś tekst księdza Dziewieckiego, deprecjonujący buddyzm poprzez zarzuty które mijają się z prawdą. Przedstawia on buddyzm jako religię, która prowadzi do zobojętnienia, w której nie ma miłości, a która jest wręcz "namiastką duchowości". Ja odniosłem się do tego co Ty wkleiłaś, więc odnieś się proszę do mojej odpowiedz. W końcu po do odpowiedziałem - aby podyskutować i wyjaśnić sprawę błędnego wyobrażenia na temat buddyzmu

to fragment tekstu, w ktorym user o nazwie Zencognito tłumaczy Userowi o nicku Lucyna co w jego mniemaniu jest obrzucaniem błotem
otóz proszę droga moderacjo zauwazyc, iż za obrzucanie błotem user o nicku zencognito uważa podawanie informacji deprecjonujące buddyzm i przedstawianie go (to znaczy buddyzm) w złym świetle

zatem proszę uznać wszelkie wypowiedzi usera o nicku zencognito na temat nauki koscioła katolickiego, na temat osoby Jedynego Prawdziwego Objawionego w Jezusie Chrystusie Boga, w których to wypowiedziach user o nicku zencognito deprecjonuje nauke kościola katolickiego, jego instytucje a przede wszystkim deprocjonuje osobę Jedynego Boga - za tzw obrzucanie błotem
mającym na celu jedynie deprecjację Osoby Boga, jak i przedstawianie Osoby Boga, jak i nauk kosciola poprzez swe błędne wyobrażenie
nie zyczę sobie na katolickim forum obrzucania błotem Jedynego Objawionego Boga i przedstawiania Go w błednych twierdzeniach

Pn lis 19, 2007 14:38

Cytuj:
Może, ale nie powinien propagować błędnego wyobrażenia o buddyzmie, bo w ten sposób wprowadza ludzi w błąd.

to kolejny cytat z usera o nicku zencognito
cytat z rozmowy z userem o nicku lucyna
user zencognito uwaza, ze przedstawianie buddyzmu z punktu widzenia chrzescijanstwa wprowadza ludzi w błąd

dlatego proszę o usunięcie wszystkich wypowiedzi usera o nicku zencognito dotyczace nauki kosciola katolickiego jak i osoby Jedynego Prawdziwego Boga, w których jako buddysta i przedziwna figura przedstawiająca się jako
były chrześcijanin wprowadza ludzi w błąd
czy moderacja ponosi odpowiedzialnosć za wprowadzanie ludzi w błąd przez oszukańcze i falszywe wypowiedzi na temat Kościoła katolickiego i Jedynego Prawdziwego Boga?
czy nie ponosi?

Pn lis 19, 2007 14:45

Jeśli moderacja chce rozważyć uwagę outsidera, niech spojrzy na temat "buddyzm a chrześcijaństwo" i zobaczy dokładnie co pisałem do Lucyny, gdyż wybiórcze cytaty outsidera mogą wprowadzić w błąd :-)

Pn lis 19, 2007 14:48

nie zyczę sobie na katolickim forum obrzucania błotem Jedynego Objawionego Boga i przedstawiania Go w błednych twierdzeniach

Więc wskaż, gdzie dokładnie Zencognito obrzuca błotem naszego Pana Jezusa Chrystusa albo wiarę chrześcijańską, a będziemy się mogli do Twoich uwag odnieść

Pn lis 19, 2007 14:48

to kolejny cytat z usera o nicku zencognito
cytat z rozmowy z userem o nicku lucyna
user zencognito uwaza, ze przedstawianie buddyzmu z punktu widzenia chrzescijanstwa wprowadza ludzi w błąd

Nie uważa, a twoje wycinanie jednego zdania z kontekstu aby poprzeć swój atak na moją osobę jest po prostu żałosne.

Pn lis 19, 2007 14:50
to znaczy że ten ksiądz którego cytowała lucyna...
mówi prawdę na temat buddyzmu? - co zenek?

Pn lis 19, 2007 14:53

Proszę modowie, zróbcie porządek z naszym outsiderowym kolegą, bo nie chce mi się użerać z nim na każdym kroku, zwłaszcza gdy - tak jak to ma miejsce powyżej - perfidnie manipuluje cytatami, rzuca bezpodstawne oskarżenia lub zadaje pytania na które odpowiedzi już dałem.

Pn lis 19, 2007 14:57
Cytuj:

Więc wskaż, gdzie dokładnie Zencognito obrzuca błotem naszego Pana Jezusa Chrystusa albo wiarę chrześcijańską, a będziemy się mogli do Twoich uwag odnieść

wszędzie tam, gdzie wypowiada się w chrześcijańskich tematach
poszukaj, poczytaj, pomyśl,

Pn lis 19, 2007 14:57
Outsider - prosze mi odpowiedziec na moje pytanie zamieszczone na stronie 8, post 4 od góry.

Ostatnio edytowano Pn lis 19, 2007 15:11 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Pn lis 19, 2007 15:11

Na serio!

O ile zdążyłem zauważyć, to Forum to jest prowadzone przez katolików, ale o miano "katolickiego" ubiegać się nie może. To Forum dla każdego, pod warunkiem, że przestrzega pewnych reguł.
To jest właśnie to co mi się w tym Forum podoba! Tym bardziej, że moderatorzy są dosyć cywilizowani i nie skazali mnie do tej pory na banicję, chociaż już mi się zdarzyło przekroczyć pewne reguły. Mam nadzieję, że dalej nic się nie zmieni (Asienkko! Całuję rączki ;) - to ja lizus :P), a do was Lucyno, Zencu i inni mam taki wierszyk :D

"Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!
A to feler! Westchnął seler"

:lol:

Pn lis 19, 2007 15:11
Outsider - prosze mi odpowiedziec na moje pytanie zamieszczone na stronie 8, post 4 od góry.

moniko
to tylko egzempla
przedstawiałem liste dzialów, co do których uwazam, że tam nie mają czego szukac niewierzący

Pn lis 19, 2007 15:22
Cytuj:
oczekiwalbym od moderacji zaprzestania tolerowania w wymienionych przeze mnie działach zafałszowania, mącenia wartości

Mozna zaprzestac jedynie czegoś co juz ma miejsce, dzieje się.

Pn lis 19, 2007 15:40

Cytuj:
O ile zdążyłem zauważyć, to Forum to jest prowadzone przez katolików, ale o miano "katolickiego" ubiegać się nie może. To Forum dla każdego, pod warunkiem, że przestrzega pewnych reguł.

słuszna uwaga, jak pisałem wyżej, nie ma znaczenia czy forum prowadzą katolicy czy satniści, czy strusie

jednak co podoba sie jednemu drugiemu wcale nie musi
więc na moje moderatorzy mogą być satanistami
ich postawa wszak nie zalezy od tego do jakiego etosu sie odwolują
i jaka postawa musi stać za slowem katolik

czołem admini... .......................
(w miejsce kropek sobie wstawcie co tam komu do glowy przylezie... np. blondynka, albo strongmen - nie ma to żadnego znaczenia)

duzo sie dowiedziałem przez ostatnie kilkadziesiąt godzin
bardzo wam wszystkim dziekuję
i ogłaszam, że moderacja może spać spokojnie
do blondynek, satanistów czy strusiów lub strongmenów nie mam żadnych uwag
do katolików - owszem jeszcze bym miał

pozdrawiam serdecznie moderację
macie jednak czasem sporo roboty :D

Pn lis 19, 2007 15:47
No tak.... nie potrafi sie odpowiedzieć na pytania, to się zwiewa. Ehhhh :(

Pn lis 19, 2007 15:53

viewtopic.php?t=14371&postdays=0&postorder=asc&start=45

Seweryn po raz kolejny trolluje. Ile jeszcze bedzie takie zachowanie tolerowane panowie i panie moderatorzy?

Wt lis 20, 2007 19:16
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 222  Następna strona