Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
a to chyba moja spraw mroczny - prawda
droga moderacjo
Cytuj: W miejscu w którym wkleiłaś tekst księdza Dziewieckiego, deprecjonujący buddyzm poprzez zarzuty które mijają się z prawdą. Przedstawia on buddyzm jako religię, która prowadzi do zobojętnienia, w której nie ma miłości, a która jest wręcz "namiastką duchowości". Ja odniosłem się do tego co Ty wkleiłaś, więc odnieś się proszę do mojej odpowiedz. W końcu po do odpowiedziałem - aby podyskutować i wyjaśnić sprawę błędnego wyobrażenia na temat buddyzmu
to fragment tekstu, w ktorym user o nazwie Zencognito tłumaczy Userowi o nicku Lucyna co w jego mniemaniu jest obrzucaniem błotem
otóz proszę droga moderacjo zauwazyc, iż za obrzucanie błotem user o nicku zencognito uważa podawanie informacji deprecjonujące buddyzm i przedstawianie go (to znaczy buddyzm) w złym świetle
zatem proszę uznać wszelkie wypowiedzi usera o nicku zencognito na temat nauki koscioła katolickiego, na temat osoby Jedynego Prawdziwego Objawionego w Jezusie Chrystusie Boga, w których to wypowiedziach user o nicku zencognito deprecjonuje nauke kościola katolickiego, jego instytucje a przede wszystkim deprocjonuje osobę Jedynego Boga - za tzw obrzucanie błotem
mającym na celu jedynie deprecjację Osoby Boga, jak i przedstawianie Osoby Boga, jak i nauk kosciola poprzez swe błędne wyobrażenie
nie zyczę sobie na katolickim forum obrzucania błotem Jedynego Objawionego Boga i przedstawiania Go w błednych twierdzeniach
|
Pn lis 19, 2007 14:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
droga moderacjo:
Cytuj: Może, ale nie powinien propagować błędnego wyobrażenia o buddyzmie, bo w ten sposób wprowadza ludzi w błąd.
to kolejny cytat z usera o nicku zencognito
cytat z rozmowy z userem o nicku lucyna
user zencognito uwaza, ze przedstawianie buddyzmu z punktu widzenia chrzescijanstwa wprowadza ludzi w błąd
dlatego proszę o usunięcie wszystkich wypowiedzi usera o nicku zencognito dotyczace nauki kosciola katolickiego jak i osoby Jedynego Prawdziwego Boga, w których jako buddysta i przedziwna figura przedstawiająca się jako
były chrześcijanin wprowadza ludzi w błąd
czy moderacja ponosi odpowiedzialnosć za wprowadzanie ludzi w błąd przez oszukańcze i falszywe wypowiedzi na temat Kościoła katolickiego i Jedynego Prawdziwego Boga?
czy nie ponosi?
|
Pn lis 19, 2007 14:45 |
|
 |
Zencognito
|
Jeśli moderacja chce rozważyć uwagę outsidera, niech spojrzy na temat "buddyzm a chrześcijaństwo" i zobaczy dokładnie co pisałem do Lucyny, gdyż wybiórcze cytaty outsidera mogą wprowadzić w błąd 
|
Pn lis 19, 2007 14:48 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
Cytuj: nie zyczę sobie na katolickim forum obrzucania błotem Jedynego Objawionego Boga i przedstawiania Go w błednych twierdzeniach
Więc wskaż, gdzie dokładnie Zencognito obrzuca błotem naszego Pana Jezusa Chrystusa albo wiarę chrześcijańską, a będziemy się mogli do Twoich uwag odnieść
|
Pn lis 19, 2007 14:48 |
|
 |
Zencognito
|
outsider napisał(a): to kolejny cytat z usera o nicku zencognito cytat z rozmowy z userem o nicku lucyna user zencognito uwaza, ze przedstawianie buddyzmu z punktu widzenia chrzescijanstwa wprowadza ludzi w błąd
Nie uważa, a twoje wycinanie jednego zdania z kontekstu aby poprzeć swój atak na moją osobę jest po prostu żałosne.
|
Pn lis 19, 2007 14:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
to znaczy że ten ksiądz którego cytowała lucyna...
mówi prawdę na temat buddyzmu? - co zenek?
|
Pn lis 19, 2007 14:53 |
|
 |
Zencognito
|
Proszę modowie, zróbcie porządek z naszym outsiderowym kolegą, bo nie chce mi się użerać z nim na każdym kroku, zwłaszcza gdy - tak jak to ma miejsce powyżej - perfidnie manipuluje cytatami, rzuca bezpodstawne oskarżenia lub zadaje pytania na które odpowiedzi już dałem.
|
Pn lis 19, 2007 14:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kamyk napisał(a): Cytuj: nie zyczę sobie na katolickim forum obrzucania błotem Jedynego Objawionego Boga i przedstawiania Go w błednych twierdzeniach Więc wskaż, gdzie dokładnie Zencognito obrzuca błotem naszego Pana Jezusa Chrystusa albo wiarę chrześcijańską, a będziemy się mogli do Twoich uwag odnieść
wszędzie tam, gdzie wypowiada się w chrześcijańskich tematach
poszukaj, poczytaj, pomyśl,
|
Pn lis 19, 2007 14:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Outsider - prosze mi odpowiedziec na moje pytanie zamieszczone na stronie 8, post 4 od góry.
Ostatnio edytowano Pn lis 19, 2007 15:11 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Pn lis 19, 2007 15:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
[...] Od jaj jest inny dział Asienkka
Na serio!
O ile zdążyłem zauważyć, to Forum to jest prowadzone przez katolików, ale o miano "katolickiego" ubiegać się nie może. To Forum dla każdego, pod warunkiem, że przestrzega pewnych reguł.
To jest właśnie to co mi się w tym Forum podoba! Tym bardziej, że moderatorzy są dosyć cywilizowani i nie skazali mnie do tej pory na banicję, chociaż już mi się zdarzyło przekroczyć pewne reguły. Mam nadzieję, że dalej nic się nie zmieni (Asienkko! Całuję rączki  - to ja lizus  ), a do was Lucyno, Zencu i inni mam taki wierszyk
"Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w zupie!
A to feler! Westchnął seler"

|
Pn lis 19, 2007 15:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Monika75 napisał(a): Outsider - prosze mi odpowiedziec na moje pytanie zamieszczone na stronie 8, post 4 od góry.
moniko
to tylko egzempla
przedstawiałem liste dzialów, co do których uwazam, że tam nie mają czego szukac niewierzący
|
Pn lis 19, 2007 15:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Napisałes:
Cytuj: oczekiwalbym od moderacji zaprzestania tolerowania w wymienionych przeze mnie działach zafałszowania, mącenia wartości
Mozna zaprzestac jedynie czegoś co juz ma miejsce, dzieje się.
|
Pn lis 19, 2007 15:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
profos napisał:
Cytuj: O ile zdążyłem zauważyć, to Forum to jest prowadzone przez katolików, ale o miano "katolickiego" ubiegać się nie może. To Forum dla każdego, pod warunkiem, że przestrzega pewnych reguł.
słuszna uwaga, jak pisałem wyżej, nie ma znaczenia czy forum prowadzą katolicy czy satniści, czy strusie
jednak co podoba sie jednemu drugiemu wcale nie musi
więc na moje moderatorzy mogą być satanistami
ich postawa wszak nie zalezy od tego do jakiego etosu sie odwolują
i jaka postawa musi stać za slowem katolik
czołem admini... .......................
(w miejsce kropek sobie wstawcie co tam komu do glowy przylezie... np. blondynka, albo strongmen - nie ma to żadnego znaczenia)
duzo sie dowiedziałem przez ostatnie kilkadziesiąt godzin
bardzo wam wszystkim dziekuję
i ogłaszam, że moderacja może spać spokojnie
do blondynek, satanistów czy strusiów lub strongmenów nie mam żadnych uwag
do katolików - owszem jeszcze bym miał
pozdrawiam serdecznie moderację
macie jednak czasem sporo roboty 
|
Pn lis 19, 2007 15:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No tak.... nie potrafi sie odpowiedzieć na pytania, to się zwiewa. Ehhhh 
|
Pn lis 19, 2007 15:53 |
|
 |
tommy
|
viewtopic.php?t=14371&postdays=0&postorder=asc&start=45
Seweryn po raz kolejny trolluje. Ile jeszcze bedzie takie zachowanie tolerowane panowie i panie moderatorzy?
|
Wt lis 20, 2007 19:16 |
|
|
|