Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 03, 2025 18:00

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Dziękuję. Zdrówko ;)

Pt wrz 21, 2012 7:35
Mariel - po trosze gratuluję, po trosze współczuję ;-) Moderowanie bywa niewdzięcznym zajęciem, a my, userzy, pewnie Ci tego wcale nie ułatwimy :razz:
;-)

Pt wrz 21, 2012 10:09
-Vi- napisał(a):
Moderowanie bywa niewdzięcznym zajęciem

Dziękuję Vi. Pomimo wszystko będę się starać być userfriendly ;)

Pt wrz 21, 2012 13:18

To się leśniczy pojawił...
W ramach przypomnienia (już się pogubiłam - który raz muszę o tym przypominać?), to jest temat przeznaczony tylko dla uwag do moderacji.
Homo_homini_canis_est, dosyć prężnie pracujesz na bana. Jeżeli nie zmienisz sposobu przedstawiania własnego zdania, pożegnamy się dosyć szybko - to ostatnie ostrzeżenie.

Pt wrz 21, 2012 18:20
zbanowany na stałe

W sprawie antychrześcijańskiego wydźwięku wypowiedzi cytowanych tu chwile temu i wypowiadanych bezpośrednio w tym wątku nic nie pomoże ostrzeganie, czy banowanie mnie.
Powód jest banalny. To nie są moje wypowiedzi.
Podtrzymuję to, co tu napisałem, a co zostało wymazane.
Króluj nam Chryste !!

Pt wrz 21, 2012 18:40
zbanowany na stałe

Mam pytanie do moderacji:
Czy ten cytat, który w całej rozciągłości zacytuję, przekracza jakieś normy regulaminu forum czy nie?
humalog napisał(a):
Cytuj:
Jestem człowiekiem, który wyznaje i stara się realizować chrześcijańskie wartości.

To postaraj się realizować tę wartość:
Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu.
A wracając do tematu....
Cytuj:
Tymczasem Bóg, który powołał kobiety, by służyły mężczyznom, nie jest politykiem.
To zdanie pochodzi z Pisma Świętego, dlatego tam szukam jego zrozumienia, a nie w polityce, własnych koncepcjach czy gdziekolwiek indziej. I widzę, że podobnie czynią wierzący.

Niezbyt się to zgadza z tym co naucza dzisiaj Kościół, a co zapoczątkował bł. Jan Paweł II

No ale na tym swiecie sa wierzący, niewierzący i....."katolicy" (nie mylić z katolikami bez cudzysłowia). Homini nalezy chyba do tej III grupy, czym zreszta bardzo sie szczyci.

Stosownie do waszej reakcji na to pytanie i do odpowiedzi podejmę dalsze decyzje co do swojej obecności na tym forum. Ja jestem katolikiem i dla potrzeb tego forum nie zamierzam przestać nim byc albo udawać, że jestem kimś innym.

Pt wrz 21, 2012 20:29
homo_homini_canis_est napisał(a):
Ja nie mam z nikim żadnego konfliktu, proszę mi nic takiego nie insynuować.

viewtopic.php?p=704129#p704129
Możesz w świetle tej ostatniej wypowiedzi doprecyzować czego dokładnie
oczekujesz od moderacji?
Która część postu wyżej miałaby ewentualnie łamać jakiś punkt Regulaminu?
Cytat jest rozbudowany, wytłuszczone luźne fragmenty, o który dokładnie chodzi?

Pt wrz 21, 2012 22:57
zbanowany na stałe

Wytłuszczenia są oryginalne.
Niczego nie zmieniałem by dać moderacji pełną wolność swobodnej oceny i niczego też nie chcę sugerować.

Jeśli moderacja uzna, ze wbrew regulaminowi jest nick "Homo homini canis est" to też będzie odpowiedź.

Poprosiłem o odpowiedź, bo chcę w końcu dowiedzieć się wprost od Moderacji, jaki w istocie ten portal jest, jaki on ma charakter. Dlatego od odpowiedzi uzależniam swoje dalsze działanie.

Pt wrz 21, 2012 23:01
asienkka
Cytuj:
Homo_homini_canis_est, dosyć prężnie pracujesz na bana. Jeżeli nie zmienisz sposobu przedstawiania własnego zdania, pożegnamy się dosyć szybko - to ostatnie ostrzeżenie.

człowiek z tego co czytam ma swoje stałe poglądy i dobrze .A to co wkleiłem wyżej to uraganie takim ludziom a młyn dla tych których poglady są wybitnym zaprzeczeniem tego co ma reprezentować portal wiara .pl . :nonono:

So wrz 22, 2012 7:11
zbanowany na stałe

Czy Państwo zdajecie sobie sprawę, że publikowanie i tolerowanie ( a może pełna akceptacja?) na katolickim portalu tego rodzaju wypowiedzi jest udziałem w wyszydzaniu Kościoła?

viewtopic.php?p=704321#p704321
To samo dotyczy podpisu tego pana, w pełni akceptowanego przez katolicką redakcję forum.

N wrz 23, 2012 12:43
Temat "Badania psychiatryczne charyzmatyków i ..." zamknięto do odwołania.

N wrz 23, 2012 13:05
A mały_kwiatek vel homo_homini wraca do stałej praktyki kablowania.
Nie może przekonać, że bioenergia jest darem Boga, to trzeba się odrgryźć.

N wrz 23, 2012 14:10
zbanowany na stałe

Do moderacji:
Proszę o pouczenie użytkownika "Alus", by nie szydziła z regulaminu forum i z posługiwania się nim.
Forum jest osadzone na katolickim portalu i oczekuję, że będziecie Państwo tu propagowali wartości katolickie a nie ohydne pomówienia, szkalowanie i szyderstwa z ludzi i z wartości.

N wrz 23, 2012 14:20
homo_homini_canis_est napisał(a):
Do moderacji:
Proszę o pouczenie użytkownika "Alus", by nie szydziła z regulaminu forum i z posługiwania się nim.
Forum jest osadzone na katolickim portalu i oczekuję, że będziecie Państwo tu propagowali wartości katolickie a nie ohydne pomówienia, szkalowanie i szyderstwa z ludzi i z wartości.

Pisząc pod nickiem mały_kwiatek w pełni ukazałeś jak cenisz wartości chrzescijańskie atakując księży i pozwalając sobie na pyskówkę wobec saxona.
Zapomniałeś już swoje popisy i ataki na forum, na tygodnik GN, pod różnymi nickami?
Moderacja miała przez kilka dni zajęcie wywalając Twoje wpisy.
Moderatorka MARIEL też je nie zapomniała.

N wrz 23, 2012 14:28
zbanowany na stałe

Do moderacji:
Czy mogę prosić o spowodowanie zaprzestania szkalowania mojej osoby na katolickim forum?

N wrz 23, 2012 14:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 437  Następna strona