Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Dziękuję. Zdrówko 
|
Pt wrz 21, 2012 7:35 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mariel - po trosze gratuluję, po trosze współczuję  Moderowanie bywa niewdzięcznym zajęciem, a my, userzy, pewnie Ci tego wcale nie ułatwimy 
|
Pt wrz 21, 2012 10:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
-Vi- napisał(a): Moderowanie bywa niewdzięcznym zajęciem Dziękuję Vi. Pomimo wszystko będę się starać być userfriendly 
|
Pt wrz 21, 2012 13:18 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
To się leśniczy pojawił... W ramach przypomnienia (już się pogubiłam - który raz muszę o tym przypominać?), to jest temat przeznaczony tylko dla uwag do moderacji. Homo_homini_canis_est, dosyć prężnie pracujesz na bana. Jeżeli nie zmienisz sposobu przedstawiania własnego zdania, pożegnamy się dosyć szybko - to ostatnie ostrzeżenie.
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pt wrz 21, 2012 18:20 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
W sprawie antychrześcijańskiego wydźwięku wypowiedzi cytowanych tu chwile temu i wypowiadanych bezpośrednio w tym wątku nic nie pomoże ostrzeganie, czy banowanie mnie. Powód jest banalny. To nie są moje wypowiedzi. Podtrzymuję to, co tu napisałem, a co zostało wymazane. Króluj nam Chryste 
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
Pt wrz 21, 2012 18:40 |
|
|
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Mam pytanie do moderacji: Czy ten cytat, który w całej rozciągłości zacytuję, przekracza jakieś normy regulaminu forum czy nie? humalog napisał(a): Cytuj: Jestem człowiekiem, który wyznaje i stara się realizować chrześcijańskie wartości. To postaraj się realizować tę wartość: Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu. A wracając do tematu.... Cytuj: Tymczasem Bóg, który powołał kobiety, by służyły mężczyznom, nie jest politykiem. To zdanie pochodzi z Pisma Świętego, dlatego tam szukam jego zrozumienia, a nie w polityce, własnych koncepcjach czy gdziekolwiek indziej. I widzę, że podobnie czynią wierzący.
Niezbyt się to zgadza z tym co naucza dzisiaj Kościół, a co zapoczątkował bł. Jan Paweł II No ale na tym swiecie sa wierzący, niewierzący i....."katolicy" (nie mylić z katolikami bez cudzysłowia). Homini nalezy chyba do tej III grupy, czym zreszta bardzo sie szczyci. Stosownie do waszej reakcji na to pytanie i do odpowiedzi podejmę dalsze decyzje co do swojej obecności na tym forum. Ja jestem katolikiem i dla potrzeb tego forum nie zamierzam przestać nim byc albo udawać, że jestem kimś innym.
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
Pt wrz 21, 2012 20:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): Ja nie mam z nikim żadnego konfliktu, proszę mi nic takiego nie insynuować. viewtopic.php?p=704129#p704129Możesz w świetle tej ostatniej wypowiedzi doprecyzować czego dokładnie oczekujesz od moderacji? Która część postu wyżej miałaby ewentualnie łamać jakiś punkt Regulaminu? Cytat jest rozbudowany, wytłuszczone luźne fragmenty, o który dokładnie chodzi?
|
Pt wrz 21, 2012 22:57 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Wytłuszczenia są oryginalne. Niczego nie zmieniałem by dać moderacji pełną wolność swobodnej oceny i niczego też nie chcę sugerować.
Jeśli moderacja uzna, ze wbrew regulaminowi jest nick "Homo homini canis est" to też będzie odpowiedź.
Poprosiłem o odpowiedź, bo chcę w końcu dowiedzieć się wprost od Moderacji, jaki w istocie ten portal jest, jaki on ma charakter. Dlatego od odpowiedzi uzależniam swoje dalsze działanie.
|
Pt wrz 21, 2012 23:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
asienkka Cytuj: Homo_homini_canis_est, dosyć prężnie pracujesz na bana. Jeżeli nie zmienisz sposobu przedstawiania własnego zdania, pożegnamy się dosyć szybko - to ostatnie ostrzeżenie. człowiek z tego co czytam ma swoje stałe poglądy i dobrze .A to co wkleiłem wyżej to uraganie takim ludziom a młyn dla tych których poglady są wybitnym zaprzeczeniem tego co ma reprezentować portal wiara .pl . 
|
So wrz 22, 2012 7:11 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Czy Państwo zdajecie sobie sprawę, że publikowanie i tolerowanie ( a może pełna akceptacja?) na katolickim portalu tego rodzaju wypowiedzi jest udziałem w wyszydzaniu Kościoła? viewtopic.php?p=704321#p704321To samo dotyczy podpisu tego pana, w pełni akceptowanego przez katolicką redakcję forum.
|
N wrz 23, 2012 12:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Temat "Badania psychiatryczne charyzmatyków i ..." zamknięto do odwołania.
|
N wrz 23, 2012 13:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A mały_kwiatek vel homo_homini wraca do stałej praktyki kablowania. Nie może przekonać, że bioenergia jest darem Boga, to trzeba się odrgryźć.
|
N wrz 23, 2012 14:10 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Do moderacji: Proszę o pouczenie użytkownika "Alus", by nie szydziła z regulaminu forum i z posługiwania się nim. Forum jest osadzone na katolickim portalu i oczekuję, że będziecie Państwo tu propagowali wartości katolickie a nie ohydne pomówienia, szkalowanie i szyderstwa z ludzi i z wartości.
|
N wrz 23, 2012 14:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): Do moderacji: Proszę o pouczenie użytkownika "Alus", by nie szydziła z regulaminu forum i z posługiwania się nim. Forum jest osadzone na katolickim portalu i oczekuję, że będziecie Państwo tu propagowali wartości katolickie a nie ohydne pomówienia, szkalowanie i szyderstwa z ludzi i z wartości. Pisząc pod nickiem mały_kwiatek w pełni ukazałeś jak cenisz wartości chrzescijańskie atakując księży i pozwalając sobie na pyskówkę wobec saxona. Zapomniałeś już swoje popisy i ataki na forum, na tygodnik GN, pod różnymi nickami? Moderacja miała przez kilka dni zajęcie wywalając Twoje wpisy. Moderatorka MARIEL też je nie zapomniała.
|
N wrz 23, 2012 14:28 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Do moderacji: Czy mogę prosić o spowodowanie zaprzestania szkalowania mojej osoby na katolickim forum?
|
N wrz 23, 2012 14:31 |
|
|
|