Wzajemne uwagi - między użytkownikami
| Autor |
Wiadomość |
|
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Dotąd byłem chyba.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
| Pn mar 18, 2013 23:49 |
|
|
|
 |
|
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
Więc uzgodnione  .
|
| Pn mar 18, 2013 23:50 |
|
 |
|
Asienkka
|
Uzgodnione - mam nadzieję tylko, że nie będziesz kombinował z obejściem... Jajko - frater już chyba przed Tobą miał ten "zakaz" 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
| Pn mar 18, 2013 23:51 |
|
|
|
 |
|
Asienkka
|
Zmieniając temat... Gdzie ta WIOSNA ?!?!?!  Śniegu po kostki i nadal sypie... Ja już mam dość! 
|
| Pn mar 18, 2013 23:56 |
|
 |
|
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
Już niedługo. Białe ptaszki się grupują do odlotu. Więc zbliżają się moje najpiękniejsze miesiące maj i czerwiec. Nie jestem statystycznym Polakiem, który najbardziej preferuje grudzień. ps A nic nie zamierzam omijać - jak nie zapomnę - na tym forum to ja tu wypoczywam [...] Asienkka
|
| Wt mar 19, 2013 0:04 |
|
|
|
 |
|
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Kael napisał(a): Mike29 napisał(a): Jajko podaje fakty, poparte solidnymi dowodami zawsze są to linki, opracowania, źródła. Nie wymyśla danych kwestii z kosmosu. Jajko, badz odwazny i naprostuj te nieprawdziwa opinie o sobie. Przynajmniej tu napisz prawde. Fakt, nie wysysam sobie newsów z palca, powołuję się na jakies dokumenty,opracowania, artykuły, podaję linki. NIE WERYFIKUJĘ JEDNAK czy zalinkowane dokumenty są prawdziwe czy nie. Nie robię tego, BO NIE MAM JAK. NIE WYSZUKUJĘ TEŻ KONTRDOKUMENTÓW - to pozostawiam drugiej stroine. Naprostowałem?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
| Wt mar 19, 2013 14:01 |
|
 |
|
tanie_wino
|
Asienkka napisał(a): Zmieniając temat... Gdzie ta WIOSNA ?!?!?!  Śniegu po kostki i nadal sypie... Ja już mam dość!  Ja i mój rower pytamy o to samo! Myślę, że te ponadprogramowe opady śniegu to wina Tuska. Jak by rządził PiS to już od połowy lutego byłoby 15st. na plusie i słońce.
_________________ pajacyk.pl
|
| Wt mar 19, 2013 17:17 |
|
 |
|
Asienkka
|
tanie_wino napisał(a): Asienkka napisał(a): Zmieniając temat... Gdzie ta WIOSNA ?!?!?!  Śniegu po kostki i nadal sypie... Ja już mam dość!  Ja i mój rower pytamy o to samo! Myślę, że te ponadprogramowe opady śniegu to wina Tuska. Jak by rządził PiS to już od połowy lutego byłoby 15st. na plusie i słońce. Co ten Twój rower taki niecierpliwy? Niech odpoczywa od takiego właściciela póki może  U mnie dzisiaj piękne słoneczko! Co prawda śnieg jeszcze leży, ale coraz mniej...  (Generalnie lubię śnieg i zimę, ale co za dużo...)
|
| Śr mar 20, 2013 11:45 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Co wy macie do zimy? Niech sobie jeszcze trochę pobędzie. Nie marzą wam się białe święta? 
|
| Śr mar 20, 2013 12:48 |
|
 |
|
Asienkka
|
mauger napisał(a): Co wy macie do zimy? Niech sobie jeszcze trochę pobędzie. Nie marzą wam się białe święta?  Marzyły się - trzy miesiące temu  A Tobie, może się jeszcze biały maj marzy? 
|
| Śr mar 20, 2013 14:15 |
|
 |
|
lokis
|
Apel Czy ktoras/ys z wierzacych zechce przystapic do doswiadczenia? Mam zamiar nauczyc sie rzucania czarow. Poszukuje tzw. krolika doswiadczalnego. Jak by to mialo wygladc? Ja anonsuje wierzacemu X, ze rzucam formule zmuszajaca go do wykonania pedicure. Ostrzezony modli sie by moje wysilki spelzly na niczym lub bym odstapil od zamierzenia. O wyniku powiadamiamy spoleczenstwo. Jestem czlowiekiem w 100% racjonalnym, ale rowniez dalekim od uwazania sie za wszystkowiedzacego. Moze sporadyczne "lkanie w kominie" jest faktem? W kwestii formalnej; ze wzgledu na czas ktorym dysponuje, bede zmuszony brac pod uwage tylko pierwsza dziesiatke ofert.
|
| Śr mar 20, 2013 15:56 |
|
 |
|
Panna_Funia
|
lokis->Cytuj: Apel Czy ktoras/ys z wierzacych zechce przystapic do doswiadczenia? Mam zamiar nauczyc sie rzucania czarow. Poszukuje tzw. krolika doswiadczalnego. Tee, Niedźwiedź, tylko Ty się nie rozpędź, nie pomyl czarów albo cuś, i nie zamień delikwenta/delikwentki np. w żabę  Zwłaszcza jak potem odczarować się nie da Chyba nie wszystkim 'króliczkom' taki efekt czaru się spodoba, a z czarami różnie może być! 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
Ostatnio edytowano Śr mar 20, 2013 16:17 przez Panna_Funia, łącznie edytowano 1 raz
|
| Śr mar 20, 2013 16:13 |
|
 |
|
Asienkka
|
Lokis! Mam inną propozycję! Powiedzmy, że mam zamiar Cię zbanować (ban 24h), a Ty będziesz musiał rzucić formułę dotyczącą tego, abym jednak tego nie zrobiła. Przekonamy się czy w ogóle Twoją formuła ma jakąś moc sprawczą, zanim ktoś podejmie się modlitwy, ok?
|
| Śr mar 20, 2013 16:16 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
@Lokis Uwazaj zeby komus nie wyrzadzic niedzwiedziej przyslugi. Bo jak sie spoleczenstwo dowie to ktos moze przetrzepac Ci futro. A swoja droga dziwie sie. Niedzwiedz-Racjonalista i takie pomysly 
|
| Śr mar 20, 2013 16:42 |
|
 |
|
lokis
|
Asienkko droga, a to czemu zbanowac? Ja poszukuje! Kolumba tez deptali i co sie okazalo? Przeciez zaznaczylem; bede sie uczyl, nie od razu moc posiade! Pogadamy za pol roku. Wchodzisz do wlasnego mieszkania, a tam dziesiatki czerwonych roz na podlodze, scianach i sprzetach! Roz ktore wyslalem jednym slowem i dwoma zdechlymi nietoperzami. Wtedy zmienisz zdanie!  Na drugi rok, wypowiem trzy slowa i wiosne bedziesz miala na zawolanie! Zachecam do udzialu w doswiadczeniu. Admin to nieprzecietny katolik!  edit: Cytuj: A swoja droga dziwie sie. Niedzwiedz-Racjonalista i takie pomysly Przeciez pisalem, otwarty na zmiane zapatrywan jestem.
|
| Śr mar 20, 2013 16:50 |
|
|
|