| Autor |
Wiadomość |
|
m_q
|
Kolega nie zrozumiał, nie chodziło mi o rozliczne nicki Kolegi.
Pytanie:
m_q napisał(a): Polonium 210 napisał(a): Dołączyłem 5 listopada 2005 roku,ale pod innym nikiem niż obecnie.Ot,cała historia. A nicki Crusader, Torquemada, Maciek z Gdańska czy Dextimus coś Koledze mówią? zadałem w kontekście poprzedniego stwierdzenia Kolegi i mojej do niego odpowiedzi: m_q napisał(a): Polonium 210 napisał(a): podpadają najczęściej wojujący ateiści.Banicja nie jest częsta ale jest realna. Widać, że Kolega tu nowy. 

_________________ Contra negantem principia non est disputandum
|
| So cze 02, 2007 18:01 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
m_q napisał: Cytuj: A nicki Crusader, Torquemada, Maciek z Gdańska czy Dextimus coś Koledze mówią?
Torquemada został zbanowany z tego co wiem.Moderacja założyła w dziale o takiej nazwie wątek dla tradycyjnych katolików.Tam możesz pisać.I porozmawiaj z moderacją co jest przyczyną.Zapewne jest nią odrzucenie nauk Soboru Watykanskiego II.Sobór Watykański II jest tak samo ważny jak poprzednie i nie można go pomijać.Kto się trzyma nauki Kościoła tego nie zbanują.Dziękuję.
|
| So cze 02, 2007 18:09 |
|
 |
|
m_q
|
Polonium 210 napisał(a): Dziękuję.
A proszę. Ale gdyby Kolega użył wyszuliwarki (w której jest WSZYSTKO) to by Kolega wiedział, że Torquemada "poleciał" za "herezję" (to Kolegi hobby, nieprawdaż?) dotyczącą rynku nieruchomości.

|
| So cze 02, 2007 18:15 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Nie maczałem palców w banicji Torqemady.Nikomu banicji nie życzę,nawet wojującym ateistom.
|
| So cze 02, 2007 18:19 |
|
 |
|
m_q
|
A czy ja Kolege podejrzewam o "maczanie palców"?
Kolega sie przyzna, ile Kolega ma lat?
|
| So cze 02, 2007 18:21 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dwadzieścia siedem.
|
| So cze 02, 2007 18:26 |
|
 |
|
Mroczny Pasażer
|
Paschalis napisał(a): A na mnie również nie robi to większego wrażenia. Raz, że to dość infantylna prowokacja. Dwa, że ostatni podpis Mrocznego był znacznie mniej kulturalny. Jak się już raz zrobiło z podpisu prowokację, Mroczny Pasażerze, to wykorzystanie go by zrobić kolejną jest już mało skuteczne. ;)
E, poprzedni post nie był prowokacją, no może troszkę, ale to była też taka mała gra słowna gdyż zwrot ten niekoniecznie oznacza to, o czym wszyscy myśleli. Teraźniejszy podpis również prowokacją nie jest, raczej protestem (sam podpis też uważam za debilny, podobnie jak podpis Poloniuma).
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
| Pn cze 04, 2007 20:40 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Rzeczywiście, trzeba było tematu nie odświeżać bo o polityce krajowej (a do takich należą projekty ustaw) od jakiegoś czasu dyskutujemy tutaj: viewtopic.php?t=7648&start=0I będę o tym upierdliwie przypominał w każdym tego typu wątku.
Paschalisie
Mam do ciebie propozycję. Weź i zredukuj dział "Z kraju i ze świata" do jednego tematu. Po co się masz przemęczać i upierdliwie zamykać inne tematy. Zawsze możesz sobie w tym czasie pójść na spacer i pomedytować kwitnącą przyrodę
A może bądź sobie cały czas na spacerze i rzuć tę całą moderską pracę w jasną chol... ku wielkiej korzyści wielu 
|
| Wt cze 05, 2007 22:55 |
|
 |
|
Paschalis
|
Nie wrzucę całego z kraju i ze Świata do jednego działu z tej prostem przyczyny, że zdecydowana większość wątków (na szczęście) nie jest zabarwiona politycznie. Natomiast, że 90% z tych, które są upolitycznione, bardzo często schodzą na dyskusje o sympatiach i antypatiach do tej lub innej partii to zamiast brutalnie kasować Offtopa, lepiej jest zrobić z niego osobny wątek, w którym wszystkie kwestie polityczne (dotyczące polityki polskiej) będą omawiane. Tak stało się z wątkiem o homoseksualizmie, tak też stało się z wątkiem o nadużyciach liturgicznych. Nie jest to więc żadna nowość. To tyle z mojej strony.
_________________ www.onephoto.net
|
| Śr cze 06, 2007 0:38 |
|
 |
|
Asienkka
|
To są "Uwagi do moderacji" ! No !
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
| Śr cze 06, 2007 20:36 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Szczerze powiem, ze bardzo mnie to dziwi, ze moderatorzy na tym forum pozwalaja na drwiny i osmieszanie drugiego czlowieka.
Jezli ktos czuje sie obrazony czyims wpisem, to moze tez niech najpierw zwroci sam na siebie uwage, na to co pisze bo wychodzi na to, ze "ja" to moge pisac wszystko, i miec opisy jakie mi sie rzewnie podoba ale drugi czlowiek musi pisac poprawnie politycznie. (Moze trzeba sie tez zastanowic dlaczego czujemy sie obrazeni, moze jest to przyczyna tylko naszej pychy, naszej proznosci?)
Czesto niestety sytuacja na forum wyglada tak - Narzucany jest styl pisania, styl myslenia, styl wypowiedzi innym. Jezeli ktos nie miesci sie w moim wyobrazeniu, o tym, jak sie powinno na forum wypowiadac, to bede go ciagle osmieszal i drwil sobie z niego. Moze lecze tym wlasne kompleksy!
Moje Ego liczy sie najbardziej!
Ja jestem najwazniejszy.
Mnie nie mozna obrazic.
Ja, ja, ja ciagle "Ja"!
Egoizm!!
|
| Pt cze 08, 2007 15:00 |
|
 |
|
SweetChild
|
Lucyna napisał(a): Szczerze powiem, ze bardzo mnie to dziwi, ze moderatorzy na tym forum pozwalaja na drwiny i osmieszanie drugiego czlowieka.
Przyznam, że też mam mieszane odczucia... Tym bardziej, że przecież nie ma obowiązku odpowiadania na wszystkie posty.
Zapytam bardziej ogólnie: czy na forum dopuszcza się wykazywanie garbatemu, że jest garbaty? Czy ta prawda ma szanse go wyzwolić, czy raczej jeszcze bardziej go przygniecie?
|
| Pt cze 08, 2007 15:32 |
|
 |
|
Asienkka
|
Macie rację - dlatego część postów została usunięta. Bardzo proszę - piszcie w tym topicu uwagi do moderacji, a nie wzajemnie żale i złośliwości - od tego macie PW...
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
| Pt cze 08, 2007 16:18 |
|
 |
|
Mroczny Pasażer
|
Dlaczego jak miałem w podpisie "cumshot" to kazali mi to usunąć?
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
| Pt cze 08, 2007 21:07 |
|
 |
|
Kamyk
|
Dlatego że słowo to jest powszechnie używane jako wulgarne
|
| Pt cze 08, 2007 21:26 |
|
|