Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 10, 2025 14:19

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

baranku, a ja proszę o trochę zaufania do moderacji ;)

wejdź w profil sinuhe i jego wszystkie teksty na tym forum i sama oceń, czy to są literówki :) jeśli Twoim zdaniem na tym polegają literówki, to ja chyba nie rozumiem tego pojęcia :)

Śr lis 19, 2008 19:39
elka- piszę ogólnie- "moderatorzy" - a nie tylko "zielona mrówka" w tym konkretnym przypadku. Linka specjalnie nie dałam, żeby nie wyszło, że chodzi mi tylko o tą konkretną uwagę pod adresem konkretnego usera- a mimo to Ty tak zrozumiałaś najwyraźniej.

Złe zrozumienie. Zwracam uwagę na ogólny sposób postępowania w przypadku tego typu błędów.

Śr lis 19, 2008 20:00

Reagowanie moderatorów w takich przypadkach zostało omówione kilka dni wcześniej - więc każdy z nich zna zasady i wie co robić. W tym konkretnym przypadku zielona mrówka postąpiła prawidłowo.

Śr lis 19, 2008 20:14
Kolejny temat o homoseksualizmie, założony dodatkowo prowokacyjnie w dziale "rodzina chrześcijańska"...

http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=389238#389238

Cz lis 20, 2008 23:56

Nie wiem, czy tak do końca prowokacyjnie.
W końcu chodzi o sytuację, gdy osoby o skłonnościach homoseksualnych chcą tworzyć związki o charakterze rodziny właśnie. Dlaczego dziwi Cię chęć dyskusji na ten temat z perspektywy "Rodziny chrześcijańskiej"?
Poza tym osoby, o kórych mowa nie biorą się przecież z próżni - one też wywodzą się z rodzin...

Zresztą, ktoś już przeniósł ten temat.

Pt lis 21, 2008 8:22
to co moderacja na taką propozycję:
w związku z tym, że jak wiemy czynów homoseskaualnych doświadcza kilka procent społeczeństwa (myśle, że statystycznie i kilka procent korzystających z forum wiara) i czyny te można omawiać na kilku płaszczyznach, dla przykładu: płaszczyźnie moralnej, obyczajowej, naukowej religijnej etcetera etcetera
to, by nie sprawiać wrażenia, że na forum (jak i w społeczeństwie) nie ma więcej - niż tylko kilka procent zaangażowanych w obronę czynów homoseksualnych - to czy nie mozna byłoby stworzyć jakiegoś poddziału, w którym o każdym aspekcie zachowań homoseksualnych możnaby się wypowiedzieć
tam kierowane byłyby wszystkie wątki dotyczące zachowań homosekaulnych

N lis 23, 2008 13:48
Mam tylko taka prosbe, biorac pod uwage ostatnie banowania, ktore sie odbyly w zyc wiara, by zmienic zapis rozalki:

Cytuj:
Żyć wiarą to dział, w którym jest miejsce na dzielenie się swoją wiarą, jej przeżywaniem na co dzień i związanymi z tym radościami, a także trudnościami.

i dopisaniu do slow
Cytuj:
na dzielenie się swoją wiarą chrzescijanska

W innym wzgledzie zbanowanie Rojzy i Zena nie ma sensu jakos tak. Nikogo w jakis szczegolny sposob nie obrazili a chcieli pomoc...

Pn lis 24, 2008 0:00

Mam tylko taka prosbe, biorac pod uwage ostatnie banowania, ktore sie odbyly w zyc wiara, by zmienic zapis rozalki:

Cytuj:
Żyć wiarą to dział, w którym jest miejsce na dzielenie się swoją wiarą, jej przeżywaniem na co dzień i związanymi z tym radościami, a także trudnościami.

i dopisaniu do slow
Cytuj:
na dzielenie się swoją wiarą chrzescijanska

Popieram, sformułowanie swoją wiarą może wręcz wprowadzać w błąd.

Przy okazji dodam, że jeśli ktoś przegląda Forum poprzez opcję "zobacz posty od ostatniej wizyty", to łatwo jest przeoczyć podział na działy, Nie wiem, czy technicznie możliwa byłaby jakaś dodatkowa wskazówka (np. różna kolorystyka w zależności od działu) - jeśli tak, to myślę że mogłaby pomóc uniknąć naruszeń Regulaminu działu w wyniku przeoczenia.

Pn lis 24, 2008 12:32
http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=390006#390006

1. Prosiłabym jednak o odblokowanie - temat jest konkretnie określony w treści postu - ja nie mam problemu ze zrozumieniem pytania i przedmiotu dyskusji

2. Kamyk- piszesz tak, jakby każdy studiował metodologię. Daruj sobie ten "rygor metodologiczny"- to jest forum ogólnodostępne, a nie uniwesyteckie ... i jeśli ktoś trochę źle sformułuje temat, to można poprawić- spytać, o co chodzi, ale nie jest to powód do zamykania wątku... Jakoś nikt ode mnie przy rejestracji nie wymagał podania IQ i wątpię, żeby to się zmieniło.

Pn lis 24, 2008 14:05

Zbędna "dyskusja" została usunięta. Co do zarzutu baranka - podtrzymuję decyzję Kamyka.

Odnośnie wcześniejszych uwag - w najbliższym czasie zostaną dokonane zmiany w Regulaminie.

Pn lis 24, 2008 21:31
troll albo prowokator...albo osoba cierpiąca...ale na pewno nie na borderline...http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=390698#390698

w ogóle brzmi jakoś znajomo.... :? :? :?

Pt lis 28, 2008 0:02
i tu http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=374044#374044

Pt lis 28, 2008 0:11

Czy niejaki "nhyujm " pełni tu na forum rolę moderatora, czy jakiejś innej władzy?

http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=18833

Bo jeśli tak, to jak mam odpowiedziec na pytania, skoro temat został zablokowany?

Z reszta zauważyłem wśród moderatorów (kastor, jot_ka) jakąś awersję do mojej osoby i do moich tekstów, przy czym wyłącznie WIST wyłuszczyl dokładnie o co chodzi, przynajmniej jemu.

Powtarzam zatem jeszcze raz to co napisałem jot_ce

jeżeli moja obecność na forum i moje teksty i wypowiedzi są niemile widziane to prosze o wyraźną tego deklarację. Obiecuję wtedy, ze nie będę się tu więcej pojawiał.

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

So lis 29, 2008 8:16
Proszę o przyjrzenie się "HajdukAdam" który obraża userów i osoby o których mowa w tematach, spammuje w wątkach, w których nie ma nic do powiedzenia i trolluje.

np. tu http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=391145#391145nazywa dziennikarza skazanego na 20 lat "dziennikarzyną"

So lis 29, 2008 21:12

No dobra, proszę mi wyjaśnić w jaki sposób moje posty w temacie "Pogubiłam się, chyba już bardziej nie można..." naruszały charakter działu "Żyć wiarą". Co takiego napisałem w tym temacie, czego bym wcześniej nie pisał w dziale "Żyć wiarą"? Za co ten tygodniowy ban?

Pn gru 01, 2008 8:32
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 222  Następna strona