Wzajemne uwagi - między użytkownikami
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
lokis napisał(a): Apel Czy ktoras/ys z wierzacych zechce przystapic do doswiadczenia? Mam zamiar nauczyc sie rzucania czarow. Poszukuje tzw. krolika doswiadczalnego. Jak by to mialo wygladc? Ja anonsuje wierzacemu X, ze rzucam formule zmuszajaca go do wykonania pedicure. Nie wiem dlaczego akurat panie mają być tymi królikami, skoro niektórym panom ten zabieg daleko bardziej by się przydał Panie zwykle bardzo dbają o paznokietki, a niektórzy panowie sobie o nich przypominają, gdy zaczynają dziurawić szponami skarpetki 
|
| Śr mar 20, 2013 16:58 |
|
|
|
 |
|
Asienkka
|
Lokis - zbanować aby zweryfikować Twoje umiejętności  Ja wierzę w Ciebie  Róże wystarczą na podłodze - trzymam za słowo! 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
| Śr mar 20, 2013 17:00 |
|
 |
|
Panna_Funia
|
lokis->Cytuj: Przeciez pisalem, otwarty na zmiane zapatrywan jestem. O! A to dotyczy wszystkich zapatrywań? Moich na przykład też? Zresztą Ty uważaj lepiej co publicznie deklarujesz, bo jak Cię zaraz pan fraterek weźmie na celownik i zacznie prostować  , to będziesz miał przechlapane 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
| Śr mar 20, 2013 17:03 |
|
|
|
 |
|
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
Te, @Misiek ze stritem specjalnej troski. Odkoleguj się od naszych kochanych kobitek, dobra?! Przeprowadzaj se ekperymenta na tych, którzy nie powinni się rozmnażać. (Wiesz depilacje, solarka, dzióbek, itp. męskie zabiegi metroseksualne  ). Pierwszego pod skalpel żem Ci już wynajdnął; Załącznik:
Fuj, ale zakalec -.jpg [ 46.34 KiB | Przeglądane 2197 razy ]
(O tym, że jesteś krewny wirtualnego browca za pomoc - nie muszę chyba przypominać?  )
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
| Śr mar 20, 2013 17:33 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A zobaczcie na niego:  ...jest taki brzydki że aż kochany 
|
| Śr mar 20, 2013 17:51 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Ten pies nie jest brzydki, tylko zaniedbany....
@Otto_Katz Nie wklejaj zdjęć prywatnych osób. Na serwisach typu wiocha itp są zdjęcia ukradzione z facebooka i innych portali społecznościowych, bez wiedzy i zgody ich autorów, a następnie opatrywane prześmiewczymi komentarzami. Ty również tutaj to zrobiłeś.
|
| Śr mar 20, 2013 18:00 |
|
 |
|
SweetChild
|
MARIEL napisał(a): lokis napisał(a): Apel Czy ktoras/ys z wierzacych zechce przystapic do doswiadczenia? (...) Nie wiem dlaczego akurat panie mają być tymi królikami, skoro niektórym panom ten zabieg daleko bardziej by się przydał Ja nie poczułem się wykluczony, przynajmniej nie ze względu na płeć 
|
| Śr mar 20, 2013 18:03 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Masz rację SC, niezbyt uważnie przeczytałam post lokisa.
|
| Śr mar 20, 2013 18:06 |
|
 |
|
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
@Mike29. Popieram ukrócenie procederu publikowania zdjęć w negliżu lub osób zachowujących się "ekscentycznie" na imprezach prywatnych.
W pozostałych przypadkach społeczność internetowa zakłada, że osoby zamieszczające swoje własne fotografie na portalach społecznościowych, podkreślające ponadto ich "walory" - czynią to z nieprzymuszonej woli. Zatem powinny pogodzić się z możliwością (nieformalnego) wykorzystania wizerunku z przeznaczeniem innym od zamierzonego. Koniec i kropka.
(Naprawdę nie musisz się ze mną zgadzać i odpisywać.) Zdanie wyraziłem i tematu nie drążę dalej. Dziękuję.
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
| Śr mar 20, 2013 18:16 |
|
 |
|
Panna_Funia
|
Mike29->Cytuj: Ten pies nie jest brzydki Zgadza się. Ja też nic brzydkiego w nim nie widzę. Wręcz przeciwnie - urocza mordka  Zresztą ja w ogóle należę do tych osób, którym słowo 'brzydki' w odniesieniu do świata zwierząt, jest obce.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
| Śr mar 20, 2013 18:17 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cóż, no - wybacz lokis, że Cię niesłusznie posądziłam o zakusy wobec moich paznokci  Wybacz, stawiam C(_) żółte wirtualne.
|
| Śr mar 20, 2013 18:23 |
|
 |
|
lokis
|
Liczylem na zatrzesienie wnioskow katolikow, o checi wystapienia w forumowo-lokisowym przedstawieniu "Mam talent", przeciez wierza, przeciez sila w nich co gory przenosi.  Zawiodlem sie. Zgloszen nie ma. Katolicy wierza nie tylko w cudowny dublet Lenina, lezacy pod szklanym wiekiem grobu ojca Pio, nie tylko w sile blaszanych medalikow, ale i w sile lokisa, wyuczonego magika. Strach ich d.. trzesie. Moze da rade? Moze ogniem bedzie pluc i kulami much, szerszeni rzucac? Tak czy siak. Ja sie naucze, mam paru wrogow do utylizacji, wskrzesze sobie rodzine by mnie (jak to bylo dawniej) utrzymywala. Bede gosciem jak sie patrzy! Z osiagami sie podziele, jestem szczery, niech kazdy kto ma ochote skorzysta! 
|
| Śr mar 20, 2013 18:31 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Otto_Katz napisał(a): @Mike29. Popieram ukrócenie procederu publikowania zdjęć w negliżu lub osób zachowujących się "ekscentycznie" na imprezach prywatnych.
W pozostałych przypadkach społeczność internetowa zakłada, że osoby zamieszczające swoje własne fotografie na portalach społecznościowych, podkreślające ponadto ich "walory" - czynią to z nieprzymuszonej woli. Zatem powinny pogodzić się z możliwością (nieformalnego) wykorzystania wizerunku z przeznaczeniem innym od zamierzonego. Koniec i kropka.
(Naprawdę nie musisz się ze mną zgadzać i odpisywać.) Zdanie wyraziłem i tematu nie drążę dalej. Dziękuję. Publikowanie zdjęć osób prywatnych bez ich wiedzy i zgody jest naruszeniem prawa i to niezależnie od tego, czy publikujesz kogoś nago, czy w ubraniu. Chcesz to robić, musisz pytać o zgodę. To, że ktoś gdzieś zamieszcza swoje zdjęcie nawet publicznie to nie znaczy, że Ty możesz je bez zgody publikować gdzie indziej. Takie jest prawo dotyczące wizerunków osób prywatnych, rozporządzają nimi właściciele wizerunków, nikt inny. Odnoszę wrażenie, że nie jesteś z tym prawem zaznajomiony... Tymczasem Ty właśnie sobie rozporządziłeś cudzym wizerunkiem osoby prywatnej.
|
| Śr mar 20, 2013 19:03 |
|
 |
|
Asienkka
|
lokis napisał(a): Liczylem na zatrzesienie wnioskow katolikow, o checi wystapienia w forumowo-lokisowym przedstawieniu "Mam talent", przeciez wierza, przeciez sila w nich co gory przenosi.  Zawiodlem sie. Zgloszen nie ma. Katolicy wierza nie tylko w cudowny dublet Lenina, lezacy pod szklanym wiekiem grobu ojca Pio, nie tylko w sile blaszanych medalikow, ale i w sile lokisa, wyuczonego magika. Strach ich d.. trzesie. Moze da rade? Moze ogniem bedzie pluc i kulami much, szerszeni rzucac? Tak czy siak. Ja sie naucze, mam paru wrogow do utylizacji, wskrzesze sobie rodzine by mnie (jak to bylo dawniej) utrzymywala. Bede gosciem jak sie patrzy! Z osiagami sie podziele, jestem szczery, niech kazdy kto ma ochote skorzysta!  Możesz jaśniej?
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
| Śr mar 20, 2013 19:21 |
|
 |
|
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
lokis napisał(a): Liczylem na zatrzesienie wnioskow katolikow, o checi wystapienia w forumowo-lokisowym przedstawieniu "Mam talent", przeciez wierza, przeciez sila w nich co gory przenosi.  Zawiodlem sie. Zgloszen nie ma. Katolicy wierza nie tylko w cudowny dublet Lenina, lezacy pod szklanym wiekiem grobu ojca Pio, nie tylko w sile blaszanych medalikow, ale i w sile lokisa, wyuczonego magika. Strach ich d.. trzesie. Moze da rade? Moze ogniem bedzie pluc i kulami much, szerszeni rzucac? Tak czy siak. Ja sie naucze, mam paru wrogow do utylizacji, wskrzesze sobie rodzine by mnie (jak to bylo dawniej) utrzymywala. Bede gosciem jak sie patrzy! Z osiagami sie podziele, jestem szczery, niech kazdy kto ma ochote skorzysta!  Katolicy po prostu wiedzą, że nie nie powinni brać udziału w żadnych działaniach magicznych, ani wystawiać Pana Boga na próbę. Jeśli zapytasz czy wierzę w magię, okultyzm, posługiwanie się mocami pozanaturalnymi - wierzę. Rzeczywistość duchowa jest o sięgnięcie ręki od nas. Nie żartuj sobie z niej, przynajmniej na tym forum. Nie próbuj, nawet w zabawie, posługiwać się magią. Życie jest zbyt cenne.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
| Śr mar 20, 2013 19:35 |
|
|
|