Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Pojawił się kolejny klon Leonarda pod nickiem gazda. Proszę się przyjrzeć jego wypowiedziom
|
N gru 07, 2008 17:22 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Zły donosiciel ze mnie.
viewtopic.php?t=8089&start=450
AHAWA spamuje i flooduje.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Wt gru 09, 2008 11:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy PTRqwerty został "odbanowany" 
|
Wt gru 09, 2008 19:28 |
|
|
|
 |
saxon
|
Eandil - przyglądam się
Mroczny - uwagę zwróciłem pod postem
Teresse - nie, kolejny klon został usunięty
|
Wt gru 09, 2008 23:48 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
viewtopic.php?t=18953
AHAWA znów spamuuuuje. ^^"
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Śr gru 10, 2008 10:05 |
|
|
|
 |
Rojza Genendel
|
Czy wielce szanowny pan moderator zrobi mi taką niewielką grzeczność i wyjaśni za którą wypowiedź dostałam bana? Na PW dostałam wiadomość od innego moderatora że właśnie w tym dziale i od tego moderatora odpowiedź otrzymam. Pytam o to samo już czwarty raz. Jeżeli szanowny pan moderator nie ma dla mnie szacunku jako dla człowieka i jako dla kobiety, to niech chociaż uszanuje we mnie rozmówcę.
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Śr gru 10, 2008 18:06 |
|
 |
Zencognito
|
Jako że mi też nie odpowiedziano pomimo kilkukrotnego pytania, przyłączam się do Rojzy.
|
Śr gru 10, 2008 20:24 |
|
 |
saxon
|
Wszystko co miałem do powiedzenia na ten temat napisałem wcześniej zaznaczając wyraźnie, że temat uważam za zakończony.
|
Śr gru 10, 2008 22:06 |
|
 |
saxon
|
saxon Wto Gru 02, 2008 22:00 napisał(a): Odnośnie tygodniowych banów - tak jak napisałem wcześniej, pewne rzeczy wydawały mi się oczywiste, jak widać niestety nie były. Stąd uściślenie w Regulaminie działu. Z założenia ma to być dział, w którym katolicy pisząc o swoich problemach związanych z wiarą mogą oczekiwać pomocy w ich rozwiązaniu w duchu wiary katolickiej. To tyle z mojej strony - ten temat uważam za zakończony. -------------------------- I dla przypomnienia, któryś już raz z kolei: saxon napisał(a): Moi drodzy - mam tego dosyć ! 
Przypominam, że to jest miejsce na uwagi DO MODERACJI, a nie do siebie nawzajem czy wzajemnych kłótni. Jeśli więc ktoś ma uwagi DO MODERACJI - czyli albo o pracy moderatorów, albo o niewłaściwych wypowiedziach użytkowników może je napisać tutaj - i tyle !
Odpowiadać na te uwagi może JEDYNIE moderacja, jako ich adresat.
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Pozdrawiam Tym razem przymknę oko na posty niezgodne z powyższym - tym razem...
W związku z powyższym posty związane z tym tematem zostały usunięte. Następne nawiązujące do tego spowodują kolejne bany - tym razem za nieprzestrzeganie zasad w dziale Moderacja.
Decyzja jest ostateczna - odwołania od niej proszę pisać do Redaktora Naczelnego portalu Wiara.pl
|
Cz gru 11, 2008 21:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja tylko przypomne:[odnosnie sprawy Zencognito i Rojzy]
saxon:
Cytuj: w każdym razie moim marzeniem jest to, żeby forum było miejscem normalnych rozmów, dyskusji, na poziomie - z poszanowaniem myślenia innych, bez chamstwa, bzdurnych zarzutów bez pokrycia, spamu, obrażania siebie nawzajem itp itd... bo to już jest na innych forach - chciałbym, żeby tutaj było inaczej, żeby każdy mógł się normalnie wypowiedzieć o tym co czuje i przeżywa swoją wiarę, bez agitacji, indoktrynacji, obawy, że zostanie wyśmiany, wykpiony tylko dlatego, że wierzy inaczej...zapewne wielu nazwie to cenzurą katolicką... cóż...
|
N gru 14, 2008 11:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
viewtopic.php?t=19068&start=30
Ten temat przy podejściu AHAWY zaczyna już nie tylko powodować przewracanie się Tolkiena w grobie ale też umniejszanie znaczenia Biblii oraz kluczowych postaci katolicyzmu.
Ślepa wiara powinna mieć swoje granice.
Crosis
|
Wt gru 16, 2008 16:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mroczny Rycerz - kolejny klon PTRa
Jak widzisz napisałem to co uważałem za słuszne i już mnie nie ma.
|
Wt gru 16, 2008 19:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W temacie :
viewtopic.php?t=19128
szumi poprawił w poście Cprragio wyraz hostia, zwracając uwagę, że :
szumi napisał(a): Hostia jest synonimem Ciała Pańskiego więc z wielkiej litery - szumi Wg zasad pisowni słownictwa religinego oraz słownika orograficznego PWN (najnowsze wydanie), wyraz "hostia" pisze się małą literą. Jest dopuszczalne pisanie dużą, ale normą jest pisownia z małej literyZasady pisowni słownictwa religijnego napisał(a): Nazwy takie, jak: ciało i krew Pańska, chleb życia, lud Boży, naród wybrany piszemy małymi literami z możliwością użycia dużej litery ze względów religijnych, emocjonalnych itp.
Proszę, żeby moderacja upominając innych, kierowała się nie własnym odczuciem, ale ogólnymi zasadami pisowni. - A te mówią, że "hostia" piszemy z małej litery i user miał prawo tak napisać.
|
Pt gru 19, 2008 15:30 |
|
 |
monika001
|
Proszę moderację o właściwą reakcję na poniższe, bo takie działanie jest zwykłym wykorzystywaniem niewiedzy niektórych użytkowników:
viewtopic.php?p=395397#395397
Mam nadzieję, że sprawa zostanie załatwiona w najbardziej odpowiedni sposób...
|
Pt gru 19, 2008 18:30 |
|
 |
saxon
|
baranek - masz rację
monika - tematy wykasowane, użytkownik usunięty
|
Pt gru 19, 2008 22:14 |
|
|