Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 5:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Moderator

Post Re: Wzajemne uwagi - nie tylko do moderacji.
fuller napisał(a):
To jeden z postów fratrisa

Czerwona trzcionka, seks - tak, to zdecydowanie frater :D

Fuj.... zasłabłem
;)

Pt gru 07, 2012 22:08
Zobacz profil WWW
Wiem, wiem, jak to zobaczyłem to było już za późno ne edytowanie postu. :D

No umówmy się, że to po staropolsku ;)

Czcionka (staropolskie nazwy: krotło, cćonka, trzcionka)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Czcionka

Pt gru 07, 2012 23:36

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Cytuj:
W dodatku popełniasz kolosalny błąd że "Jak Modlę się w IMIĘ JEZUSA"
W IMIĘ JEZUSA modli się kapłan Egzorcysta - w IMIĘ JEZUSA nakazuje złym duchom odejść.

śmiem się niezgodzić,Charyzmatycy równiez działają w imię Pana.jedynym który uwalnia jest Jezus.Byłam na takiej modlitwie i doznałam Uzdrowienia.Warto pójść na takie spotkanie Odnowy i się przekonać

Wt gru 11, 2012 8:59

kosciol2012 napisał(a):
Tu wszyscy się chwalicie jak wiele znaczycie w Kościele, w swoich Kuriach.
I dziwnym trafem, tylko frater się modli za wszystkich, reszta tylko zieje złością, agresją i nienawiścią.
To naprawdę jest katolickie forum?

Ogromne uogólnienie. Może coś bardziej konkkretnie i kogoś zacytować?

Wt gru 11, 2012 10:23

bombka, już czyniąc znak krzyża mówisz: w imię Ojca...
moja wypowiedz dotyczyła zdania, że w imię Jezusa charyzmatyk związuje demony.
O ile charyzmatykiem jest kapłan - oczywiście.
"Mocą Chrystusowego kapłaństwa, wzywając mocy i obrony(...) związuje demona... (...) i rzucam pod stopy Ukrzyżowanego" itd.
Natomiast rozmowa dotyczyła świeckich charyzmatyków...

Ps. bardzo się ciesze, że doznałaś uzdrowienia podczas modlitwy wstawienniczej, chwalmy Pana! :)

Wt gru 11, 2012 15:48
Liza napisał(a):
Val napisał(a):
Jak słusznie zauważyła @szuba, brną w offtopa, a Liza chciałaby wyjaśnić na publicznym drażniącą ją kwestię zamiast na PW, więc mogłaby moderacja utworzyć osobny wątek ;)

Skąd wiesz czego ja chcę? A może ja chciałam zupełnie czegoś innego niż odczytałaś?
Do moderacji- można wszystko wyciąć. Nie będzie ciągu dalszego i jakichkolwiek pretensji z tego powodu do moderacji -teraz czy w przyszłości.

??
Wybacz, ale nie wszystko kręci się wokół Ciebie. Pisząc w uwagach do moderacji interesowała mnie wasza dyskusja tylko o tyle, że stanowiła offtop. Patrząc z boku na tą dyskusję zauważyłam, że coś chcesz koniecznie na publicznym wyjaśnić Szubie. Więc zaproponowałam moderacji, aby wydzieliła dyskusję do innego wątku. Nie zastanawiałam się o czym myśli Liza, wystarczyło mi to co napisałaś.
Zbyt osobiście odebrałaś mojego posta. To wszystko.

Cz gru 20, 2012 12:57

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! :)

Wt sty 01, 2013 13:47
Czy mogę uzyskać informację, dlaczego po kliknięciu na link odpowiedzi, który przyszedł na maila otrzymałam taką informację:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział. i drugą: Nie masz dostępu do tej części forum.
Nie dostałam nawet ostrzeżenia, nie mówiąc o banie w temacie "Medżiugorje".
Na jakiej podstawie odebrano mi prawo do przeglądania nawet działu, nie tylko tematu? Powinnam dostać taką informację na pw, a nie dostałam.
I tak weszłam przez stronę główną. Jakaś niekonsekwencja? :)

Śr sty 02, 2013 22:02
Link cie pewnie skierował na post, który został usuniety i umieszczony w takim "tajnym archiwum" do którego dostęp ma tylko moderacja :D

Z tego co mi wiadomo to wszystkie usuniete posty nie znikaja na wieki, ale własnie sa przesuwane do specjalnego działu dostepnego tylko moderacji.

Tak wiec wszystko co napisałas potomnym zostawione bedzie....do siódmego pokolenia wszerz, wzdłuż i w poprzek :D

Śr sty 02, 2013 22:05
humalog
dzięki za wyjaśnienie, bo już myślałam, że tu działają jakieś tajne służby i cichaczem opdbierają uprawnienia :D

ps. Znów coś usunięto? Bo znów ten sam komunikat. :)

Śr sty 02, 2013 22:26
Dlatego nie wchodze nigdy przez linki, ale zawsze przez "Aktywne wątki" lub "Zobacz swoje posty"....to zalezy od tego czy w danym dniu popieram prawice czy lewice :D

Śr sty 02, 2013 22:36
humalog napisał(a):
Dlatego nie wchodze nigdy przez linki, ale zawsze przez "Aktywne wątki" lub "Zobacz swoje posty"....to zalezy od tego czy w danym dniu popieram prawice czy lewice :D

Ale nie chce mi się grzebać na forum i sprawdzać czy ktoś odpowiedział, skoro jest funkcja powiadomienia na maila.

Śr sty 02, 2013 22:38
@Helenka, z tego co widzę w naszym supertajnym Archiwum ( ;) ) usunięto posty "nie na temat", ale następnym razem lepiej pytać moderatora działu z którego posty zniknęły, niż innych userów (jesteś we Wzajemnych uwagach między użytkownikami).

Cz sty 03, 2013 10:03
MARIEL napisał(a):
@Helenka, z tego co widzę w naszym supertajnym Archiwum ( ;) ) usunięto posty "nie na temat", ale następnym razem lepiej pytać moderatora działu z którego posty zniknęły, niż innych userów (jesteś we Wzajemnych uwagach między użytkownikami).

Czy pytania do moderacji należy zostawiać w danym temacie? Bo nie znalazłam odpowiedniego wątku w "Moderacji".

Cz sty 03, 2013 19:15
Najlepiej tutaj:

viewtopic.php?f=18&t=31825

...ale po co ja sie "wtrancam" :D

Cz sty 03, 2013 19:28
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 498  Następna strona