Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
A ja wnoszę o bana dla uzytkonika: Eire II, Haunebu III.
Jak moderacja może wymagać od innych patrzenia na regulamin, skoro ta osoba go ewidentnie łamie. Bimba sobie na przepis o jednym koncie dla jednego uzytkownika, zmienia nicki jak rękawiczki a teraz wraca do staarego (Haunebu III).
Wybaczcie moderacjo, ale za mniejsze rzeczy leciało się z tego forum. Może czas w końcu zaregować, czy po prostu chcecie udowdnić, że będąc katolikiem można na tym forum więcej, niż będąc np: ateistą?
Czekam na reakcję w sprawie tego ewidentnego złamania regulaminu.
Crosis
|
Pt cze 29, 2007 12:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zapomniałem hasła i wróciłem do dawnego nicka.A Ty Crosis co byś zrobił gdybyś zgubił hasło? Na 100% zmieniłbyś nicka lub wrócił do tego przy którym pamiętasz hasło.
|
Pt cze 29, 2007 12:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wcale się za VIP-a nie uważam.Mam takie same prawa jak Ty.
|
Pt cze 29, 2007 12:31 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Haunebu - jak to zapomniałeś hasła? Przecież tyle czasu pisałeś na nicku Polonium 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pt cze 29, 2007 12:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
O ateistom i na forum i wszedzie mozna wiecej, tak im sie przynajmniej wydaje.
|
Pt cze 29, 2007 12:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pt cze 29, 2007 12:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A Lucynka musiała zrobić wtręta do ateistów, tyle w niej miłości do bliźnich i pokory, że trzeba było zrobić im wyjazd personalny ^^
|
Pt cze 29, 2007 13:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To jest kpina - hasło można odzyskać. A w tym momencie ten osobnik jawnie kpi sobie z regulaminu - i co?
Wybacz, Asienkko - ale nie zyskujesz w moich oczach w tym momencie. Nie dosc, ze mial juz 4 nicki, to skacze sobie z jednego na drugi... Eire, Haunebu, Polonium... i co jeszcze? Niedlugo zgubi haslo i wroci do Eire?
Albo moderacja egzekwuje regulamin, albo po prostu mozna go ogolnie olac. Bo i po co on jest?
A dla Ciebie Polonium: fakt, ze masz jakiegos nicka na tym forum niz ten pod ktorym pisujesz, jest automatycznie zlamaniem regulaminu. Tak wiec fakt zgubienia hasla do jednego i powrotu do drugiego nie jest zadnym wytlumaczeniem. Powinienes miec 1 nick. I tylko jeden. Gubisz haslo? Wterdy zwracasz sie do admina o podeslanie hasla, ewentualnie wtedy zakladasz nowe konto. Ale stare przestaje istniec.
W takim razie czekam na reakcje admina forum.
Crosis
|
Pt cze 29, 2007 13:32 |
|
 |
Zencognito
|
Crosis napisał(a): Gubisz haslo? Wterdy zwracasz sie do admina o podeslanie hasla, ewentualnie wtedy zakladasz nowe konto. Ale stare przestaje istniec.
Nie trzeba. Na stronie logowania jest pod przyciskiem "Zaloguj" link "zapomniałem hasła" czy jakoś tak - wystarczy kliknąć i hasło jest wysyłane na maila.
|
Pt cze 29, 2007 13:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Za sprawa Polonium niektorzy maja o czym pisac, czym sie zajmowac, komu dogadac itd....
|
Pt cze 29, 2007 14:04 |
|
 |
vesper
|
Sęk w tym, Crosis, że mimo tego, iż jest to jawna kpina z forum, to regulamin takiej kpiny nie zabrania. HAUNEBU jest bowiem powszechnie znany, a regulamin stanowi tylko, że:
8. Niedopuszczalne jest używanie dwóch lub więcej loginów przez jedną i tę samą osobę w jednym temacie bez ujawnienia swojej tożsamości lub udawanie dwóch różnych osób, zwłaszcza z wykorzystywaniem tego do popierania swego własnego stanowiska lub prowokowania kłótni.
_________________ Respexit orationem humilium, non sprevit preces eorum...
|
Pt cze 29, 2007 14:09 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Bana! Krwii! Chleba i igrzysk!
Postuluje o doprecyzowanie regulaminu, że każdy użytkownik może mieć tylko jedno konto. I koniec kropka. Bo się robi burdello i wogóle jest bezsensu. Poza tym też nic nie ma o mnożeniu bezsensownych bytów. Jaki ma cel temat "Rekordy moderacji"? Przecież to jest najczystsze, bezsensowne nabijanie sobie postów.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pt cze 29, 2007 15:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kiedyś Polonium dopraszał się o bana na żądanie, może wreszcie ktoś by mu czasowo zablokował wszystkie nicki i pozwolił odpocząć od forum? Powiedzmy na 2 tygodnie? Myślę, że dobrze by mu to zrobiło. 
|
Pt cze 29, 2007 16:16 |
|
 |
Asienkka
|
Polonium przy małej pomocy odzyskał hasło
Ma zakaz używania pozostałych nicków...
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pt cze 29, 2007 18:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No było to chyba najmniej, co moderacja mogła zrobić w tej kwestii - czy możemy w takim razie liczyć na doprecyzowanie regulaminu?
PS
Mimo to podjęte działanie wydaje mi się za małe.
Crosis
|
Pt cze 29, 2007 19:01 |
|
|
|