Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 9:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Pan Kael - odsyłam Pana do własnego wpisu:
Cytuj:
A niektorzy na tym forum dyskusyjnym maja do napisania tylko uwagi do innych.

Ma Pan wiele wątków, w których może Pan dyskutować. Nie musi Pan znowu siedzieć w uwagach do innych. Zwłaszcza gdy nie jest Pan stroną w dyskusji.

...to be who I am

Śr kwi 03, 2013 13:29
Funiu, problem w tym, ze ty jestes zawsze strona w dyskusji, nawet jezeli ciebie nie dotyczy.
Jak Zwiazek Radziecki, ktory uzurpowal sobie prawo obrony swoich interesow ... na calym swiecie.

Aktualnie jestem strona w dyskusji, a poza tym lubie to forum, moderacje tez, szanuje ich niewdzieczna prace i nie lubie, jak ktos sie zachowuje po chamsku w stosunku do innych, robiac przy tym laske, ze w ogole zyje.

Mozesz sie nie martwic. Znowu bede ciebie omijac, bo i tak nie masz nic sensownego do powiedzenia w zadnej dyskusji. Przynajmniej nie przypominam sobie nic innego niz uwagi o kims, badz ataki na innych za ich poglady. Moje dzieci potrafia sensowniej dyskutowac.
Zegnam.

Śr kwi 03, 2013 13:44

Nie znam faktow, tylko moje przypuszczenia. Zauwazylem pewien ruch wsrod katolikow. Tutaj, na ateiscie.pl (wbrew pozorom obsiadlym przez superaktywnych chrzescijan) i innych portalach. Nawet TV juz jest i to "poswiecona"! Czy to jakies nakazy "z gory"? Profilaktyczny atak na innowiercow? Komisje do zwalczania ateizmu tez mamy, co nastepne? Czolgi w barwach watykanskich?
Na marginesie; czy TV poswiecona nie tworzy kartelu, zwiazek z Bogiem sugeruje bezprawne zwalczanie konkurencji?!
Jestem na etapie robienia "maslanych oczu", przed lustrem. Wyucze sie, moze odpuszcza, gardla nie podetna? :)

Śr kwi 03, 2013 20:28
A dlaczego katolicy nie maja byc aktywni, jezeli ateistom wolno?
Jakies ideologiczne zwalczanie konkurencji? Ateizm - tak, chrzescijantwo - nie?
Dlaczego zwalczanie katolikow ma byc ok a dyskusje z ateistami to "bezprawie"?

Cz kwi 04, 2013 7:29
lokis napisał(a):
Nie znam faktow, tylko moje przypuszczenia. Zauwazylem pewien ruch wsrod katolikow. Tutaj, na ateiscie.pl (wbrew pozorom obsiadlym przez superaktywnych chrzescijan) i innych portalach. Nawet TV juz jest i to "poswiecona"! Czy to jakies nakazy "z gory"? Profilaktyczny atak na innowiercow? Komisje do zwalczania ateizmu tez mamy, co nastepne? Czolgi w barwach watykanskich?
Na marginesie; czy TV poswiecona nie tworzy kartelu, zwiazek z Bogiem sugeruje bezprawne zwalczanie konkurencji?!
Jestem na etapie robienia "maslanych oczu", przed lustrem. Wyucze sie, moze odpuszcza, gardla nie podetna? :)

Nakazy rozumu. Coraz więcej ludzi pojmuje sens życia i przyjmuje któż jak Bóg.

Cz kwi 04, 2013 8:02
Jajko napisał(a):
Czy me piękne oczy się mylą czy też liczne wpisy Panny Funi w tym wątku, w których to broniła mej niegodnej osoby, niesłusznie (zdaniem wielu) zabanowanej na 24h za żart primaaprilisowy, zniknęły? Dlaczegóż to, jeśli można wiedzieć?

Myla cie, Jajko. Wpisy sa jak byly, tylko trzeba by troche pokartkowac watek wstecz.

A przy okazji: znowu musiales mala manipulacje zrobic?
To "wielu", to niby ilu? Dwoje?

Cz kwi 04, 2013 18:34

Kael, ja bym chcial krotka odpowiedz; co wolno ateistom?
Im nawet przesmiewczego Kociola nie wolno zalozyc! Czy ktorys bog wyrazil sie, ze nie wolno przesmiewcy dopuszczac? Kazdy Kosciol musi byc z duzej litery, sami sie przesmiewcami stajecie w tym "Matka poszla do nieba", ha ha haaa "Matka nie poszla do nieba". Uporzadkujcie wlasne sprawy, wtedy pogadamy. :)
Cytuj:
Jakies ideologiczne zwalczanie konkurencji? Ateizm - tak, chrzescijantwo - nie?

I ateizm, i chrzescijanstwo, i wszystkie inne du... erele! Wolnosc wyznan mamy! Nie?! :)

Cz kwi 04, 2013 22:46
@lokis, ty biedaku przesladowany przy chrzescijan. :D
Nawet kpic z siebie nie pozwalaja, a przeciez "tolerancja inaczej" tylko z siebie (czyli ateistow, homoseksualistow i innych "ofiar" katolikow) kpic nie pozwala. Z katolilkow i chrzescijan mozna ile wlezie. Przeciez to taka fajna zabawa, jak kulawego kopnac, albo dziecku loda zabrac.

Kosciol z duzej litery jest jeden. Reszta to koscioly, co najwyzej (wedlug tych wstretnych katolikow oczywiscie). Placzesz, bo nie mozesz parodii uznac za powazna sprawe w sadzie? A po co ci to?

Pt kwi 05, 2013 6:55

Kael napisał(a):
Kosciol z duzej litery jest jeden. Reszta to koscioly, co najwyzej (wedlug tych wstretnych katolikow oczywiscie). Placzesz, bo nie mozesz parodii uznac za powazna sprawe w sadzie? A po co ci to?

kościoły to budynki, Kościoły to organizacje. Warto to rozróżniać.

A sprawa Kościoła LPS znajdzie swój finał w Strasburgu i będzie przypał na cały świat...

Pt kwi 05, 2013 7:39
Bedzie smiech na caly swiat, Jajko.
Kosciol jest jeden. Reszta, to albo jego czesci (podzbiory, czesciowo poza), albo podrobki.

Pt kwi 05, 2013 7:46

Możesz sobie wytłuszczać ile chcesz, ale to i tak nie zmieni faktu, że Kościołów jest wiele.

Pt kwi 05, 2013 8:14
Mozesz sobie pisac, co chcesz: Kosciol jest jeden i twoja niezgoda na to, to jak niezgoda na to, ze niebo jest niebieskie.

Pt kwi 05, 2013 8:25

Niebo jest niebieskie jak patrzeć na nie z powierzchni Ziemi. Z innych miejsc może być czarne albo i czerwone. Wszystko jest względne :D

Pt kwi 05, 2013 9:57
@Jajko
ja u Ciebie zauwazam (mowie to ze smutkiem :( ) jakas regresje.

Kiedys to miales pazur i choc byles troche wkurzajacy przez "urbanowopodobne" rewelacje to niektore Twoje refleksje pobudzaly do myslenia userow wywolujac rozne reakcje (od politowania, zacietej polemiki az po agresje).
A teraz?
Przyklaples troche.Nie jestes tym Jajkiem co kiedys.

Albo cos tam ciagle skomlisz u moderacji i robisz z siebie ofiare przesladowan ze strony katolikow albo kreujesz sie meczennika ateizmu.
I jakos tak malo polotu ostatnio.
Starzejesz sie? Czy chcesz sie nawrocic? :D

Pt kwi 05, 2013 10:24

bramin: forum nie czytasz czy jak? Mojej stopki nie widzisz?? PRZECIEŻ MAM ZAKAZ zakładania "rewelacyjnych" wątków. A materiału jest co niemiara, tylko albo nie bardzo jest go gdzie wcisnąć albo też ginie w wielostronicowych wątkach. Tobie się moje rewelacje podobały (i pobudzały do myślenie - dzięki za komplement), ale admince nie. No i cenzura przytępiła mi pazury. I szto zdiełajesz?

Pt kwi 05, 2013 10:28
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 498  Następna strona