Autor |
Wiadomość |
saxon
|
PTR - tyle, że ja od jakiegoś czasu mam okazję widzieć codziennie ile mają roboty bieżącej - więc kłamstwa bym im nie zarzucał....
|
Cz lut 12, 2009 21:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
PTRqwerty napisał(a): Cytuj: 1. Nowe forum nie zależy ani ode mnie, ani od moderatorów tylko od informatyków. I ciągle słyszymy, że "już" będzie. Tym razem ma to być przyszły tydzień... Zdajesz sobie sprawę, że niektórzy ludzie po prostu kłamią? Mogliby powiedzieć jak jest... ale jakoś im się nie udaje. Przecież ja o tym nowym forum słyszałem od czasów gdy byłem modem. To są już 2 lata. Że niby za tydzień? No być może, nie mówię że nie. Choć mam powody nie wierzyć.
Co prawda to sprawy Wasze wewnętrzne, ale powiem, że postawienie i skonfigurowanie forum na phpbb3 osobie, która robi to pierwszy raz w życiu, zajmuje kilka godzin.
|
Cz lut 12, 2009 21:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): @ SET-ATUM, kihol post wykasowany - i ostrzeżenie za ignorowanie zasad tego tematu
Protest!
Wnosze o zmiane nazwy uzytkownika baranek. Jest to nazwa nieodlacznie kojarzona z Chrystusem Zmartwychwstalym, wspominana przez starotestamentalnych prorokow oraz Jana Chrzciciela; ciagle wykorzystywana w trakcie mszy w kosciele katolickim (Agnus Dei). (Nieodlaczny element Paschy i swiat islamskich).
Niejednokrotnie Jezus Chrystus przedstawiany jest w malarstwie wlasnie jako - baranek.
Niezgodnosc z regulaminem.
Dziekuje.
|
Cz lut 12, 2009 21:58 |
|
|
|
 |
saxon
|
bzdura - i myślę, że stawiający ten zarzut doskonale zdaje sobie z tego sprawę
to zaś, jak i moje obserwacje dotychczasowej jego działalności tutaj poddają w wątpliwość sens dalszej obecności na tym forum
|
Cz lut 12, 2009 22:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): bzdura - i myślę, że stawiający ten zarzut doskonale zdaje sobie z tego sprawę
to zaś, jak i moje obserwacje dotychczasowej jego działalności tutaj poddają w wątpliwość sens dalszej obecności na tym forum
Regulamin jest po to - by go przestrzegac. I nie jest to bzdura. Przekonalem sie o tym na wlasnej skorze.
Smuca mnie watpliwosci moderatora ale mam nadzieje, ze dojdziemy do porozumienia.
|
Cz lut 12, 2009 22:11 |
|
|
|
 |
saxon
|
Więc przyjmij do wiadomości różnicę między rzeczownikiem pospolitym a własnym.
Mówiąc zaś prościej nie interesuje mnie, co się komu kojarzy z danym nickiem, ale to, co on faktycznie oznacza w ogólnie przyjętej nomenklaturze.
W tym konkretnym przypadku słowo "baranek" pisane z małej litery oznacza zwierzę.
I podtrzymuję to co napisałem wcześniej:
saxon napisał(a): bzdura - i myślę, że stawiający ten zarzut doskonale zdaje sobie z tego sprawę
|
Cz lut 12, 2009 22:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): Więc przyjmij do wiadomości różnicę między rzeczownikiem pospolitym a własnym. Mówiąc zaś prościej nie interesuje mnie, co się komu kojarzy z danym nickiem, ale to, co on faktycznie oznacza w ogólnie przyjętej nomenklaturze. W tym konkretnym przypadku słowo "baranek" pisane z małej litery oznacza zwierzę.
Rozumiem i przyjmuje do wiadomosci. Juz nigdy nie doniose na uzytkownikow uzywajacych rzeczownikow pospolitych (?), pisanych z malej litery. Nie przyczepie sie do dziewicy, ojca, syna ani ducha. Bo przeciez na forum chrzescijanskim nie maja one zadnego innego wydzwieku...
Jak baranek! To tylko mlody baran! Na forum chrzescijanskim nie kojarzy sie zniczym (NIKIM) innym  Gratuluje wrazliwosci
Oczywiscie jesli ten post narusza cokolwiek - prosze go usunac... Chociaz wlasciwie, jest to uwaga do moderatora... Umieszczona we wlasciwym temacie... No, zobaczymy 
|
Cz lut 12, 2009 22:52 |
|
 |
saxon
|
gratulację przyjmuję
temat uważam za zakończony 
|
Cz lut 12, 2009 23:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ponownie proszę o usunięcie mojego konta.Dziękuje i pozdrawiam.
|
Cz lut 12, 2009 23:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jestem Polakiem z tradycji raczej, niz z obywatelstwa, zamieszkania czy jezyka, etc..
Zainteresowanie wspolczesna Polska i jak i tradycyjna katolicka wiara sklonily mnie do przylaczenia sie tydzien temu do tego Forum. Myslalem, ze podolam wymaganiom regulaminu. Niestety okazuja sie zbyt trudne, zwlaszcza, gdy chodzi o polska ortografie (jak i potoczne sformulowania  ).
Nagabywany takze na pw przez moderatora szumi stwierdzam, ze polskiej ortografii - nie podolam.
Z zalem prosze o usuniecie mnie z Forum...
Dziekuje wszystkim uzytkownikom z ktorymi dane mi bylo wymienic kilka slow!
Serdecznie pozdrawiam!
|
Pt lut 13, 2009 12:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Poproszę o zrobienie porządków w wątku viewtopic.php?t=19911
|
So lut 14, 2009 16:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Niesluszny ban na serwis dla uzytkownika Independent, biernosc i lekcewazenie administracji wobec uzytkownika, brak argumentacji
|
So lut 14, 2009 23:27 |
|
 |
saxon
|
@ Mroczny Pasażer
post wykasowany - i ostrzeżenie za ignorowanie zasad tego tematu
@ kacperek
temat przejrzałem - i nie wiem o co Ci chodzi
|
N lut 15, 2009 22:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): @ kacperek temat przejrzałem - i nie wiem o co Ci chodzi
Już o nic, ktoś wcześniej zrobił porządki.
|
N lut 15, 2009 22:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): PTR - tyle, że ja od jakiegoś czasu mam okazję widzieć codziennie ile mają roboty bieżącej - więc kłamstwa bym im nie zarzucał....
A no może i racja. Ale ile można forum stawiać...
|
Śr lut 18, 2009 7:06 |
|
|
|