Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 25, 2025 14:51

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość
Ja mam pytanie i proszę o odpowiedź. Czy pisanie kłamstw na forum jest zabronione czy dozwolone? A jeśli nie jest dozwolone, to jakie konsekwencje można wyciągnąć wobec osoby w sposób jawnie kłamliwy piszącej?? [wykasowanie posta, fragmentu posta etc.] I nie mówię tu o stwierdzeniach typu "panteizm jest właściwy"/"panteizm nie jest właściwy", tylko o rzeczach w pełni weryfikowalnych, takich jak np. znajomość naukowych faktów.

Z góry dziękuję za odpowiedź,
j.

Cz lip 12, 2007 22:59

Cz lip 12, 2007 23:01

Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jak tylko JakubN podjął temat represjonowania ludzi notorycznie kłamiących, pojawił się ddv i trzęsie portkami.

Cz lip 12, 2007 23:08
Podczas jednej z takich sytuacji, po tym jak już przeszedłem na buddyzm,

Bach... Buddyzm? Jak słyszałem to nie jesteś jedyną osobą która poprzez to "katolickie" Forum straciła wiarę w katolicyzm :D

Cz lip 12, 2007 23:18
hmm..ktoś coś tu mówił o "kłamaniu" i tak dalej ....
Cóż - do pewnych osób podstawowe fakty nie dotrą i cały świat bęa oskarżac o "nieuctwo " bądź o "kłamstwa" bo zdanie tych osób przeczy ich własnemu ...
Nieważne na jakie instytucje się ktoś odwoła ..
Zostałem oskarżony o "kłamstwa" bo odwołałem się na WHO IŻŻ PZH oraz amerykański Departament żywienia ...
Dla takich osób mogę być nawet i "kłamcą"
No cóż - dzięki za komplement Zenco :)
Dołóż mi co nieco jeszcze - proszę ...
Pozdrawiam tymczasem serdecznie i życzę dobrej nocy :)
Miłych snów :)

Cz lip 12, 2007 23:30

Zostałem oskarżony o "kłamstwa" bo odwołałem się na WHO IŻŻ PZH oraz amerykański Departament żywienia ...

Tyle że Jakub wiele razy powtarzał że materiały do których linki podałeś są nie na temat, co Ty notorycznie ignorujesz rozpisując się czego i w jaki sposób to nie udowodniłeś.

Cz lip 12, 2007 23:41
Przepraszam, to raczej ale próby wmawiania z Waszej strony że to, co podają osoby z Instytutu żywności i żywienia. Światowej Organizacji Zdrowia Polskiego Zakładu Higieny i amerykańskiego Departamentu żywienia są "nie na temat" i próby robienia w żywe oczy idiotów z fachowców (na zdaniu których swoje wypowiedzi opieram) - bo nie zgadza sie to z waszym zdaniem są raczej nie na miejscu ...
Na dodatek - również i dział chyba nie ten ... :?:

Cz lip 12, 2007 23:46

Panowie, jakby co, to ten watek dotyczy moderacji, a zaden z Was w chwili obecnej moderatorem nie jest, tak wiec Wasz spor o to, kto mowi prawde, a kto klamie, prosze przeniesc za kulisy :okulary:

Pt lip 13, 2007 0:55
A mogę uzyskać odpowiedź, na zadane przeze mnie wcześniej pytanie?

Pt lip 13, 2007 1:04
A mogę uzyskać odpowiedź, na zadane przeze mnie wcześniej pytanie? Czy pisanie kłamstw na forum jest zabronione czy dozwolone? A jeśli nie jest dozwolone, to jakie konsekwencje można wyciągnąć wobec osoby w sposób jawnie kłamliwy piszącej?? [wykasowanie posta, fragmentu posta etc.] I nie mówię tu o stwierdzeniach typu "panteizm jest właściwy"/"panteizm nie jest właściwy", tylko o rzeczach w pełni weryfikowalnych, takich jak np. znajomość naukowych faktów.

Pt lip 13, 2007 13:17

Zencognito napisał(a):
Niech opadnie zasłona tajemnicy - tą osobą byłem ja, pod nickiem Incognito.

Oooooo.... to o Tobie nie wiedziałam :) To znaczy wiedziałam, że Incognito to Ty, ale nie wiedziałam że prosiłeś o wykasowanie konta.
Wiem natomiast o kimś innym, że też prosił o usunięcie konta (po powrocie nadal z niego korzysta) i nie wiem czemu tego chciał.

PS. Wrzuciłam sobie Twojego nicka w wyszukiwarkę i widze, że Incognito rozstał się z nami w pierwszym dniu listopada. To były początki mojej działalności moderatorskiej i pewnie dlatego nie zanotowałam tego w pamięci (miałam setkę innych spraw na głowie, m. in. jak się toto obsługuje od strony moderatora ;) )

A o tym było wtedy głośno na forum. Incognito w dwóch miejscach na forum (w tym również w dziale moderacja) podał informację że w najbliższym czasie na jego prośbę zostanie usunięte konto. I była dyskusja na temat tego opuszczenia forum.
Może jeszcze nie wiesz o innych przypadkach, gdy ktoś prosił o skasowanie konta. Nie domyślam się natomiast kogo innego możesz mieć na myśli. Zastanawia mnie też, bo Kamyk powiedział że taka prośba była już dawno i nie pamięta kto to był, ale przecież dopiero od niedawna jest modem.

O to jak często zdarzają się prośby o usunięcie konta i czy zostają spełnione wie admin, to najlepiej jego o to zapytać.
To moje wrażenie że pewne osoby gdy czują się zniechęcone tym forum i okropną atmosferą tu panującą mogą sobie zażyczyć usunięcia konta, by odciąć się forum.
A chyba lepiej kulturalnie poprosić admina żeby skasował konto, bo nie chce się być na forum, bo gdy nie będzie się chciało takiej prośby spełnić to taka osoba będzie celowo łamała regulamin, aby zasłużyć sobie w ten sposób na wylot z forum, skoro nie chce na nim być.

Pt lip 13, 2007 19:20
Moderator

Akacjo, ja naprawdę nie potrafię zrozumieć dlaczego Ty, mimo tego, że panuje tu taka okropna atmosfera marnujesz swój cenny czas pisząc tutaj.

Z tego, co wiem i pamiętam, a jestem już tu kilka lat, takich próśb było niewiele (3-5?). Nie były one spowodowane chęcią zerwania z forum czy odwyku.

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

Pt lip 13, 2007 20:04

Proszę o zrobienie porządku w poniższym temacie i usunięcie offtopicu, czyli teologicznych dyskusji o Maryji które nic nie mają wspólnego z tematem głównym:
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=12770&postdays=0&postorder=asc&start=0

Pt lip 13, 2007 20:53

Przykro mi, Zencognito, ale nie widze powodow, dla ktorych mialabym usunac te czesc teologiczna. Jest ona jak najbardziej uzasdniona do wykazania, ze kult Maryi, mimo sugestii, nie jest tym samym, co kult Izydy.

Pt lip 13, 2007 22:12
Alez Drogi Pedziwietrze, nie powwinno byc Ci przykro, raczej to powod do radosci, ze ludzie pisza na temat. :)

Pt lip 13, 2007 22:19
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 125  Następna strona