Mania zamykania tematów !!
Autor |
Wiadomość |
saxon
|
Więc po raz kolejny zadam to samo pytanie co godunowowi:
saxon napisał(a): Przypomnij zatem może ile tematów pamiętasz zamkniętych na tym forum i jaki to jest procent wszystkich?
|
Wt cze 21, 2005 9:42 |
|
|
|
 |
Mikael
|
Mówisz masz: www.forum.wiara.pl/viewforum.php?f=38
Za bardzo nie rozumiem powodu zamykania i przenoszenia tematu o wierszach, pailuszu, papieskich żartach...
Albo zamykania wątku: "jak wstąpić do Opus Dei"- wskazany porzez moderatora wątek odpowiedzi na to pytanie nie zawiera, co szkodzi, że ktoś wprost zapyta, najwyżej nikt mu nie odpowie.
Wybacz, nie policzę zbędnie zamkniętych według mnie (oczywiście subiektywne to zdanie) wątków, szkoda mi na to czasu, ale trochę się zebrało. Jakby nikt w nich nie pisał toby same zeszły w dół i tyle, zeszłyby "śmiercią naturalną"...
_________________ Mikael - Któż jak Bóg!
|
Wt cze 21, 2005 10:19 |
|
 |
saxon
|
Oczywiście, że subiektywne
Tak jak subiektywne jest użycie słowa "mania"
Swoje zdanie jak mniemam również mogę mieć - myślę, że raczej dosyć jasno je wyraziłem. Teraz już nie przeszkadzam w dalszej rozmowie 
|
Wt cze 21, 2005 10:54 |
|
|
|
 |
godunow
|
Saxon pyta Cytuj: Przypomnij zatem może ile tematów pamiętasz zamkniętych na tym forum i jaki to jest procent wszystkich?
Zadałem sobie trud poleczenia tych zamkniętych tematów
Ponad 10 procent ze wszystkich tematów jest zamykane W samym dziale zamknięte tematy jest 120. Plus w pozostałych działach.. przynajmniej jeden na stronie Jeden z najwyższych współczynników. Na forach tego typu
Pozdro
|
Wt cze 21, 2005 13:55 |
|
 |
Mikael
|
saxon napisał(a): (...) Swoje zdanie jak mniemam również mogę mieć - myślę, że raczej dosyć jasno je wyraziłem. (...)
Chyba nie w tym wątku, co? Bo jakoś ciemniak ze mnie i nie umiem go wyczytać z jednego pytania...
Może jakiś link do tegoż zdania...
_________________ Mikael - Któż jak Bóg!
|
Śr cze 22, 2005 12:46 |
|
|
|
 |
Gość
|
Obiektywnie kilka tematów mi tu zamknięto nieobiektywnie, choć nie były napisane - po mojej stronie -brzydkim językiem i poruszały ważkie problemy.
|
Cz lip 14, 2005 21:14 |
|
 |
Gość
|
Wobec zamykania moich waznych tematów - np. wczoraj zamknięto i usunięto jeden z działu ,,sam wymyśl temat" o egiźmie Polaków które przybiera postać stylu życia (tytuł: ,,I ty możesz zopstać tłustym, odpasionym robalem"), stawiam uzasadnioną hipotezę, że na forum zainstalowała się silna antykatolicka agentura (może ateusze, może libertyni, może masoni...?). Czas na zrobienie tu porządku. Czy jest oddelegowany do forum lub całej strony www astystent kościelny ? [/b]
|
Pt lip 15, 2005 11:59 |
|
 |
saxon
|
Ano jest, czyta - i właśnie się zastanawia czy nie zablokować dostępu do tego forum niejakiemu Rzepakowi (i wyciętemu przed chwilą funeralowi również)....
|
Pt lip 15, 2005 12:39 |
|
 |
Gość
|
saxon napisał(a): Ano jest, czyta - i właśnie się zastanawia czy nie zablokować dostępu do tego forum niejakiemu Rzepakowi (i wyciętemu przed chwilą funeralowi również)....
Proszę o podanie imienia, nazwiska, parafii w której pracuje lub zgromadzenia i klasztoru - w formie prywatnej wiadomości (zachowam dyskrecje). Pełni wążną tu funkcję publliczną i nie może się zasłonić prywatnością. Ja natomiast grzecznie poproszę właściowego księdza Biskupa lub przełożonego zakonnego o .... (nie ma co tu mówić, żeby nie wyszło na to, że grożę). Czy starczy odwagi ?
|
Pt lip 15, 2005 12:49 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
saxon napisał(a): Ano jest, czyta - i właśnie się zastanawia czy nie zablokować dostępu do tego forum niejakiemu Rzepakowi (i wyciętemu przed chwilą funeralowi również)....
Nie rób tego!  Nie będzie śmiesznych tematów więcej  Kto pomoże mi odróżnić darmową prostytutke od dziewczyny, etc? 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pt lip 15, 2005 12:51 |
|
 |
saxon
|
Forum jest częścią portalu Wiara.pl należącego do Gościa Niedzielnego. Redaktorzy Naczelni zarówno Gościa jak i Wiary są znani, jak również posiadają dane personalne osób pełniących poszczególne funkcje - proszę zatem do nich kierować swoje uwagi i skargi. 
|
Pt lip 15, 2005 12:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rzepaku zapewniam Ciebie, to tylko Tobie się wydaje, że interesy kościoła katolickiego są nierozerwalnie związane z Radiem Maryja, a usuwanie Ciebie, jest atakiem na kościół katolicki.
|
Pt lip 15, 2005 12:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To znaczy wydaje mi się (chociaż, wiem, że to też zostanie wycięte, ale niech chociaż sobie moderator przeczyta), że usuwanie postów jest praktyką dość powszechną na forach moderowanych i jest potrzebne dla uniknięcia postów obraźliwych i wulgarnych, propagujących faszyzm, reklamujących alkohol, narkotyki, itp.
Faktem jest jednak, że moderator usuwając post kieruje się zwykle nie dobrem ogółu, ale swoim widzimisię, nie mającym nic wspólnego z obiektywizmem. Wielokrotnie zauważyłem, że posty usuwane są wybiórczo i tendencyjnie. Ale cóż, moderator też człowiek i musimy zrozumieć, że ta odrobina władzy, jaką ma nad innymi userami (często przewyższającymi go intelektualnie i duchowo) uderza do głowy.
Często usuwane są posty, tylko dlatego, że mają ironiczne zabarwienie. No, nie każdy zrozumie subtelną ironię i dla niektórych taki post jest waleniem w pusty bębenek. Cóż zrobić???
Natomiast nie można w żaden sposób zrozumieć dlaczego usuwane są posty krytukujące moderatorów, z działu POŚWIĘCONEGO właśnie temu tematowi. Tego pojąć nie można.
|
Pt lip 15, 2005 13:13 |
|
 |
saxon
|
masz na myśli swój głęboko "merytoryczny" i wnoszący wiele do dyskusji "konstruktywny" tekst o Torquemadzie?
|
Pt lip 15, 2005 13:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Również.
|
Pt lip 15, 2005 13:20 |
|
|
|