Autor |
Wiadomość |
Mieszek
|
raczej długie i zapomniane
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
N maja 07, 2006 22:03 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
No to chyba trzeba otworzyć każdy dział po kolei i popatrzeć na liczbę odpowiedzi... Na liście tematów to widać.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
N maja 07, 2006 22:37 |
|
 |
Mieszek
|
i o to mi chodzi by była taka opcja w wyszukiwarce by było szybciej 
|
N maja 07, 2006 23:19 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
Mieszek napisał(a): i o to mi chodzi by była taka opcja w wyszukiwarce by było szybciej 
Mieszek i ToMu.
Robicie z igły widły.
Jesteście, z przykrością to mówię, egoiści. Pod wasze marginalne potrzeby portal ma ryzykować przebudowę tego co dobrze działa.
Mówię 'marginalne', ponieważ jesteście uniwersalną mniejszością, która w każdym wątku ma coś do powiedzenia. Nie ważne czy z sensem, ale by wtrącić swoje trzy grosze.
Zauważcie, że większość (patrz Demokracja), pilnuje tylko kilku, no może kilkunastu wątków. A więc i nie mają takich problemów wyszukiwawczych.
Tej demokratycznej większości (razem z bezrejestrowymi czytaczami), jak mniemam, bardziej przydało by się takie usprawnienie wyszukiwania, które zapobiegałoby otwierania nowego wątku, gdy temat był juz omawiany, ale czasowo zapadł w letarg.
Pn maja 08, 2006 1:11 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Stanisław Adam napisał(a): Jesteście, z przykrością to mówię, egoiści. Pod wasze marginalne potrzeby portal ma ryzykować przebudowę tego co dobrze działa. A ja z przykrością, Stasiu, stwierdzam, że znowu masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nie postuluję żadnej przebudowy i nie oczekuję Bóg wie, czego. Zapytałem - i tyle. Stanisław napisał(a): Mówię 'marginalne', ponieważ jesteście uniwersalną mniejszością, która w każdym wątku ma coś do powiedzenia. Nie ważne czy z sensem, ale by wtrącić swoje trzy grosze.
Może żydowską
Chciałem zauważyć, że 3/4 - o ile nie więcej - Twojego posta jest o tym, jacy to my z Mieszczem jesteśmy okropni. A do rzeczy - jedno zdanie... I po co tyle
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn maja 08, 2006 7:37 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
ToMu napisał(a): Stanisław napisał(a): Mówię 'marginalne', ponieważ jesteście uniwersalną mniejszością, która w każdym wątku ma coś do powiedzenia. Nie ważne czy z sensem, ale by wtrącić swoje trzy grosze. Może żydowską To chyba jakaś odmiana alergii ? Uwarunkowanej wyobraźnią ? Tak przeinterpretować Homeopatyczny alergen. Tyle razy rozcieńczony, że nie powinno go być w roztworze. A działa. Niesamowite  . ToMu napisał(a): A ja z przykrością, Stasiu, stwierdzam, że znowu masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
A ja z przykrością, ToMu, stwierdzam, że znowu masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
O. I znowu jesteśmy w czymś zgodni. Czyli nie jest tak źle.
Nie zaparzeczysz jednak, że ' swoich'  (Mieszek  pozdrawiam) też nie oszczędzam ?
Pn maja 08, 2006 17:47 |
|
 |
Mieszek
|
po to jest wątek ten aby dowiedziec sie między innymi czy aby ktoś tak samo nie mysli
i oto okazało się,ze akurat ToMu również ma swój pomysł niekoniecznie taki jak ja mam na to by lepiej się wyszukiwało różne rzeczy
z tego mozna zawsze wyciągnąć to co sprzyja temu, iż użytkownik nie odejdzie z forum
jesli ktoś o to nie dba to nie będzie miał użytkowników a forum będzie niepotrzebne
tudzież będą tysiace wpisów napisanych na chybcika by zrobic recenzję portalu
tak sobie myśle,że jesli Jo_tce na tym nie zależy by portal rozwijac tylko zbierac profity z tego co jest to w krótkim czasie okaże się forum przestarzałym ze względu na tematy z pierwszych lat 21 wieku... 
|
Pn maja 08, 2006 18:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mam prośbę do administracji Wiary.pl, aby wyszukiwarka forum dyskusyjnego miała zaimplementowane dodatkowe, następujące funkcjonalności: 1. wyszukiwanie obrazków, które pojawiły się na forum z rozbiciem na duże, średnie i małe (mnie to by się przydało szczególnie w wątku obrazkowym) 2. wyszukiwanie postów według użytych w wnich kolorach (mnie to by się przydało, szczególnie do przeszukiwania postów Mieszka) 3. wyszukiwanie postów po treści podpisów według określonej, wskazanej frazy (mnie by się to przydało) 4. wyszukiwanie fraz wstecz (nie wiem po co, ale to dobry pomysł) 5. wyszukiwanie kontekstowe - implementacja sztucznej inteligencji (zdecydowanie przydatne, szczególnie nowym userom, a zwłaszcza szukającym pomocy) 6. wyszukiwanie wśród haseł wyszukiwanych wcześniej przez forumowiczów (niezwykle przydatne)
Również proszę o możliwość większego panowania nad zwracanymi wynikami. Powinny być: 1. możliwość wyświetlenia postów w formie obecnej, w formie tabelkowej, na zasadzie kolejnych okien i prezentacji multimedialnej 2. możliwość wydrukowania danych na drukarkę, do formatu .pdf, .doc, .txt 3. system głośno czytający zwrócone dane z opcją zapisania do plików .wav
Nowa wyszukiwarka nie powinna utracić obecnej szybkości wyszukiwania. Powinna być nadal niezawodna.
Czy mogę liczyć na szybką odpowiedź czy realizacja moich pomysłów jest możliwa, jeśli tak to do kiedy, a jeśli nie to dlaczego?
|
Pn maja 08, 2006 19:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
PTRku... rozumiem doce, xlsy i pdfy... ale wav? Toc to duzo zajmuje, powinno byc mp3!
Crosis
|
Pn maja 08, 2006 19:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Miałem program robiący z pliku tekstowego .wav. Oczywiście może być .mp3.
|
Pn maja 08, 2006 19:26 |
|
 |
Mieszek
|
Cytuj: 2. wyszukiwanie postów według użytych w wnich kolorach (mnie to by się przydało, szczególnie do przeszukiwania postów Mieszka)
może być 
|
Pn maja 08, 2006 20:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Pn maja 08, 2006 20:48 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Nie ma się z czego śmiać. To poważne problemy.
Dorzucił bym jeszcze wyszukiwanie wg zgodności z poprawnością (polityczną), różnych skłonności (np. nadużywania), stosunku do RM, O. Rydzyka, kaczorów i PiS.
Przecież można oprócz cenzorów (potocznie zwanych moderatorami) zatrudnić kwalifikatorów (wzgl. selektorów). Siedział by taki i stawiał haczyki przy każdym poście.

Wt maja 09, 2006 21:06 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Masz rację, nie ma się z czego śmiać.
Żałosne.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt maja 09, 2006 22:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jasne ToMu. Wszystko jest żałosne.
|
Śr maja 10, 2006 11:04 |
|
|