Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz wrz 11, 2025 7:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Uwagi co do forum 
Autor Wiadomość
Baranku - nie wiedziałem, że zostało to poprawione.

Prosty wniosek, Stanisławie- zanim powiesz, że coś nie działa, sprawdź, czy na pewno ;)

Cz cze 15, 2006 18:43

Cytuj:
Kris podałeś dokładnie wszystkie unowocześnienia skryptu forum... ja nie wiem czy one są potrzebne koniecznie... wolałabym żebyś wypowiedział się co Ty tak naprawdę chciałbyś zamiast przepisywać co jest w nowszej wersji.

czyżbym się doczekał nutki zainteresowania moderacji pomysłami użytkowników? :shock:

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Cz cze 15, 2006 19:21

czyżbym się doczekał nutki zainteresowania moderacji pomysłami użytkowników?

hmm... zawsze bierzemy wszystko to co piszecie pod uwagę, choć nie zawsze odnosimy się do tego od razu. Jeśli chodzi o jakiekolwiek zmiany funkcjonalności forum - wszystkim nam zależy, żeby forum było jak najbardziej funkcjonalne ale zależy nam również na bezpieczeństwie i stabilności. Wszystkie Wasze propozycje rozważamy, ale biorąc powyższe pod uwagę nie jesteśmy w stanie "na zawołanie" wprowadzać zmian (nie oznacza to, że ich nie chcemy).

Pozdrawiam

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Cz cze 15, 2006 20:30

jeszcze niedawno odczuwałem z waszej strony raczej arogancję, złośliwość, niechęć a wręcz wrogość do tego co tutaj przedstawiamy w różnych tematach
wygląda na to, że się przyzwyczailiście :P
no ale to dobrze
przynajmniej wiemy na czym stoimy teraz

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

N cze 18, 2006 20:59

Stanisław Adam napisał(a):
Baranku - nie wiedziałem, że zostało to poprawione.
Prosty wniosek, Stanisławie- zanim powiesz, że coś nie działa, sprawdź, czy na pewno ;)

Aż się zapadłem pod klawiaturę ze wstydu :oops:
Ale tego co chcę teraz zaproponować nawet nie wiem jak sprawdzić ...

Otóż. Powszechnie wiadomo, że na Forum demokracji być nie może. Tu jest pełna autokracja. Co moderacja chce to uczyni - z postami dyskutantów. Odwołania do wyższej instancji nie ma. Chce to wytnie, nie chce to zostawi. Czasem coś wyskrobie w środku.
Trudno. Tak musi być.

Ale twórca wypowiedzi, tak się czasem natrudzi, nakombinuje jak tu swoje głębokie przemyślenia ująć w karby słów, że nasuwa się refleksja o wielkiej niesprawiedliwości moderacji względem Twórcy. I sądząc po różnych żalach i skowyciu niektórych Autorów, tak to bywa odbierane.
Wydaje mi się, iż można by coś z tym zrobić.

Rozwiązanie nr 1. Najprostsze, treść wycinanego lub oryginalnego (jeśli post został zmodyfikowany) postu wysyłać twórcy na PW.

Rozwiązanie nr 2. Już nie takie proste. Stworzyć gałąź tematów na wycięte lub oryginały 'poprawionych' postów i tam je lokować, z możliwością dostępu tylko przez Autora do swoich wypocin.

Miałoby to tę zaletę, że Autor takiego trefnego postu, mógłby na spokojnie nad jego treścią pomedytować i - w cichości ducha - uznać słuszność tej cenzorskiej ingerencji. Lub nie :D

PS. Oczywiście Autor może po napisaniu sam sobie oryginał 'zabezpieczyć', ale to kłopotliwa czynność (niemożliwość zachowania wszelkich wizualnych ozdobników jak np. pogrubienia).

Pn cze 19, 2006 0:02
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2